Junior Manufacturing Engineer Tooling

Jooble


Datum: 1 week geleden
Stad: Maassluis, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Jooble
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's website

Junior Manufacturing Engineer ToolingRol Met Betekenis En ImpactGrootste RobotproducentMultidisciplinair WerkenMaassluis40 UurHBO OpleidingWat Ga Je Doen?Hoe Tof Is Het Als Jij Nieuwe Productontwikkelingen En Innovaties Kunt Vertalen Naar Optimaal Werkende Productieprocessen Bij De Grootste Producent Van Industriële Robots In Nederland? Zorg Jij Ervoor Dat Ons Maakproces Net Zo Innovatief Wordt Als Onze Producten?Als Junior Manufacturing Engineer Tooling Ben Je Als Geen Ander Op De Hoogte Van Wat Er Speelt Op Het Gebied Van Productontwikkeling Vanuit De Verschillende Business Teams (Milk, Manure & Feeding) En Onze Innovatiefabriek. Je Uitdaging Bestaat Uit Het Bedenken En Ontwerpen Van (speciale) Tooling Om Onze Bestaande En Nieuwe Producten Zo Effectief En Efficiënt Mogelijk Te Kunnen Assembleren. Onze Werkplaats Met 3D Printer Biedt Een Creatieve Omgeving Om Je Eigen Ontwerp Tot Realisatie Te Brengen.Naast Tooling Ben Je Ook Betrokken Bij Het Ontwerpen Van Emballage. Emballage Wordt Gebruikt Om Onze Producten Te Beschermen Tijdens Transport, Maar Ook Om Onze Stroom Aan Verpakkingsmiddelen Te Reduceren Vanuit Een Duurzaamheidsperspectief.Dit Is Een Greep Uit Jouw Werkzaamheden

  • Je werkt samen met onze multidisciplinaire OPS-teams om productielijnen te verbeteren bestaande producten.
  • Je bent in een vroeg stadium betrokken bij productontwikkeling en je bedenkt wat er nodig zal zijn om het ontwerp in een productielijn te kunnen assembleren.
  • Vanuit een 3D CAD programma (Creo Parametrics) maak je een ontwerp en samen met de werkplaats en/of externe partijen maak je het door jou ontworpen stuk tooling. Je wordt er enthousiast van om hierbij te helpen.
  • Je bent betrokken bij de indeling en het ontwerp van onze fabriek en je helpt bij het kiezen van productiemiddelen (gereedschappen, hijsmiddelen, tilhulpen, opslagmiddelen, weegmiddelen, doorrolstellingen etc.).
  • Je kent onze productielijnen en je draagt jouw kennis over de manier van assembleren over aan het productiepersoneel door middel van training.
  • Je denkt mee in het kiezen en onderhouden van onze gereedschappen en je houdt de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied in de gaten. Implementeren, afstellen en/of programmeren van speciale montagegereedschappen hoort hier ook bij.
  • Je neemt deel aan en/of leidt Kaizen evenementen voor het continu verbeteren van de Value Streams van onze producten.
  • Je draagt er zorg dat de productiemogelijkheden van Operations aansluiten bij de vraag vanuit de organisatie.

Wat breng je mee?Relevante ervaring voor deze functie is niet direct een vereiste, echter technisch inzicht en de juiste persoonlijkheid vinden wij zeer belangrijk. Wij zijn op zoek naar een kandidaat met veel organisatietalent, creativiteit en assertiviteit. Je bent iemand die gestructureerd werkt, behulpzaam is en goed kan samenwerken met anderen (van productieomgeving tot management). Verder ben je in staat om de verbinding te maken met andere afdelingen en disciplines. Je hebt affiniteit met de Lean principes en je signaleert zaken die verbeterd kunnen worden, daarbij neem je zelf het initiatief om dingen écht te veranderen en zelf dingen uit te proberen.Daarnaast breng je het volgende mee:

  • Afgeronde Bachelor in technische richting, bij voorkeur Werktuigbouwkunde, Automotive of Mechatronica.
  • Enige ervaring met 3D CAD programma’s.
  • Interesse en bereidheid je verder te ontwikkelen op het gebied van assemblageprocessen, gereedschappen, Lean vaardigheden, supply chain, logistieke processen & kwaliteitsbewaking.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift vanwege de voertaal binnen Operations.

Breng je al enige kennis mee, dan is dit een pré!Wat bieden we jou?Om de voedselvraag en -uitdaging voor 2050 aan te pakken, is het van cruciaal belang om verantwoord om te gaan met mensen, dieren en het milieu. Voor ons betekent het dat we een betrouwbare lange termijn partner zijn voor onze klanten en dat we de wereld door middel van duurzame productontwikkeling doorgeven aan de volgende generatie. Jij kunt bijdragen aan het verwezenlijken van deze droom.Wat kan jij in jouw rol als Junior Manufacturing Engineer Tooling verwachten?

  • Werken in een internationale werkomgeving binnen een van de meest innovatieve organisaties van Nederland en tevens grootste robotproducent van Europa.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder maar liefst 8 weken vakantie en een salaris tot €4200,- waarbij we graag nog ruimte zien voor groei binnen de schaal.
  • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting Manufacturing Engineer of Product Development. Jij bent in de lead van jouw ontwikkeling.
  • Ruimte en vrijheid om te innoveren, nieuwe ideeën in te brengen en te ondernemen. Dit bieden we niet alleen, dit verwachten we ook echt. Aan jou de eer om met ideeën te komen en uit te voeren.
  • Onze Lely Aca...

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Marketing Specialist Digital Farming - Lely

Techniekwerkt.nl, Maassluis, Zuid-Holland
1 dag geleden
VacatureomschrijvingAls Marketing Specialist ben jij de drijvende kracht achter de groei van onze proposities binnen het portfolio van ons Business Team Digital Farming. Het Business Team Digital Farming is verantwoordelijk voor de Farm Management Software van Lely – Horizon - en voor alle data die we met onze robots en deze software verzamelen.Je combineert een scherp inzicht in data met...
Techniekwerkt.nl

Product Owner

Jooble, Maassluis, Zuid-Holland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteProduct OwnerGrootste RobotproducentRol Met Betekenis En ImpactInternationale Collega'sMaassluis40 UurHBO Of WO OpleidingWat Ga Je Doen? Wat Is Jouw Rol Lely...
Jooble

Medewerker Vergunningverlening Omgevingswet

Gemeente Maassluis, Maassluis, Zuid-Holland
2 weken geleden
Stap in de dynamische wereld van Maassluis, een stad met een karakteristieke charme en een groeiende ambitie. Met 35.000 inwoners, en een sterke drive om door te groeien naar 40.000, is Maassluis een stad vol mogelijkheden. Hier omarmen we de toekomst met duurzame ontwikkelingen, terwijl we ons historische erfgoed koesteren.Het hart van Maassluis klopt in onze 275 toegewijde medewerkers, die...
Gemeente Maassluis