Voorman timmerman, Wageningen

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Wageningen, Gelderland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
De crème de la crème in de bouw!

Kun jij uitdagende projecten in goede banen leiden? Werk jij graag aan unieke bouwobjecten met verschillende stijlen? Heb jij passie voor het echte ambachtswerk?

In deze aansturende rol kunnen jouw collega's op jou bouwen. Maar niet alleen dat, maakt deze functie bij dit bouwbedrijf de crème de la crème binnen de voormansfuncties. Met jouw natuurlijke aanleg voor leiding geven en ervaring van de afgelopen jaren, zorg je ervoor dat alles op de bouw goed reilt en zeilt. Je stuurt alles in goede banen en krijgt hier ook alle verantwoordelijkheid en vrijheid voor. Je kunt naar eigen inzicht vorm geven aan jouw functie.

Dagelijks schakel je veel met je collega's, leveranciers en andere betrokkenen op de bouw zoals onderaannemers. Je controleert of alles volgens schema verloopt en in lijn blijft met de gewenste kwaliteit. Want dat is waar je met z'n allen voor gaat. Zijn er problemen of heb je iets nodig, dan is één belletje genoeg. Vlot schakelen, samen sparren en ons oplossingsgerichte karakter, zorgt ervoor dat je met daadkracht kunt bouwen.

Neem voor meer info contact op met Jorrit Klinck (06-55926282) voor meer informatie, hij vertelt je graag meer!

Wat kun je verwachten?

De collega's ervaren het werken bij dit bouwbedrijf als werken in een goede sfeer, met meer dan goede arbeidsvoorwaarden aan bijzondere en unieke projecten! Wij kunnen er mooie woorden aangeven, de collega's kunnen dit doen, maar het beste is om zelf te ervaren dat je hier goed zit. Maak een afspraak met Jorrit (06-55926282) en kom langs voor een bakje koffie!

  • Vast dienstverband;
  • Gloednieuwe bedrijfsbus met daarin de modernste tools en nieuwe werkkleding staan voor je klaar;
  • Mogelijkheden voor opleiding en/of cursus;
  • Unieke/exclusieve bouwprojecten;
  • Goed startsalaris tussen de € 3.200 - € 4.200;
  • Overige arbeidsvoorwaarden en regelingen volgens de bouw-cao;
  • Team dat snel kan schakelen en van korte lijntjes houdt.

Over het bedrijf

Dit specialistisch, eigentijds bouwbedrijf is een begrip in de regio. Kenmerkend aan de bouwwijze: ze bouwen volgens de ambachtelijke methode, in de moderniteit van nu.

Met het vaste team vakmensen is er veel kennis en ervaring in huis. Doordat de meeste collega's al lange tijd hier werken, is iedereen goed op elkaar ingespeeld en zo kunnen ze de exclusieve projecten tot in detail met kwaliteit vervaardigen.

'Met elkaar willen we unieke projecten realiseren en plezier hebben in wat we doen.'

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Helpende niveau 2 (medicatie)

Jooble, Wageningen, Gelderland
2 weken geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteFunctieomschrijvingWees de held in de zorgwereld en help als Helpende niveau 2 (medicatie) in Wageningen en omgeving Gelderland-Midden! ï Bij...
Jooble

Schoonmaker - Verpleeghuis Rumah Kita, Zinzia Zorggroep te Wageningen

Jobbird.com, Wageningen, Gelderland
3 weken geleden
Wij biedenWat bieden wij als baan?Betekenisvol werk: Je draagt direct bij aan het welzijn van anderen. Waardering en Aandacht: Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van ons team. Ruimte voor Groei: We bieden mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Een team dat jou waardeert: Samen streven we naar de hoogste kwaliteit van zorg. Wat bieden wij arbeidsvoorwaardelijk?Bruto uurloon...
Jobbird.com

Logistiek medewerker, Wageningen

Wolfram Chain, Wageningen, Gelderland
3 weken geleden
Deze organisatie is een online groothandel in voornamelijk terrasoverkappingen en onderdelen. Met de hoofdlocatie in Heteren zijn zij baas over hun eigen fabriek, showroom en warehouse.Jij kan hier op korte termijn aan de slag als Logistiek medewerkerAls logistiek medewerker heb je een breed pakket aan taken. Dat maakt de baan ook zo leuk en veelzijdig. Je wisselt van de heftruck...
Wolfram Chain