Engineer Elektrotechniek Machinebouw Nijkerk

Stoal BV


Datum: 1 week geleden
Stad: Nijkerk, Gelderland
Contract type: Voltijd
Stoal BV
Wat deed Thomas Edison, waardoor hij zoveel beroemder werd dan veel andere uitvinders? Zijn naam is voor altijd verbonden aan het uitvinden van de gloeilamp, maar de gloeilamp bestond allang. Edison maakte hem praktisch toepasbaar en commercieel interessant. Hij zorgde ervoor dat het rendement omhoog ging en dat klanten een compleet electriciteitsnetwerk, dynamo’s, zekeringen en elektriciteitsmeters ontvingen. Hij nam bijvoorbeeld ook de eerste elektriciteitscentrale in bedrijf die 110V gelijkstroom leverde aan klanten in Lower Manhattan. Dat maakt dat niet Alexander Lodygin, maar de naam van Edison bij iedereen een lampje doet branden.

Wij zijn op zoek naar de moderne Thomas Edison. Wij zoeken de techneut die niet perse het wiel uit wil vinden, maar wél slimme oplossingen wil bedenken. Wij zoeken een uitvinder die klantspecifieke wensen om kan zetten naar technische oplossingen. Wij zoeken een electrical engineer, die zijn stroom aan geniale ideeën kan vertalen naar duidelijke ontwerpen en praktische oplossingen. Kortom, wij zoeken jou!

Wanneer krijg jij je “eureka” moment? Word jij onze nieuwe Willie Wortel?

Wat wij verwachten van onze Willie Wortel?

  • Het zou fijn zijn als je een leuke kerel, of dame bent! Dat maakt overleggen makkelijker, het maakt de pauzes gezelliger en de feestjes leuker!
  • Om tot slimme, technische oplossingen te komen helpt het als je een opleiding, of ervaring op HBO/WO niveau, binnen de elektrotechniek, mechatronica of industriële automatisering hebt.
  • Wanneer jij iets geniaals hebt bedacht, is het prettig dat je dit over kunt brengen in een voor ons begrijpbare schema's (P&ID) met tekenprogramma’s zoals EPLAN, ProfiCAD of SolidWorks.
  • Dat je niet bang bent voor Python, C++ of C.

Wat jij van ons mag verwachten?

  • Uiteraard een goed salaris, contract, pensioen etc.
  • Jij mag echter ook kiezen aan wat voor projecten jij wil werken.
  • Wij gaan samen onderzoeken welke technieken en omgeving er het beste bij je passen.
  • Daarnaast doen we niet moeilijk over een vrije dag. Sterker nog, jij mag bepalen hoeveel uur je per week wilt werken.
  • Wil jij doorgroeien en de beste in je vak worden? Mooi, wij zorgen voor coaching en opleiding!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Sales Engineer, Nijkerk

Staal Verbind | Engineering Specialist, Nijkerk, Gelderland
1 week geleden
In de rol van Sales Engineer draag je bij aan de voortdurende groei van deze organisatie. Jouw cruciale inzet is onmisbaar voor de organisatie. Door het indienen van overtuigende en concurrerende offertes speel je een sleutelrol in het verwerven van projecten. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de financiële levensvatbaarheid en de risico's van deze projecten zorgvuldig worden geëvalueerd. Wat ga...
Staal Verbind | Engineering Specialist

Engineer werktuigbouwkunde Nijkerk

Stoal BV, Nijkerk, Gelderland
1 week geleden
Wat deed James Watt, waardoor hij wereldberoemd werd? Ontwierp hij de stoommachine?Nee, de stoommachine bestond allang. James maakte hem praktisch toepasbaar. Hij zorgde ervoor dat het rendement van de stoommachine bijna 20 keer zo hoog werd. Hij zorgde ervoor dat er een trein op kon rijden. Hij zorgde ervoor dat we het tegenwoordig nog steeds over PK’s, oftewel paardenkrachten hebben.Wij...
Stoal BV

Senior Mechanical Engineer, Nijkerk

Staal Verbind | Engineering Specialist, Nijkerk, Gelderland
4 weken geleden
Je komt terecht op de afdeling Mechanical Engineering. Samen met 10 collega's ben je verantwoordelijk voor nieuwe klantprojecten. Jouw ontwerpen en instructies zijn van cruciaal belang voor Inkoop en de werkplaats, zodat zij de materialen voor de machines zo foutloos en efficiënt mogelijk kunnen inkopen en assembleren.In de rol van Lead Engineer Mechanical draag jij de verantwoordelijkheid over het totale...
Staal Verbind | Engineering Specialist