Secretaresse, Zeist

Career Rebels


Datum: 2 weken geleden
Stad: Zeist, Utrecht
Contract type: Voltijd
Career Rebels
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een professionele Secretaresse om het team in Utrecht te versterken. Ben jij een gedreven en zelfstandige professional met uitstekende organisatorische vaardigheden? Dan is deze functie iets voor jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Secretaresse ben je een essentiële schakel binnen de organisatie. Je hebt een divers takenpakket en bent verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden. Je neemt de telefoon aan en handelt gesprekken efficiënt af. Daarnaast beheer je de mailbox en de agenda, waarbij je zorgt voor een gestructureerde planning van afspraken en taken. Je pakt verschillende administratieve werkzaamheden op en zorgt ervoor dat alles nauwkeurig wordt geregistreerd.

Naast deze taken ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je verwelkomt hen hartelijk en begeleidt hen naar de juiste locatie. Ook bereid je vergaderingen voor en neem je indien nodig de notulen. Je coördineert de kantoorbenodigdheden en beheert de algemene e-mailbox. Dankzij jouw professionaliteit en toewijding draag je bij aan een professionele en gestructureerde werkomgeving.

Wat wij bieden

 • Een competitief bruto maandsalaris tussen €2500 en €3500 op basis van een 40-urige werkweek.
 • Vakantiegeld en reiskostenvergoeding.
 • Flexibele werktijden tussen de 24-40 uur per week.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken in overleg met het team.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière verder te ontwikkelen.
 • Een goede werksfeer en een uitgebreid inwerktraject.
 • Een opdracht voor een halfjaar met kans op overname bij goed functioneren.
 • Pensioenregeling.

Wat wij zoeken

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als secretaresse (medior niveau).
 • Je bent accuraat en zelfstandig ingesteld, en hebt ervaring met telefoonbeheer, mail en agendabeheer.
 • Je bent gastvrij en representatief, en hebt ervaring in het verwelkomen en begeleiden van bezoekers.
 • Je bent gevestigd in Utrecht of directe omgeving.

Over de werkgever

Elke ochtend start je vol enthousiasme op kantoor, klaar om de dagelijkse taken als secretaresse aan te pakken. Je begint de dag met het beantwoorden van binnenkomende telefoontjes, waarbij je professioneel en vriendelijk te woord staat. Je beheert de mailbox en de agenda, zorgt ervoor dat alle afspraken nauwkeurig zijn gepland en houdt rekening met de prioriteiten van de dag.

Daarnaast verwelkom je bezoekers met een warme glimlach en begeleid je hen naar de juiste ruimte. Je bent alert en hulpvaardig, waardoor bezoekers zich direct welkom voelen. Tussen het telefoon beantwoorden en het ontvangen van bezoekers door, pak je verschillende administratieve werkzaamheden op. Je organiseert en coördineert kantoorbenodigdheden en houdt de algemene e-mailbox overzichtelijk.

Terwijl je de dagelijkse gang van zaken regelt, bereid je ook vergaderingen voor. Je zorgt ervoor dat alle benodigde documenten op tijd beschikbaar zijn en indien nodig neem je de taak op je om tijdens de vergadering te notuleren. Je bent een essentiële schakel in het team, waarbij je met jouw nauwkeurigheid en efficiëntie bijdraagt aan een gestructureerde werkomgeving.

Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en verschillende taken, en jouw professionaliteit en toewijding maken jou waardevol voor het team. Met jouw inzet draag je bij aan een georganiseerde en professionele werkomgeving, wat deze rol als Secretaresse zo waardevol maakt voor onze opdrachtgever.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Engineer Elektrotechniek, Zeist

koen, Zeist, Utrecht
1 dag geleden
Wat jij doetAls ontwerper van elektrotechnische installaties bij koen ben jij essentieel voor het succesvol uitvoeren van diverse projecten. Zonder jouw expertise kunnen elektrische installaties niet optimaal functioneren. Stel je voor: je bent vast in dienst, werkt aan afwisselende opdrachten en wordt continu uitgedaagd in je werk. Bij koen krijg je de mogelijkheid om voortdurend te groeien en wij zijn...
koen

Regisseur en adviseur facilitair, Zeist

ZuidProfs, Zeist, Utrecht
2 weken geleden
OrganisatieDe Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug biedt een vangnet voor de inwoners van de gemeenten De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist die tijdelijk niet of onvoldoende in hun inkomen kunnen voorzien. Wij begeleiden hen zo snel mogelijk naar betaald werk of een andere dagbesteding. Het succes van onze organisatie hangt af van de resultaten die...
ZuidProfs

Medewerker Customer Care – Senior Backoffice (€2500 – €3450 p/m) J92

Inspire Group, Zeist, Utrecht
€ 2.500 - € 3.450 per maand
2 weken geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij aan de slag als Medewerker Customer Care – Senior Backoffice? Ben jij een kei in het beheren van administratiesystemen? Zie jij jezelf in de rol van vraagbaak voor je collega’s of andere afdelingen? Heb jij snel door waar je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren? Lees...
Inspire Group