Terreinbeheerder, Wageningen

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Wageningen, Gelderland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Jaarrond actief als terreinbeheerder op een prachtige locatie!

Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden en anderzijds dichtbevolkte dorpen/steden ligt dit grote terrein als een prachtige, rustgevende locatie waar veel mensen dagelijks genieten van de omgeving en het landschap. Deze omgeving staat bekend om haar prachtige diersoorten zoals diverse vogelgroepen, konijnen en hazen. Kortom: Als terreinbeheerder een levendige werkomgeving in de natuur!

Samen met een team vakbekwame collega’s ben je als terreinbeheerder dagelijks actief in het groenonderhoud. Denk hierbij concreet aan gazons maaien met diverse soorten maaimachines, bosmaaien, hagen knippen, schoffelen, onkruid plukken, verticuteren, bladblazen.

Maar bij deze ‘zomerse’ werkzaamheden, daar blijft het niet bij. Want ook in de winterperiode is er ook voldoende werk. Denk dan vooral aan bomenwerk zoals snoeien en zagen. Maar ook beplantingswerk en gladheidsbestrijding behoren tot je takenpakket. Wanneer er een grote klus is, is er vanuit de groenaannemer ook de mogelijkheid om grote machines in te schakelen zoals een vrachtwagen voor snoeiafval of een hagenknipper om grote oppervlaktes te snoeien.

Wil je meer weten over deze vacature? Of heb je interesse in een rondleiding op het terrein? Bel of app Job (06-16362670) voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Een korte indruk van je dag

Aangezien het terrein een groot oppervlakte betreft zijn er dagelijks 4 a 5 groencollega’s aan het werk om al het groen te verzorgen. In de vroege ochtend wordt er tijdens een lekkere bak koffie besproken welke werkzaamheden er die dag verricht gaan worden. Aan het einde van de dag kijk je samen met je collega’s met een tevreden blik terug op al het werk dat je samen hebt verzet.

Op het terrein is er een afgesloten plek waar de recent vernieuwde machines en het materiaal opgeslagen staan. Hier staat ook de schaftkeet waar je ’s ochtends om 7.00/7.30 uur verzamelt en waar je de pauzes doorbrengt. De werkdag eindigt dagelijks om 16.00/16.30 uur. Alles is verder top geregeld om ervoor te zorgen dat je goed werk kunt verrichten. Denk hierbij aan nieuwe werkbussen, aanhangwagens met automatische kiepfunctie, de nieuwste maaimachines en diverse voertuigen om over het park te rijden.

Wat kun je verwachten?

 • Vaste werklocatie op een prachtig terrein;
 • Altijd volop ruimte voor verdere ontwikkeling d.m.v. cursussen en opleidingen;
 • Een goed startsalaris (tussen € 2.450 – € 3.200 per maand) en de keuze tussen wekelijkse of 4-wekelijkse betaling;
 • Een hecht team van 4-5 gezellige collega’s.
 • Een compleet kledingpakket inclusief PBM’s, extra spullen nodig? Wordt geregeld!
 • Gericht op een vast contract.

Wie zoeken we?

Ben jij graag verantwoordelijk voor een terrein? Wil je midden in de natuur werken? Zoek jij veel afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden?

Als Terreinbeheerder Is Het Belangrijk Dat Je

 • Sociaal bent en eventueel een praatje maakt met de gasten;
 • Vakbekwaam bent en kennis hebt de groensector met name op onderhoudsgebied;
 • Gemotiveerd en leergierig bent;
 • Resultaatgericht en kwaliteitsbewust aan de slag gaat;
 • Een natuurliefhebber bent.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Voorman timmerman, Wageningen

Faam werkt, Wageningen, Gelderland
2 weken geleden
De crème de la crème in de bouw!Kun jij uitdagende projecten in goede banen leiden? Werk jij graag aan unieke bouwobjecten met verschillende stijlen? Heb jij passie voor het echte ambachtswerk?In deze aansturende rol kunnen jouw collega's op jou bouwen. Maar niet alleen dat, maakt deze functie bij dit bouwbedrijf de crème de la crème binnen de voormansfuncties. Met jouw...
Faam werkt

Helpende niveau 2 (medicatie)

Jooble, Wageningen, Gelderland
2 weken geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteFunctieomschrijvingWees de held in de zorgwereld en help als Helpende niveau 2 (medicatie) in Wageningen en omgeving Gelderland-Midden! ï Bij...
Jooble

winkelmedewerker bijbaan (4-12 uur) - Wageningen

HEMA, Wageningen, Gelderland
3 weken geleden
een baan die jou, je vrienden én je familie blij maakt? Dit is 'm!Lekker wat (bij)verdienen? Kan bij HEMA. Groeien in je rol? Kan ook. Of je nu voor 4, 8 of 12 vaste uren gaat, of een flexibele bijbaan tussen de 4 en 12 uurtjes per week, we rollen de HEMA-rode loper voor je uit. Ervaring is niet nodig,...
HEMA