Junior Werkvoorbereider (hbo-niveau)

Eminent Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: IJsselstein, Utrecht
Contract type: Voltijd
Eminent Groep
Functieomschrijving .

Als Junior Werkvoorbereider word jij binnen deze ontwikkelende aannemer opgeleid door een ervaren werkvoorbereider. Hij zal jou de kneepjes van het vak leren. Dit gebeurt in een tempo die bij jou past. Alle pijlen zijn gericht op jouw ontwikkeling en daarmee de bijdrage die jij aan de organisatie kan leveren.

Als junior werkvoorbereider woon jij overleggen bij, controleer je tekeningen, word je geleerd hoe je moet kijken naar meer- en minderwerk en bewaak je de planning. Naarmate jij meer kennis zal vergaren, word je ook zelfstandiger en krijg je meer taken. Je zal dan ook regelmatig naar een bouwproject gaan.

De functie van werkvoorbereider wordt vaak omschreven als dynamisch en is tevens één van de meest gezochte mensen in de markt. Bij deze aannemer krijg jij de garantie dat je goed wordt ingewerkt en zo een mooie loopbaan tegemoet gaat!

Functie Eisen

Wij zoeken iemand die op zoek is naar een heuse take-off van zijn loopbaan. Leergierig, enthousiast en het fijn vindt om zoveel mogelijk kennis over te nemen van onze ervaren werkvoorbereider. Het is belangrijk dat jij:

  • In het bezit bent (of bijna) van een hbo-diploma Bouwkunde (of soortgelijk)
  • Alles wil leren over de nieuwbouw van woningen
  • Het fijn vindt om een afwisselend takenpakket te hebben
  • Woonachtig bent in omgeving IJsselstijn (+/- 30 minuten)

Functieoverzicht .

Opleidingsniveau

HBO

Aanbod

    • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring € 2.500 - € 2700,- o.b.v. ervaring
    • Een professionele rustige werkplek
    • 1-op-1 begeleiding van een senior werkvoorbereider
    • € 750 vrij besteedbaar cursusgeld
    • 40 vrije dagen wanneer je fulltime werkt

Bedrijfsprofiel .

Het betreft een ontwikkelende aannemer wie zich richt op de nieuwbouw van woningen. De meeste medewerkers komen uit de regio en ook de projecten worden met name in de regio gerealiseerd. De organisatie telt zo’n 20 medewerkers op kantoor. Met jaarlijks uitjes voor het personeel zorgen zij ervoor dat naast het harde werken ook tijd is voor ontspanning.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij deze organisatie versterken met jou inzet? Solliciteer dan snel!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mechanical Engineer Voertuigmodificatie

Eminent Groep, IJsselstein, Utrecht
1 dag geleden
Functieomschrijving . Als Mechanical Engineer in de voertuigmodificatie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van klantspecifieke aanpassingen en nieuwe varianten van bestaande producten. Je vertaalt functionele eisen naar technische oplossingen en draagt bij aan continue verbetering. Het ontwerpen en produceren van tekeningen in CAD-applicaties behoort tot je takenpakket.Functie EisenGoede beheersing van de Engelse taal in woord en geschriftErvaring in de...
Eminent Groep

C# / .NET Developer

Jooble, IJsselstein, Utrecht
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteBen jij een fanatieke .NET Developer die houd van een technische uitdaging? Wil jij jezelf graag in topsnelheid verder ontwikkelen...
Jooble

Recruitment Business Partner Corporate

Jooble, IJsselstein, Utrecht
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteJouw WerkplekVermaat Is Een Van De Grootste Horecawerkgevers Van Nederland Die Zich Onderscheidt! Met Passie Voor Eten En Gastvrijheid Verzorgen...
Jooble