Locatiemanager 20u/w Gemeente Hardenberg

Gemeente Hardenberg


Datum: 1 week geleden
Stad: Hardenberg, Overijssel
Contract type: Voltijd
Gemeente Hardenberg
Standplaats: HARDENBERG

Duur: 20-05-2024 - 31-08-2024

Optie tot verlenging: Ja

Reageren voor: 13-05-2024

LOCATIEMANAGER ZWEMBAD DE KIEFER

HET GAAT OM HARDENBERG

Bij de gemeente Hardenberg werk je met veel plezier en energie aan de opgaven en uitdagingen in de samenleving. Dit doe je samen met ruim 550 collega's. Dat doe je in een professionele organisatie. Daarbij staat de samenleving centraal. Want het gaat om Hardenberg.

De gemeente Hardenberg is een mooie en bijzondere gemeente om in te wonen en werken. Het uitgestrekte platteland gaat hand in hand met economische groei, bruisende centra, een sterke maakindustrie en stedelijke voorzieningen. In tegenstelling tot veel andere grensgemeenten groeit de Hardenbergse bevolking en economie. Met meer dan 61.000 inwoners is Hardenberg de tweede gemeente van de regio Zwolle. Onze omgevingsvisie vertelt het verhaal van Hardenberg. We staan voor een periode van groei waarin we ons door ontwikkelen tot Landstad Hardenberg. Centraal hierin staan de verdere uitbouw van onze streekfunctie, een aantrekkelijk buitengebied en een sterk voorzieningenniveau. Dit gaan samen met een krachtige, duurzame en concurrerende economie.

OPDRACHTOMSCHRIJVING

Aanleiding

De huidige locatiemanager doet tijdelijk een stap opzij. Wij zoeken een interim locatie manager voor zwembad De Kiefer in Dedemsvaart. Samen met Hattemat in Gramsbergen en De Slag in Hardenberg is De Kiefer een van de 3 zwembaden binnen onze gemeente die beheerd worden door de gemeente Hardenberg. Als eerste aanspreekpunt voor collega’s en klanten streef je naar de beste kwaliteit en een hoge (klant)tevredenheid. Jij hebt hart voor jouw locatie en bent dagelijks met zowel de administratieve, commerciële als technische aspecten van het zwembad bezig. Ook bewaak je de budgetten en monitort de inkomsten en bezoekcijfers. Verder hebben we als organisatie momenteel veel aandacht voor ‘aandachtsveld functionarissen’, dit zijn collega’s met extra uitvoerende taken waar je leiding aan geeft. Jouw taak is om deze structuur te bewaken en deze verder te ontwikkelen/vernieuwen. Samen met de andere Locatiemanager vorm je het managementteam van de zwembaden van de gemeente Hardenberg en ben je medeverantwoordelijke voor de exploitatie van deze zwembaden.

Aanpak

Vanuit de gedachte van gastvrijheid werk je verder aan de teamontwikkeling van De Kiefer. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken. Je stemt met je college locatie managers af om tot een optimale exploitatie voor de zwembaden in Hardenberg te komen.

Resultaat

Je vervangt de huidige locatiemanager en werkt verder aan de teamontwikkeling vanuit het gastvrijheidsprincipe.

DIT BRENG JE MEE

  • Een afgeronde HBO diploma;
  • Ervaring met het operationeel aansturen van een (klein) team;
  • Een stimulerende, coachende, service- en resultaatgerichte houding;
  • Creativiteit, ondernemerschap en de positieve energie om dit verder uit te dragen;
  • Ruime ervaring in de zwembadbranche zou natuurlijk erg mooi meegenomen zijn!

Functie-eisen

Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk)

U gaat akkoord met de algemene inkoopvoorwaarden van de gemeente Hardenberg (op te vragen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) en u zorgt bij start van de opdracht voor een VOG (kosten zijn voor opdrachtnemer).

Minimaal een afgeronde HBO opleiding.

Minimaal 10 jaar ervaring met het operationeel aansturen van een (klein) team.

Kandidaat is per direct beschikbaar voor de gevraagde uren.

Wensen

Minimaal een afgeronde, voor de opdracht relevante HBO opleiding zoals bijvoorbeeld Toerisme.

Ruime aantoonbare ervaring met het operationeel aansturen van een (klein) team.

Ruime aantoonbare ervaring in de zwembadbranche

De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Dit kan samen met kennis vertrouwen en ervaring worden getoetst in een persoonlijk gesprek.

Een stimulerende, coachende, service- en resultaatgerichte houding;

Creativiteit, ondernemerschap en de positieve energie om dit verder uit te dragen;

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mechanisch operator, Hardenberg

BR-Flex Uitzendbureau, Hardenberg, Overijssel
1 week geleden
Heb jij passie voor techniek en wil je je graag verder ontwikkelen binnen deze sector? Als mechanisch operator krijg jij de kans om dagelijks te kunnen sleutelen aan grote machines en mee te denken over verbeteringen op de afdeling. Wanneer jij laat zien snel te kunnen leren en nauwkeurig te kunnen werken dan zijn er ook nog eens voldoende mogelijkheden...
BR-Flex Uitzendbureau

CNC draaier, Hardenberg

Jigler, Hardenberg, Overijssel
3 weken geleden
IntroductieHeb jij altijd al willen werken met Kawasaki robots en ben jij een pro in technische tekeningen lezen? Als je in de omgeving van Hardenberg woont kan je direct aan de slag als CNC draaier. Je verdient tot wel € 2.800, - bruto per maand en kijkt uit op een vast contract in de techniek.Wat ga je doenAls CNC draaier...
Jigler

Medewerker bosmaaier, Hardenberg

Faam werkt, Hardenberg, Overijssel
3 weken geleden
Prachtige kans binnen de groenvoorziening!Ben je zelfstandig en bedreven met een bosmaaier? Zoek je vrijheid in je werk en wil je lokaal aan de slag? Dan is deze fantastische baan iets voor jou!Je begint je dag op de vestiging met een kop koffie, maakt alles gereed en vertrekt met de bedrijfsbus naar de eerste locatie. Uitgerust met een telefoon en...
Faam werkt