Terreinbeheerder, Apeldoorn

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Apeldoorn, Gelderland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Jaarrond actief als terreinbeheerder op een prachtige locatie!

Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden en anderzijds dichtbevolkte dorpen/steden ligt dit grote terrein als een prachtige, rustgevende locatie waar veel mensen dagelijks genieten van de omgeving en het landschap. Deze omgeving staat bekend om haar prachtige diersoorten zoals diverse vogelgroepen, konijnen en hazen. Kortom: Als terreinbeheerder een levendige werkomgeving in de natuur!

Samen met een team vakbekwame collega’s ben je als terreinbeheerder dagelijks actief in het groenonderhoud. Denk hierbij concreet aan gazons maaien met diverse soorten maaimachines, bosmaaien, hagen knippen, schoffelen, onkruid plukken, verticuteren, bladblazen.

Maar bij deze ‘zomerse’ werkzaamheden, daar blijft het niet bij. Want ook in de winterperiode is er ook voldoende werk. Denk dan vooral aan bomenwerk zoals snoeien en zagen. Maar ook beplantingswerk en gladheidsbestrijding behoren tot je takenpakket. Wanneer er een grote klus is, is er vanuit de groenaannemer ook de mogelijkheid om grote machines in te schakelen zoals een vrachtwagen voor snoeiafval of een hagenknipper om grote oppervlaktes te snoeien.

Wil je meer weten over deze vacature? Of heb je interesse in een rondleiding op het terrein? Bel of app Job (06-16362670) voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Een korte indruk van je dag

Aangezien het terrein een groot oppervlakte betreft zijn er dagelijks 4 a 5 groencollega’s aan het werk om al het groen te verzorgen. In de vroege ochtend wordt er tijdens een lekkere bak koffie besproken welke werkzaamheden er die dag verricht gaan worden. Aan het einde van de dag kijk je samen met je collega’s met een tevreden blik terug op al het werk dat je samen hebt verzet.

Op het terrein is er een afgesloten plek waar de recent vernieuwde machines en het materiaal opgeslagen staan. Hier staat ook de schaftkeet waar je ’s ochtends om 7.00/7.30 uur verzamelt en waar je de pauzes doorbrengt. De werkdag eindigt dagelijks om 16.00/16.30 uur. Alles is verder top geregeld om ervoor te zorgen dat je goed werk kunt verrichten. Denk hierbij aan nieuwe werkbussen, aanhangwagens met automatische kiepfunctie, de nieuwste maaimachines en diverse voertuigen om over het park te rijden.

Wat kun je verwachten?

 • Vaste werklocatie op een prachtig terrein;
 • Altijd volop ruimte voor verdere ontwikkeling d.m.v. cursussen en opleidingen;
 • Een goed startsalaris (tussen € 2.450 – € 3.200 per maand) en de keuze tussen wekelijkse of 4-wekelijkse betaling;
 • Een hecht team van 4-5 gezellige collega’s.
 • Een compleet kledingpakket inclusief PBM’s, extra spullen nodig? Wordt geregeld!
 • Gericht op een vast contract.

Wie zoeken we?

Ben jij graag verantwoordelijk voor een terrein? Wil je midden in de natuur werken? Zoek jij veel afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden?

Als Terreinbeheerder Is Het Belangrijk Dat Je

 • Sociaal bent en eventueel een praatje maakt met de gasten;
 • Vakbekwaam bent en kennis hebt de groensector met name op onderhoudsgebied;
 • Gemotiveerd en leergierig bent;
 • Resultaatgericht en kwaliteitsbewust aan de slag gaat;
 • Een natuurliefhebber bent.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Afwasser

Valk Jobs, Apeldoorn, Gelderland
16 uur geleden
IntroductieJouw hart klopt sneller van afwasmachines, borden en bestekBeschrijving Your browser does not support the video tag.Jouw hart klopt sneller van afwasmachines, borden en bestekAls afwasmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de spoelkeuken. Je zorgt voor schone materialen, denk hierbij aan borden, bestek en pannen voor de keuken. Je werkt achter de schermen, maar bent minstens zo belangrijk...
Valk Jobs

Junior analist

Belastingdienst, Apeldoorn, Gelderland
€ 3.165 - € 4.440 per maand
1 week geleden
Heb je een auto of motor? Dan heb je elke 3 maanden te maken met de producten waar jij aan meewerkt als junior analist motorrijtuigbelasting bij de Belastingdienst. Vanuit Apeldoorn en vanuit huis werk jij aan de user stories en ontwerpbeschrijvingen die je collega’s nodig hebben om testbare code te maken. En daarbij krijg je alle ruimte om jezelf te...
Belastingdienst

Productiemedewerker

Pro Industry, Apeldoorn, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingWil jij werken bij een vooraanstaande kalfslachterij in Apeldoorn die zich richt op kwaliteit, voedselveiligheid en ethische behandeling van dieren? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers en technisch personeel om ons team te versterken. In de dagdienst bieden wij een salaris tot € 2.700,-. Zie jij jezelf hier al werken? Reageer dan snel!Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor een...
Pro Industry