Technician, Heerlen

Alert


Datum: 2 weken geleden
Stad: Heerlen, Limburg
Contract type: Voltijd
Alert
Als Technician in Heerlen draag je bij aan het repareren en wijzigen van pc's en laptops volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Je werkt nauw samen met je teamleider of supervisor en legt verantwoording af aan hen.

Een belangrijk aspect van je werk is het vaststellen van de conditie van het systeem en de bijbehorende randapparatuur. Wanneer er een storingsmelding binnenkomt, onderzoek je deze om het noodzakelijke actieplan te bepalen. Indien nodig communiceer je met klanten om details over problemen met de apparatuur te achterhalen.

Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van welke onderdelen mogelijk defect zijn, het vervangen ervan en het uitvoeren van testen om te controleren of de reparaties succesvol waren. Dit kan ook het opnieuw installeren van softwareprogramma's of het aanpassen van instellingen om machinestoringen te verhelpen, omvatten.

Het is van essentieel belang dat je de klant op de hoogte houdt van de voortgang van de reparatie via updates. Na het voltooien van de reparaties, zet je de pc's en laptops weer in elkaar en houd je nauwkeurig registratie bij van alle onderhoudswerkzaamheden of reparaties die zijn uitgevoerd.

Voordat de systemen worden verzonden, test je deze grondig om ervoor te zorgen dat ze naar behoren werken. Je bent ook verantwoordelijk voor het zorgvuldig verpakken van de systemen, zodat ze veilig kunnen worden verzonden, in samenwerking met de logistieke afdeling.

Enthousiast geworden over deze vacature? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct! Voor vragen kun je contact opnemen met onze vestiging in Heerlen via 045-5718840.

Toch liever een andere uitdaging? Kijk dan ook bij onze andere vacatures op

Functie-eisen

Je werkt graag in teamverband samen;Je vindt het leuk om regelmatig deel te nemen aan team uitjes :)Je hebt een affiniteit met elektronica of wilt dit graag leren;Je bent beschikbaar maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00;Nederlands of Engels sprekend (andere talen zijn ook mogelijk);

Arbeidsvoorwaarden

  • Je verdient een uurloon van €15,45, inclusief vakantiegeld;
  • Je bouwt via Alert een stiPP Plus pensioen op;
  • Je krijgt via Alert een fulltime dienstverband (32-40);
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, zowel binnen de eigen afdeling als organisatie breed;
  • Leuke collega's die allemaal even hard werken;
  • Een werkplek met een open sfeer waarbij er actief geluisterd wordt naar ideeën en initiatieven;
  • Regelmatig gezellige teamuitjes.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Docent Nederlands in Heerlen

Nederland Vacature Groep, Heerlen, Limburg
€ 3.431 - € 5.078 per maand
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedenWat ga je doen?Je gaat onze studenten helpen voorbereiden op hun plek in de maatschappij. Als docent Nederlands doe je dit in de eerste plaats door met plezier de Nederlandse taalvaardigheden over te brengen op de studenten. Dit doe je door middel van uitdagende en activerende lessen. Je gaat op een positieve manier om met de studenten en...
Nederland Vacature Groep

Associate Intercompany Export Specialist

Medtronic, Heerlen, Limburg
1 week geleden
Careers that Change LivesChange your career to exploration, innovation, and championing healthcare access and equity for all. Join a healthcare technology company that alleviates pain, restores health, and extends life for more than two people every second.As Export Intercompany Specialist, you are contributing to swift delivery of our products by applying policies focusing on Export and Intercompany stock transfer movements...
Medtronic

Operational Risk Officer

AZL, Heerlen, Limburg
3 weken geleden
Ga jij de uitdaging aan? De pensioensector zit midden in de historische transitie van het vernieuwde pensioenstelsel, waarbij ± 19 miljoen deelnemers betrokken zijn en 1.500 miljard euro aan pensioenvermogen wordt verdeeld. Een gevolg van deze transitie is het implementeren van nieuwe processen en systemen. Dit kan leiden tot meer (impactvolle) risico’s. Jij kan aan het op niveau houden van...
AZL