Programmamanager/Projectleider Ermelo

Nederland Vacature Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Dronten, Flevoland
Salaris: € 3.768 - € 6.446 per maand
Contract type: Voltijd
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

Draag jij als projectleider of programmamanager bij aan de beloften van de organisatie; goed leven, mooi werk en een duurzame organisatie? Ben jij in staat om vanuit verbinding een resultaatgerichte bijdrage te leveren in het realiseren van deze beloften? Kun jij verschillende thema’s aan elkaar verbinden en complexe uitdagingen het hoofd bieden? En ben jij energiek, klaar voor een uitdaging en verandering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij als Programmamanager/Projectleider Ermelo

Ben jij de dynamische projectleider/programmamanager die samen met zijn/haar collega programmamanager, onze beloften van goed leven, mooi werk en duurzaamheid kan waarmaken? We zoeken iemand die verbinding creëert en resultaatgericht te werk gaat. Als jij energiek, gedreven en klaar bent voor uitdagingen en veranderingen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ga je helpen?

Als programmamanager voer je analyses uit en leid je onderzoeken naar de context van onze cliënten. Je werkt nauw samen met zorgmanagers, gedragswetenschappers en andere collega’s in de regio om veranderingen door te voeren en ondersteuningsstructuren op te zetten. Jouw bijdrage leidt tot een toekomst van duurzame kwalitatieve zorg.

In de organisatie zijn er momenteel meerdere projecten die om aandacht vragen. We kijken samen - ook op basis van jouw ervaring en interesses - welke projecten en programma’s je in je portefeuille krijgt.

Dit ben jij

  • Academisch werk- en denkniveau met ervaring in projectmanagement.
  • Bewezen ervaring in leidinggeven aan complexe organisatiebrede initiatieven.
  • Sterk analytisch vermogen en resultaatgerichte aanpak.
  • In staat om mensen te motiveren en mee te nemen in een veranderkundig proces.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om strategieën om te zetten in acties.
  • Ervaring met organisatieontwikkelingsprocessen en prioriteiten stellen.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende positie voor 32 tot 36 uur per week.
  • Een contract voor onbepaalde tijd met een salaris tussen € 3768,- en € 6446,- per maand (op basis van ervaring).
  • Een dynamische werkomgeving binnen een toonaangevende zorginstelling.
  • Extra PBL-uren bovenop wettelijke vakantie-uren.
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een stimulerende werkomgeving.

Over 's Heeren Loo

Bij 's Heeren Loo geven we betekenis aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Onze toewijding aan een betere wereld wordt gedreven door onze visie: Triple C. Vanuit ons zorgpark in Ermelo bieden we gespecialiseerde zorg aan diverse doelgroepen, van jong tot oud.

Er werken in Ermelo in totaal ongeveer 1.700 collega’s. Onze medewerkers gaan de dialoog aan met cliënten en met elkaar. En mocht dat nodig zijn, dan gaan ze op zoek naar extra kennis. Want we streven altijd naar de beste behandeling en verzorging. Dat maakt het werk bij ‘s Heeren Loo uitdagend en leuk.

Wij leren jou graag kennen!

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Evita Visser - Kok, Manager Bedrijfsvoering (06-13684852). Voor algemene vragen kun je terecht bij Laura Truitman, Corporate Recruiter, via 06-82501470. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Monteur

Jooble, Dronten, Flevoland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteWerk je graag aan eenvoudige én complexe technische projecten, waarin je je passie voor sleutelen en creativiteit kwijt kunt? Lees...
Jooble

Allround Productiemedewerker

BDE PROTEQS - Werk in de productie, logistiek en techniek, Dronten, Flevoland
2 weken geleden
Aan de slag als Productiemedewerker? Start morgen nog bij een supertoffe werkgever in Dronten! Als echt allrounder krijg je een afwisselde baan, een salaris van rond de €2600 per maand en hele goede arbeidsvoorwaarden. Interesse in deze vacature? Lees dan verder en solliciteer snel!FunctieJe begint je werkdag met een warm welkom van je collega's onder het genot van een kop...
BDE PROTEQS - Werk in de productie, logistiek en techniek

Medewerker groenvoorziening, Dronten

Proflex Personeel, Dronten, Flevoland
4 weken geleden
Als medewerker groenvoorziening ben je dagelijks bezig met het opfrissen van de groene buitenruimte. Jouw taken bestaan voornamelijk uit schoffelen, harken, onkruid bestrijden, grasmaaien en nog veel meer! Wij verzekeren je, geen dag zal hetzelfde zijn! Daarnaast kom jij op de meest bijzondere plekken en krijg je veel eer van je werk! Dus beschik jij over plantenkennis, een passie voor...
Proflex Personeel