Adviseur Veiligheid, Capelle aan den IJssel

ZuidProfs


Datum: 1 week geleden
Stad: Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
ZuidProfs
Adviseur veiligheid

Werken voor de gemeente Capelle aan den IJssel betekent bijdragen aan een mooie stad. Samen met je collega's vorm je een enthousiast en betrokken team. Jouw talenten en werkgeluk staan bij ons voorop.

Jouw functie als Adviseur veiligheid heeft effect omdat...

  • Er altijd ruimte is voor eigen ideeën. Als (ervaren) adviseur vragen wij jou om voorafgaand aan de aanbesteding Beveiliging die voor ons op stapel staat dit jaar te onderzoeken welke variant het meeste meerwaarde voor ons biedt: uitbesteden van beveiliging of geen beveiliging meer inzetten en zorgdragen voor goed opgeleide medewerkers.
  • Het onderzoeken van de scope bestaat o.a. uit:
    • Welke impact heeft het inhuizen van een externe werklocatie op het beveiligingsconcept van het gemeentehuis (o.a. verkeersstromen groter volume gasten, aard van bezoeken, risico op incidenten, beveiligingsniveau, look en feel publiekshal, trainingen en procedures en protocollen).
    • Welke variant geeft voor de gemeente Capelle aan den IJssel de meeste meerwaarde op het gebied van veiligheid, dienstverlening, personeel en financieel.
    • Welke randvoorwaarden zijn er voor beveiliging in eigen beheer?
    • Hoe past beveiliging het beste in de personele organisatie?
  • Verder houd jij je bezig met het:
    • Zorgen voor de uitvoering van de onderzoek scope, hierbij bewaak je de voortgang, beslismomenten en uitputting van middelen.
    • Rekening houden met politieke, financiële en maatschappelijke factoren en daar goed op inspelen.
    • Je hebt oog hebben voor toekomstige mogelijkheden die in de markt spelen en vertaald deze naar onze situatie.
    • Je legt verantwoording af aan de ambtelijk opdrachtgevers over de voortgang en dilemma’s.
We verwachten dat na 2 maanden het onderzoek afgerond kan zijn en er een advies ligt waar wij de volgende stap mee kunnen zetten. We zullen voor de start van de opdracht de verder uitgewerkte opdracht en scope delen.

Over Capelle aan den IJssel

Wij zijn een gemeente met het mooiste aantal inwoners dat er bestaat. Groot genoeg om te werken met de uitdagingen en onderwerpen die bij een grote stad horen. Klein genoeg om op individueel niveau echt verschil te maken.

Over Dienstverlening

Hier ben jij onder andere de collega van Marietha en Cathelijne. Vernieuwing is een talent dat jullie allemaal hebben. Dat merk je vooral door dat je collega word van een team dat in beweging is. Binnen het team waarderen we kritisch meedenken door bijvoorbeeld in- en uit te zoomen, verduidelijkende vragen te stellen en van perspectief te wisselen. Humor wordt gewaardeerd; we houden van lachen en relativeren wanneer dat helpt of nodig is. We weten wat we aan elkaar hebben; we zijn professioneel open naar elkaar. We ontdekken dat feedback vragen en geven, en zelfreflectie van meerwaarde kan zijn.

Als collega van Dienstverlening ben je lid van een hecht team van meer dan 100 vakgenoten. Je voelt van nature wat een Capellenaar nodig heeft en daar handel je naar. Inwoners en collega’s staan bij ons altijd centraal. Zo bouwen we onder andere nieuwe scholen, beantwoorden we vragen, ontzorgen we en laten we alle informatiestromen goed verlopen. Dat doen we met de units informatie, burgerzaken en klantcontactcentrum, diensten én vastgoed. We werken veel en graag samen met allerlei partners, die hebben we écht nodig. Samen zorgen we voor tevreden klanten. Nieuwe talenten zijn altijd welkom en collega’s opleiden doen we graag.

Functie-eisen

Eisen:

  • Jouw talenten

Iedereen heeft talenten en bij Capelle kan en mag je die altijd inzetten. Zo werken we samen aan een inclusieve samenleving. Dat doe je met jouw persoonlijke aanpak.

  • Verder neem je mee:
  • Je hebt een afgeronde HBO+ opleiding bij voorkeur in de richting van veiligheid;
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in een relevante andere functie bij voorkeur als adviseur
  • Je neemt heldere standpunten in;
  • Het besef dat je werkt in een politiek-bestuurlijke omgeving ten dienste van de inwoners van onze stad is voor jou vanzelfsprekend;
  • Je kunt goed feedback geven en ontvangen.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Senior/medior Recruiter, Capelle aan den IJssel

Refuerzo, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Overzicht € 3.500 tot € 4.500 p/mCapelle aan den IJssel Vast contract Medior/Senior HBO+ 24 t/m 32 Hybride werken mogelijk Auto v/d zaakBen jij al een even werkzaam binnen recruitment en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Krijg jij energie van communicatie met mensen en heb jij zin in het maken van de perfecte match? Gaat kwaliteit bij jou boven...
Refuerzo

Senior Assistent Accountant

ETL Accountants en Adviseurs, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
2 weken geleden
Wij zijn down to earth en slimme doeners die de mouwen opstropen. We voelen ons als Rotterdamse organisatie als een vis in het water langs de A16 met het uitzicht op de Van Brienenoordbrug en de skyline van Rotterdam. Wolfsbergen Van Haarlem is een hoogwaardige financiële dienstverlener met accountants en fiscale adviseurs. Met 27 fijne en verantwoordelijke collega’s ondersteunen we...
ETL Accountants en Adviseurs

Verzorgende IG, Capelle aan den IJssel

De Zellingen, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
2 weken geleden
Denk jij in oplossingen en ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin jouw creativiteit en aanpassingsvermogen worden gewaardeerd? Solliciteer dan vandaag nog naar de vacature voor Verzorgende IG op de woonzorglocatie Crimpenersteyn van De Zellingen in Krimpen aan den IJssel.Wat ga je doen?Als verzorgende IG help en ondersteun je de bewoners met hun dagelijkse verzorging en voer je...
De Zellingen