Medewerker bosmaaier, Nieuwegein

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Nieuwegein, Utrecht
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Prachtig werk binnen het groen!

Ben jij zelfstandig en kun je goed overweg met een bosmaaier? Ben je op zoek naar vrijheid in je werk? Wil je graag werken in de regio? Dan is deze mooie baan wat voor jou!

Dagelijks start je op de vestiging met een kop koffie, maak je alles gereed en vertrek je met de bedrijfsbus naar de eerste locatie. Met een telefoon en laptop van de zaak, weet je precies waar je naar toe moet en zet je gemakkelijk de route vanaf je laptop in de navigatie van de bus. Doordat je een zelfstandige functie hebt, bepaal je zelf de indeling en welke routes je neemt.

Jouw taak is om het onderhoud te doen op moeilijk begaanbare locaties voor de maaimachine. Nadat jij bent geweest, ziet alles er dus weer strak uit! Bij moeilijk begaanbare locaties kun je denken aan de ruimte onder, boven of naast bankjes, paaltjes, bermen, sloten en rondom lantaarnpalen en verkeersborden. Als medewerker bosmaaier heb je bij dit bedrijf jaarrond werk.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Job (06-16362670) voor meer informatie!

Wat kun je verwachten?

Je Kunt Van Dit Bedrijf Verwachten Dat Alles Goed Geregeld Is, Ze Doen Wat Ze Zeggen En Zeggen Wat Ze Doen. Naast Een Baan Voor De Lange Termijn (omdat Je In De Winter Ook Bij Hen De Slag Kan) Willen Ze Je Graag Het Volgende Bieden

  • Een eigen bedrijfsbus volgeladen met o.a. een bosmaaier en bladblazer van goede kwaliteit;
  • Salaris (€ 2.250 – € 3.000), voorwaarden en vrije dagen zijn goed geregeld middels de CAO;
  • Volop doorgroeimogelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen;
  • Kledingpakket zoals de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen en andere zaken zijn goed geregeld en wordt niet moeilijk overgedaan.

Wie zoeken we?

Als Je Geniet Van Zelfstandig Werken In Het Groen, Is Een Functie Als Medewerker Bosmaaier Een Mooie Uitdaging Voor Jou. Wij Zoeken Jou Als Jij

  • Werkervaring hebt in de groen- of hovenierssector;
  • Rijbewijs B hebt;
  • Graag netjes werk aflevert;
  • Goed om kunt gaan met een tablet / laptop om de routes te bepalen.

Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in het groen voor diverse scholen, instellingen, waterschappen, natuurparken, gemeenten en overige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij erop gericht om kwaliteit af te leveren. Daarom zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door vakbekwame voormannen of andere ervaren collega’s in het groen.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten. Als je als medewerker bosmaaier hier komt werken, heb je dus ook volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot een ander team of hogerop.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator, Nieuwegein

Jigler, Nieuwegein, Utrecht
1 week geleden
IntroductieKom jij uit de buurt van Nieuwegein en ben je op zoek naar een fulltimebaan als operator? Wil jij je verantwoordelijk houden voor het verbeteren van processen en heb je zin om de uitdagingen van een groeiend bedrijf aan te gaan? Dan is deze job als operator wellicht wat je zoekt. Je verdient tot € 3.200, - bruto per maand...
Jigler

Leerkracht, Nieuwegein

DIT IS WIJS, Nieuwegein, Utrecht
1 week geleden
Als leerkracht op een basisschool in Nieuwegein ben je verantwoordelijk voor het creëren van een positief en stimulerend leer- en leefklimaat. Je hebt oog voor de individuele talenten en behoeften van leerlingen en biedt hen de juiste ondersteuning en begeleiding. Met jouw passie voor onderwijs en sterke communicatieve vaardigheden weet je een goede relatie op te bouwen met zowel leerlingen...
DIT IS WIJS

Full Stack Developer

OutSmart International, Nieuwegein, Utrecht
2 weken geleden
Als developer zorg je ervoor dat onze platforms optimaal blijven functioneren én elke dag beter worden. Jij krijgt energie van nieuwe dingen bouwen! Een fullstack developer met passie voor het vak! Hierbij wordt jouw mening en inbreng van ideeën enorm gewaardeerd.Jouw rol Naast het schrijven van code en het naadloos integreren van zowel front-end als back-end functionaliteiten , speelt ook...
OutSmart International