Schoonmaakmedewerker wooncomplex (trappenhuizen) fulltime, Oosterhout (NB)

QPS Works


Datum: 1 week geleden
Stad: Oosterhout, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
QPS Works
Een frisse hal, een schone trap of een praatje bij binnenkomst. De bewoners van het wooncomplex waar jij aan de slag gaat, zijn ze altijd blij als jij er bent, of als jij weer bent geweest. En als alles weer glimt en lekker ruikt, dan stap jij met een fijn gevoel de deur uit, op naar het volgende project. Die variatie, samen met het contact met de bewoners, maken jouw baan leuk en uitdagend. Elke dag weer!

Werkzaamheden

Als schoonmaakmedewerker bij deze woningcomplexen ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en reinigen van woning- en appartementencomplexen in de regio Oosterhout. Jouw taken zijn dus schoonmaken van entrees, trappenhallen en liftruimtes.

Het is fysiek zwaarder werk en een baan met verantwoordelijkheid!

Werkdagen en tijden

Maandag t/m vrijdag 07.00 - 16.00 uur.

Wat heeft QPS Works jou te bieden?

  • Een salaris van € 13,42 tot € 14,09 bruto per uur .
  • Een leuke baan met fijne collega's binnen een mooi familiebedrijf.
  • Veel mogelijkheden voor de toekomst, zodat je alle ruimte krijgt om verder door te groeien binnen het schoonmaak vak.
  • Wekelijkse of 4-wekelijkse betaling van je salaris, aan jou de keuze.

Wat breng jij mee?

  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Je bent in staat fysiek zwaarder werk te verrichten.
  • Je beheerst de Nederlandse of de Engelse taal (spreken en schrijven).
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke baan binnen de schoonmaak.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je woont in de regio Oosterhout, zodat je de werklocaties zelf kunt bereiken.

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei. Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?

Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent.

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Horecamedewerker Fulltime FEBO Oosterhout, Oosterhout (NB)

FEBO Beheer, Oosterhout, Noord-Brabant
6 dagen geleden
Wil jij de lekkerste fulltime baan van Nederland? Voor onze FEBO vestiging in Oosterhout zijn wij op zoek naar een fulltime horecamedewerker die ons FEBO team komt versterken.Onze medewerkers zijn de drijvende kracht binnen onze FEBO-vestigingen. Jij bent mede verantwoordelijk voor het succes van de FEBO-formule. Jij ziet toe op het beheer van FEBO’s unieke loketautomaten, bakt de lekkerste grillburgers...
FEBO Beheer

Interim coördinator Equalit, Oosterhout (NB)

ZuidProfs, Oosterhout, Noord-Brabant
3 weken geleden
De coördinator draagt bij aan de ontwikkeling van Equalit en interne teams.Je vervult een onmisbare rol waarbij je teams aanstuurt en deel uitmaakt van het managementteam. Jij motiveert onze ICT-professionals om het beste uit zichzelf te halen en optimaal te presteren. Je toont lef door ideeën aan te dragen over organisatie inrichting en maakt de vertaling van informatiekunde vragen naar...
ZuidProfs

Productiemedewerker

Tempo-Team, Oosterhout, Noord-Brabant
€ 15 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingHey leuke productiemedewerker! Wij hebben een paar toffe vacatures voor jou. Bij bedrijven waar jij lekker kan verdienen. Wisselende werktijden, dus genoeg tijd voor je hobby’s. Een team met gezellige collega’s en afwisselend werk. Nooit saai dus! En als je zin hebt, kun je jezelf altijd verder ontwikkelen. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Solliciteren dan maar! Dan...
Tempo-Team