Terreinbeheerder, Hoogeveen

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Hoogeveen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Het hele jaarrond actief als terreinbeheerder op een prachtige locatie!

Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden en anderzijds dichtbevolkte dorpen/steden ligt dit grote terrein als een prachtige, rustgevende locatie waar veel mensen dagelijks genieten van de omgeving en het landschap.

Dit terrein is de grens tussen een ruim bosgebied en de bebouwde kom waar honderden woningen staan. Deze omgeving staat bekend om haar prachtige diersoorten zoals diverse vogelgroepen, konijnen en hazen. Kortom: Een levendige werkomgeving in de natuur!

Dagelijks ben je actief in een team van 4-5 collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor al het groenonderhoud. Denk hierbij concreet aan gazons maaien met diverse soorten maaimachines, bosmaaien, hagen knippen, schoffelen, onkruid plukken, verticuteren, bladblazen.

In de winterperiode is er ook voldoende werk. Denk dan vooral aan bomenwerk zoals snoeien en zagen. Maar ook beplantingswerk en gladheidsbestrijding behoren tot je takenpakket. Wanneer er een grote klus is, hebben we vanuit de groenaannemer ook de mogelijkheid om grote machines in te schakelen zoals een vrachtwagen voor snoeiafval of een hagenknipper om grote oppervlaktes te snoeien.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Wilbert (06-26060016) voor meer informatie!

Een korte indruk van de dag

Aangezien het terrein een groot oppervlakte betreft zijn er dagelijks veel groencollega’s aan het werk om al het groen te verzorgen. In de vroege ochtend wordt er tijdens een lekkere bak koffie besproken welke werkzaamheden er die dag verricht gaan worden. Na overleg ga je aan de slag met de bosmaaier en maaimachine om het gras te maaien. Na een korte pauze en een tweede bak koffie ga je door totdat het lunchtijd is. Nadat je een lekkere boterham hebt gegeten ga je diezelfde middag aan de slag met de heggenschaar, aangezien er nog een mooie beukenhaag gesnoeid moet worden. Aan het einde van de dag kijk je samen met je collega’s met een tevreden blik terug op al het werk dat je samen hebt verzet.

Op het terrein is er een afgesloten plek waar de machines en het materiaal opgeslagen staan. Hier staat ook de schaftkeet waar je ’s ochtends om 7.00/7.30 uur verzamelt en waar je de pauzes doorbrengt. De werkdag eindigt dagelijks om 16.00/16.30 uur.

Dit bedrijf houdt ervan dat alles goed geregeld is. Daarom werk je met de nieuwste machines en gereedschappen. Denk hierbij aan nieuwe werkbussen, aanhangwagens met automatische kiepfunctie, de nieuwste maaimachines en diverse voertuigen om over het park te rijden.

Wat kun je verwachten?

 • Vaste werklocatie op een prachtig terrein;
 • Een fulltimebaan met vaste werktijden;
 • Ruimte ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. cursussen en opleidingen;
 • Een goed startsalaris (tussen € 2.450 – € 3.200 per maand) en de keuze tussen wekelijkse of 4-wekelijkse betaling;
 • Een hecht team van 4-5 gezellige collega’s.
 • Een compleet kledingpakket inclusief PBM’s, extra spullen nodig? Wordt geregeld!
 • Vast contract.

Wie zoeken we?

Ben jij graag verantwoordelijk voor een terrein? Wil je midden in de natuur werken? Zoek jij veel afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden? Ben jij sociaal?

Als Terreinbeheerder Is Het Belangrijk Dat Je

 • Sociaal bent en eventueel een praatje maakt met de gasten;
 • Vakbekwaam bent en kennis hebt de groensector met name op onderhoudsgebied;
 • Gemotiveerd en leergierig bent;
 • Resultaatgericht en kwaliteitsbewust aan de slag gaat;
 • Een natuurliefhebber bent.

Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in de groenvoorziening voor diverse gemeenten en bedrijfsmatige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij verantwoordelijk voor het onderhouden van buitenruimtes. Om kwaliteit af te leveren, zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door onze vakbekwame voormannen of collega’s groenvoorziening.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator 5-ploegendienst

Pro Industry, Hoogeveen, Drenthe
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingWil jij deze zomer je ontwikkelen binnen de maakindustrie als procesoperator? Ben jij bereid om in een 5-ploegendienst te werken en meer te leren over voeding? Dan hebben wij voor jou een mooie kans! Als procesoperator krijg je de kans om aan de slag te gaan bij een kaas fabriek waar veiligheid en innovatie hoog in het vaandel staat. Je...
Pro Industry

Schoonmaker, Hoogeveen

DjopzZ, Hoogeveen, Drenthe
2 weken geleden
Hoe zien je werkzaamheden eruit?Als schoonmaker bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de netheid en hygiëne van kantoren, openbare ruimtes en bedrijfsruimtes. Je gebruikt daarbij diverse schoonmaakproducten en -apparatuur. Respect voor de werkplek en oog voor detail zijn essentieel in deze functie. Wat zijn jouw werkzaamheden;Je zorgt ervoor dat de locatie schoon is; uiteraard houdt je...
DjopzZ

Technical Support Specialist

PPG, Hoogeveen, Drenthe
2 weken geleden
Technical Support Specialist Collision NederlandAls Technical Support Collision Specialist in het Benelux team adviseer en begeleidt je op het gebied van laksystemen en processen onze rechtstreekse klanten en de PPG-klanten van onze distributeurs. De klanten zijn zowel bestaande relaties alsmede nieuwe klanten en prospecten. In deze uitdagende functie werk je nauw samen met het team in je regio welke bestaat...
PPG