Terreinbeheerder, Drachten

Faam werkt


Datum: 1 week geleden
Stad: Drachten, Friesland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Het hele jaarrond actief als terreinbeheerder op een prachtige locatie!

Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden en anderzijds dichtbevolkte dorpen/steden ligt dit grote terrein als een prachtige, rustgevende locatie waar veel mensen dagelijks genieten van de omgeving en het landschap.

Dit terrein is de grens tussen een ruim bosgebied en de bebouwde kom waar honderden woningen staan. Deze omgeving staat bekend om haar prachtige diersoorten zoals diverse vogelgroepen, konijnen en hazen. Kortom: Een levendige werkomgeving in de natuur!

Dagelijks ben je actief in een team van 4-5 collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor al het groenonderhoud. Denk hierbij concreet aan gazons maaien met diverse soorten maaimachines, bosmaaien, hagen knippen, schoffelen, onkruid plukken, verticuteren, bladblazen.

In de winterperiode is er ook voldoende werk. Denk dan vooral aan bomenwerk zoals snoeien en zagen. Maar ook beplantingswerk en gladheidsbestrijding behoren tot je takenpakket. Wanneer er een grote klus is, hebben we vanuit de groenaannemer ook de mogelijkheid om grote machines in te schakelen zoals een vrachtwagen voor snoeiafval of een hagenknipper om grote oppervlaktes te snoeien.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Wilbert (06-26060016) voor meer informatie!

Een korte indruk van de dag

Aangezien het terrein een groot oppervlakte betreft zijn er dagelijks veel groencollega’s aan het werk om al het groen te verzorgen. In de vroege ochtend wordt er tijdens een lekkere bak koffie besproken welke werkzaamheden er die dag verricht gaan worden. Na overleg ga je aan de slag met de bosmaaier en maaimachine om het gras te maaien. Na een korte pauze en een tweede bak koffie ga je door totdat het lunchtijd is. Nadat je een lekkere boterham hebt gegeten ga je diezelfde middag aan de slag met de heggenschaar, aangezien er nog een mooie beukenhaag gesnoeid moet worden. Aan het einde van de dag kijk je samen met je collega’s met een tevreden blik terug op al het werk dat je samen hebt verzet.

Op het terrein is er een afgesloten plek waar de machines en het materiaal opgeslagen staan. Hier staat ook de schaftkeet waar je ’s ochtends om 7.00/7.30 uur verzamelt en waar je de pauzes doorbrengt. De werkdag eindigt dagelijks om 16.00/16.30 uur.

Dit bedrijf houdt ervan dat alles goed geregeld is. Daarom werk je met de nieuwste machines en gereedschappen. Denk hierbij aan nieuwe werkbussen, aanhangwagens met automatische kiepfunctie, de nieuwste maaimachines en diverse voertuigen om over het park te rijden.

Wat kun je verwachten?

 • Vaste werklocatie op een prachtig terrein;
 • Een fulltimebaan met vaste werktijden;
 • Ruimte ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. cursussen en opleidingen;
 • Een goed startsalaris (tussen € 2.450 – € 3.200 per maand) en de keuze tussen wekelijkse of 4-wekelijkse betaling;
 • Een hecht team van 4-5 gezellige collega’s.
 • Een compleet kledingpakket inclusief PBM’s, extra spullen nodig? Wordt geregeld!
 • Vast contract.

Wie zoeken we?

Ben jij graag verantwoordelijk voor een terrein? Wil je midden in de natuur werken? Zoek jij veel afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden? Ben jij sociaal?

Als Terreinbeheerder Is Het Belangrijk Dat Je

 • Sociaal bent en eventueel een praatje maakt met de gasten;
 • Vakbekwaam bent en kennis hebt de groensector met name op onderhoudsgebied;
 • Gemotiveerd en leergierig bent;
 • Resultaatgericht en kwaliteitsbewust aan de slag gaat;
 • Een natuurliefhebber bent.

Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in de groenvoorziening voor diverse gemeenten en bedrijfsmatige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij verantwoordelijk voor het onderhouden van buitenruimtes. Om kwaliteit af te leveren, zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door onze vakbekwame voormannen of collega’s groenvoorziening.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Productiemedewerker, Drachten

@WORK Personeelsdiensten, Drachten, Friesland
1 week geleden
Hé aanpakker! Wil jij meehelpen in de productie van dakkapellen en dakgoten in alle soorten en maten? Ben jij een doorzetter en op zoek naar een baan voor een langere periode? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in Drachten is op zoek naar een nieuwe kracht om het team te versterken.Wat ga je doen?Als productiemedewerker ga je aan de slag...
@WORK Personeelsdiensten

Engineer

Eminent Groep, Drachten, Friesland
2 weken geleden
Functieomschrijving . Wat houdt het in?Doordat de energietransitie een razendsnelle ontwikkeling zit en de vraag op de markt toeneemt, resulteert dat direct in een vergrotende vraag bij de engineers afdeling. Jij gaat je onder andere buigen over vraagstukken over energie, verkeersomleidingen en de ondergrondse infra van kabels en leidingen. Samen met jouw team zijn jullie dragen jullie zorg voor een...
Eminent Groep

Operator

Pro Industry, Drachten, Friesland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingHeb je een MBO-3 diploma en ervaring als procesoperator in de voedingsmiddelenindustrie? Dan hebben we een fantastische kans voor jou! Bij een vooraanstaande snoepfabrikant krijg je de verantwoordelijkheid over het bereidingsproces van snoep. Je taken omvatten het nauwkeurig volgen van recepten, beheren van grondstoffen, zorgvuldig controleren van de kooktemperatuur van het snoep, uitvoeren van kwaliteitscontroles, toezicht houden vanuit de controlekamer...
Pro Industry