Terreinbeheerder, Haarlem

Faam werkt


Datum: 1 week geleden
Stad: Haarlem, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Jaarrond werkzaam als terreinbeheerder op een schitterende locatie!

Gelegen te midden van uitgestrekte weilanden en dichtbevolkte dorpen en steden, bevindt zich dit uitgestrekte terrein als een adembenemende en rustgevende omgeving waar dagelijks veel mensen van de natuur en het landschap genieten.

Deze omgeving staat bekend om haar diverse diersoorten, waaronder verschillende vogelgroepen, konijnen en hazen. Kortom: Als terreinbeheerder heb je een levendige werkomgeving te midden van de natuur!

Samen met een team van vakbekwame collega's ben je dagelijks als terreinbeheerder actief in het groenonderhoud. Denk hierbij concreet aan het maaien van gazons met diverse soorten maaimachines, bosmaaien, knippen van hagen, schoffelen, onkruid plukken, verticuteren en bladblazen.

De werkzaamheden beperken zich niet tot alleen de 'zomerse' taken. Ook in de winterperiode is er voldoende werk, voornamelijk gericht op bomenwerk zoals snoeien en zagen. Daarnaast behoren beplantingswerk en gladheidsbestrijding tot je takenpakket. Bij grotere klussen is er vanuit de groenaannemer de mogelijkheid om grote machines in te zetten, zoals een vrachtwagen voor snoeiafval of een hagenknipper voor het snoeien van grote oppervlaktes.

Wil je meer weten over deze vacature of ben je geïnteresseerd in een rondleiding op het terrein? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Een korte impressie van de dag

Gezien de omvang van het terrein zijn dagelijks 4 à 5 groencollega's actief om al het groen te onderhouden. 's Ochtends, tijdens een gezellige koffiepauze, worden de werkzaamheden van de dag besproken. Aan het einde van de dag kijk je samen met je collega's tevreden terug op het werk dat jullie gezamenlijk hebben verricht.

Op het terrein bevindt zich een afgesloten plek waar de recent vernieuwde machines en materialen worden opgeslagen. Hier staat ook de schaftkeet waar 's ochtends om 7.00/7.30 uur wordt verzameld en waar pauzes worden doorgebracht. De werkdag eindigt dagelijks om 16.00/16.30 uur. Alles is goed geregeld om ervoor te zorgen dat je effectief kunt werken. Denk hierbij aan nieuwe werkbussen, aanhangwagens met automatische kiepfunctie, de nieuwste maaimachines en diverse voertuigen om over het terrein te rijden.

Wat kun je verwachten?

 • Een vaste werklocatie op een prachtig terrein;
 • Volop ruimte voor verdere ontwikkeling via cursussen en opleidingen;
 • Een competitief startsalaris (tussen € 2.450 – € 3.200 per maand) met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse betaling;
 • Een hecht team van 4-5 gezellige collega’s;
 • Een compleet kledingpakket inclusief persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), en indien nodig worden extra benodigdheden geregeld;
 • Gericht op een vast contract.

Wie zoeken we?

Ben jij graag verantwoordelijk voor een terrein? Werk je graag in de natuur? Zoek je veel variatie in je dagelijkse werkzaamheden?

Als Terreinbeheerder Is Het Essentieel Dat Je

 • Sociaal bent en mogelijk een praatje maakt met gasten;
 • Vakbekwaam bent en kennis hebt van de groensector, met name op het gebied van onderhoud;
 • Gemotiveerd en leergierig bent;
 • Resultaatgericht en kwaliteitsbewust aan de slag gaat;
 • Je kunt vloeiend Nederlands spreken;
 • Een liefhebber van de natuur bent.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

doktersassistent

Politie Nederland, Haarlem, Noord-Holland
1 week geleden
Als doktersassistent ondersteun je op professionele wijze een bedrijfsarts van de politie. Team Veilig en Gezond Werken (VGW) zoekt voor de Eenheid Noord-Holland een nieuwe collega. Iets voor jou? Lees dan snel verder!Wat ga je doen?Op dit moment zijn de taken van de doktersassistent hoofdzakelijk administratief van aard. In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor een accurate planning van de...
Politie Nederland

Monteur Elektrotechniek

Eminent Groep, Haarlem, Noord-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving . Als monteur elektrotechniek bestaan je werkzaamheden uit het installeren van elektrotechnische installaties zoals verlichting, toegang- en brandbeveiligingsinstallaties, datanetwerken, telecommunicatie en klimaatregelsystemen. Je bent betrokken bij projecten van begin tot einde. Denk daarbij aan het trekken van kabels, het monteren van benodigde componenten en eventueel het programmeren van de installatie. Je werkt in een gemotiveerd technisch team aan renovatieprojecten...
Eminent Groep

Front-End Developer

Harlem Next, Haarlem, Noord-Holland
2 weken geleden
Ben je gepassioneerd door frontend development en heb je ervaring met moderne JavaScript-frameworks? Harlem Next zoekt een innovatieve frontend developer die klaar is om onze gebruikersinterface naar een hoger niveau die dagelijks door miljoenen mensen wordt bezocht. Sluit je dan aan bij ons dynamische en multiculturele team en zie direct het effect van jouw werk!Meet your colleaguesWat ga je doen?Als...
Harlem Next