Werkvoorbereider

Eminent Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Middelburg, Zeeland
Contract type: Voltijd
Eminent Groep
Functieomschrijving .

Als werkvoorbereider ben jij de lijm in een team van onder andere projectleiders, uitvoerders en calculators. Het is jouw verantwoordelijkheid om de projecten zo goed mogelijk te stroomlijnen.

Naast dat jij een natuurlijke affiniteit hebt met getallen, ben je iemand die altijd een stap verder is dan de rest en werk je nauwkeurig.

Een Aantal Van Jouw Verantwoordelijkheden Zijn

  • Opstellen van werkinstructies en werkplannen.
  • Opstellen van planningen en begrotingen.
  • Coördineren van de werkzaamheden op de werkplaats.
  • Inkoop van materialen en afroepen van leveranciers.
  • Bijhouden van de administratie en projectdocumentatie.
  • Bewaken van de voortgang van de werkzaamheden.
  • Onderhouden van contacten met onderaannemers en leveranciers.
  • Aansturen van het personeel.

Functie Eisen

  • Je bent in bezit van een afgeronde technische HBO-opleiding, Civiele techniek is een pré
  • Relevante werkervaring is altijd een plus, maar als junior heten we je ook graag van harte welkom.
  • Ervaring met AutoCAD en/of Revit
  • VCA certificaat of bereidheid tot het behalen

Daarnaast ben je een echte teamspeler en communicatief ook sterk!

Direct solliciteren

Functieoverzicht .

Opleidingsniveau

HBO

Aanbod

    • Een salaris dat bij de functie hoort.
    • Maar liefst 43 (!) vakantiedagen!
    • Uiteraard hoort een auto van de zaak bij deze baan.
    • Gezondheid staat hier hoog in het vaandel, dus kun je een bijdrage bij je sportabonnement en zorgverzekering verwachten!
Verder kom je in een professionele organisatie te werken waar de sfeer ook belangrijk wordt gevonden. Dit uit zich in een actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Bedrijfsprofiel .

Onze opdrachtgever is een middelgrote Zeeuwse onderneming met zelfstandig opererende B.V.’s, waar ongeveer 300 gemotiveerde mensen als een team samenwerken aan de voorbereiding, het ontwerp en de uitvoering van kleine en grote projecten op het gebied van bouw- en infrawerken. Door de synergie van hun expertises zorgt onze opdrachtgever voor een totale ontzorging en een professionele aanpak. Als betrokken, betrouwbare en duurzame partner toont onze opdrachtgever zich direct bij de start van het project en blijft dat zelfs na afronding. Door expertise en kennis te bundelen komt hun kracht het beste naar boven en zijn zij ‘Uniek in zijn combinatie’. Met een aanspreekpunt voor het totale project gaan zij elke uitdaging aan en bieden zij diverse services en oplossingen op maat.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Adviseur Elektrotechniek

Sweco, Middelburg, Zeeland
1 week geleden
De toekomst vraagt om creatieve breinen en slimme oplossingen“In verband met groei zoek we doorlopend ervaren adviseurs elektrotechniek. Onze klanten vertrouwen op ons vakmanschap om te komen tot innovatieve, efficiënte en veilige oplossingen in bestaand of te creëren vastgoed. Heb jij het commerciële netwerk, de autoriteit, technische expertise en de ambitie? Toon jij initiatief, lef en overtuigingskracht en ben je...
Sweco

Product Owner

DPA Professionals, Middelburg, Zeeland
2 weken geleden
Het creëren van impact bij opdrachtgevers gaat verder dan simpelweg voldoen aan verwachtingen; het vereist door op maat gemaakte oplossingen te bieden. Wil jij ook impact maken? Lees dan verder!Wat je gaat doen: Als Product Owner ben je de spil tussen onze klanten, het ontwikkelingsteam en andere belanghebbenden. Je bent verantwoordelijk voor het definieren en prioriteren van de productbacklog, waarbij...
DPA Professionals

Junior Assistent Accountant

Rousch Financial Professionals, Middelburg, Zeeland
3 weken geleden
Meer detailsMatch criteriaSalaris€ 2000 - € 2500ROMC35805Functie omschrijvingAls assistent accountant werk je in teamverband en word je intensief begeleid door de meer ervaren collega (assistent) accountants. De sfeer is ontspannen hier en men is zeker bereid elkaar te helpen, samen werk je namelijk aan een gemeenschappelijk doel: kwaliteit leveren en klanttevredenheid. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:Verwerken, controleren en corrigeren van...
Rousch Financial Professionals