Senior recruiter

Randstad Groep Nederland


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 2.805 - € 3.994 per maand
Contract type: Voltijd
Randstad Groep Nederland
Functieomschrijving

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende recruitment functie? Hou je van een goede borrel na het werk en ben je ook nog eens sportief en creatief? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Als ervaren recruiter kun jij meteen een vliegende start maken. In deze functie bemiddel je kandidaten voor vacatures bij onze klant: de Nationale Nederlanden. Je neemt je klant mee in de huidige arbeidsmarkt, denkt mee over hoe je een vacature in de markt zet en adviseert, gevraagd en ongevraagd over de wervingsstrategie. Je vraagt de vacature uit, doorloopt de procedure met de kandidaten en je bent uiteindelijk ook degene die ze belt dat ze zijn aangenomen. Het ultieme 'YES!' moment.

Hoe kom je aan je kandidaten? Via LinkedIn, Instagram en andere social media kanalen maar je schakelt ook met regelmaat met Gemeenten, het UWV, je voert daar bijvoorbeeld speeddates. Of je gaat langs scholen of flyers uit te delen of op te hangen. Creativiteit en ondernemerschap is vereist!

Wat bieden we?

  • Een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en werkplezier.
  • Een onvergetelijk inwerktraject en focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;
  • Competitief salaris in schaal 7 van de Randstad CAO (Senior Recruiter) wat ligt tussen de €2805,- en de €3994,- bruto per maand, afhankelijk van je relevante werkervaring in de arbeidsbemiddeling;
  • Een benefit budget van 12,347% (waarvan 8,5% vakantiegeld) om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sport, een fiets, maar je kan het ook uit laten keren in euro's.
  • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek.
  • Een interessante bonus en aandelenregeling.
  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen. Hup, pak je koffers maar!
  • Alles top geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen;
  • De mogelijkheid om hybride (deels thuis) te werken;

Wie ben je?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en kunt dit aantonen met een diploma of door ons assessment te doen. Om deze functie goed uit te voeren, heb je daarnaast een aantal vaardigheden nodig:
  • Je kijkt verder dan je neus lang is: als je een nieuwe mogelijkheid ziet om je klant te bedienen, spring je daarop in. Je krijgt er energie van om van de gebaande paden af te wijken.
  • Experimenteren met nieuwe ideeën geeft je energie. Soms werkt het, soms werkt het niet. Je spart graag met collega’s en vraagt om hulp wanneer je vastloopt.
  • Eén stap terug, twee vooruit: je bekijkt een situatie kritisch en analyseert goed voor je aan de slag gaat. Je staat open voor feedback op je plan en stelt zo nodig bij.
  • Je adviseert je de klant gevraagd en ongevraagd. Zie je kansen? Dan neem je je klant daarin mee. Want jij bent allesbehalve bang om je advies te delen!

Waar ga je werken?

Je werkt met enige regelmaat bij onze klant in Arnhem maar daarnaast kun je ook lekker veel thuis werken, hoe fijn is dat? Natuurlijk ben je in het begin veel op locatie te vinden. Niet alleen in Arnhem, maar ook in Zwolle, Den Haag of Rotterdam. Je wilt de klant natuurlijk wel beter leren kennen!

Ben jij onze nieuwe collega?

Zie jij jezelf bij ons aan het werk? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Mail dan naar Chantal van Gent, talent acquisition specialist, via [email protected].

  • Succesvolle sollicitatie

Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking.

  • Op gesprek

De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past.

  • Welkom in het team

En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Service coördinator

Eminent Groep, Arnhem, Gelderland
3 dagen geleden
Functieomschrijving . Voor Een Van Onze Opdrachtgevers Zijn We Op Zoek Naar Een Servicecoördinator. In Deze Functie Als Servicecoördinator Zullen Je Werkzaamheden Onder Andere Bestaan Uit Het plannen en coördineren van storingen conform contractafspraken; Het verstrekken van benodigde documenten; Het aannemen van storingen; Registreren en verdelen van storingen; Toezichthouden op medewerkers (van derden); Het informeren van opdrachtgevers m.b.t. uitvoering van...
Eminent Groep

Chief Information Security Officer (CISO)

Eminent Groep, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
Functieomschrijving . Als Chief Information Security Officer (CISO) ben je de spil in het waarborgen van de informatiebeveiliging binnen onze organisatie. Je werkt nauw samen met de Functionaris Gegevensbescherming (FG) om een integrale aanpak van informatiebeveiliging te realiseren. Je draagt bij aan de ontwikkeling van een betrouwbare informatievoorziening en stimuleert het bewustzijn van beveiliging binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk...
Eminent Groep

Key Accountmanager B/LU/NFR - Platowood, Arnhem

Platowood, Arnhem, Gelderland
3 weken geleden
"Ben jij het zelfstandig ondernemerstype met houtkennis die makkelijk contacten legt? Zet je die kwaliteiten graag in om een buitenlands dealernetwerk op te zetten voor onze duurzame premium houtproducten? Dan ben je van harte welkom om ons te komen versterken."Bart Raymann, directeur PlatowoodIn het kortAls Key Accountmanager bij Platowood ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van het distributiekanaal in België,...
Platowood