BIM Modelleur

Jooble


Datum: 1 week geleden
Stad: Drachten, Friesland
Contract type: Voltijd
Jooble
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's website

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een BIM Modelleur (Woningbouw). Hierbij ben je verantwoordelijk voor het tekenwerk en de werkvoorbereiding van jouw eigen projecten.

Je bent verantwoordelijk voor het uitrekenen van benodigde materialen, het verzorgen van de teken- en voorbereidingsplanning, je draagt zorg voor de werktekeningen en je verzorgt de andere vereiste documenten.

Daarnaast ben je samen met de projectleiders en een vast team van monteurs bezig met het ontwerpen en realiseren van projecten in met name de woningbouw, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Daarbij ontwerp je zelfstandig elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties die je uit werkt tot een 3D model in Revit.

Ook behartig je de belangen in clash meetings waarbij je goed het midden weet te houden tussen technische mogelijkheden.

Bedrijfsomschrijving

Een toegewijd bedrijf dat met 1700 installatie-experts, verspreid over 25 vestigingen, bouwt aan een duurzame toekomst. Het doel is om in 2025 iedereen energiepositief te maken. Bij gespecialiseerde vestigingen wordt gewerkt aan duurzame energiesystemen, verwarming, elektrotechniek, en meer. Op kantoor zorgen diverse professionals ervoor dat het werk op locatie optimaal uitgevoerd kan worden door de vakmensen.

In de divisie Woningbouw in Drachten ligt de focus op innovatieve installaties in nieuwbouwwoningen, van verwarming tot sanitair. Het streven is betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Dit met alle benodigde afdelingen in eigen huis; van engineering tot uitvoering en prefab.

Ondanks bijna 100 jaar geschiedenis en een positie als een van de grootste installatiebedrijven blijft het bedrijf het familie- en sociale gevoel behouden. Het bedrijf investeert in medewerkers via een eigen Academy, waar samen wordt geleerd en ontwikkeld. Kortom, er wordt samengewerkt als een echte familie voor een duurzame toekomst.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem dan contact op met Sharmé Edelenbos op 0527-612222 of via sedelenbos @ werkis.nl

Wij bieden

  • Veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden
  • Eigen E-learning platform
  • Een goed salaris die mee gaat met ontwikkeling
  • Winstregeling
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • Personeelsvoordeelwinkel
  • Fietsplan (lease)
  • Pensioenregeling via Werkis
  • Reiskostenvergoeding

Wij vragen

  • Relevant diploma op minimaal MBO niveau 4
  • Enige ervaring als BIM modelleur
  • Ervaring met het werken met Revit
  • Relevante werkervaring in de installatietechniek
  • Collegiaal en Creatief
  • Resultaat gericht en op zoek naar verbetering

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Recruiter, Drachten

Oudvit Jongvit, Drachten, Friesland
2 weken geleden
Functie omschrijvingVoor onze opdrachtgevers zoek jij de geschikte kandidaat. Hierin ben je creatief en inventief. Je bent niet voor 1 gat te vangen en je geeft niet op, totdat je de kandidaat hebt gevonden die leidt tot de perfecte match.Je wordt intern opgeleid en waar nodig aangevuld met externe trainingen en cursussen gespecialiseerd in recruitment.Je werkt in een gezellig team,...
Oudvit Jongvit

Verkoopmedewerker, Drachten

@WORK Personeelsdiensten, Drachten, Friesland
2 weken geleden
Ben jij sociaal en commercieel ingesteld? Hou jij ervan om mensen naar volle tevredenheid te helpen en wegwijs te maken in de winkel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Drachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de...
@WORK Personeelsdiensten

Werkvoorbereider/tekenaar

Eminent Groep, Drachten, Friesland
2 weken geleden
Functieomschrijving . Voor Onze Opdrachtgever Uit De Omgeving Van Drachten Zijn We Op Zoek Naar Een Tekenaar/werkvoorbereider. Jij Gaat Je Bezig Houden Met Het Uitwerken Van Tekeningen, Die Je Vertaalt Vanuit De Wens Van De Klant. In Deze Dubbelrol Heb Je Verschillende Taken, ZoalsOntwerpen vervaardigenBestekstekeningenUitvoeren van veldinventarisatiesProjectlocaties bezoekenContractdocumenten uitwerkenTechnische details en profielen opstellenFunctie EisenMinimaal afgeronde mbo opleiding richting civiele techniekErvaring...
Eminent Groep