Administrateur Administratiekantoor

Brown & McCrow


Datum: 1 week geleden
Stad: Beverwijk, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Brown & McCrow

Wil jij graag een hele brede rol oppakken bij een super informeel administratiekantoor? Vind jij het belangrijk om als Administrateur een geweldig werkprivé balans te hebben?

Voor het bekendste administratiekantoor van Beverwijk ben ik opzoek naar een administrateur die graag een breed takkenpakket wilt hebben. Je gaat hier namelijk niet alleen ongeveer dezelfde werkzaamheden doen als een Assistent Accountant op de samenstelpraktijk, maar je krijgt ook de mogelijkheid om er salarisadministratie bij op te pakken.

Dit kantoor telt zo’n 10 medewerkers en is zeer informeel onderling. Zo loopt er bijvoorbeeld zelfs regelmatig een hond op kantoor rond! Ondanks dat het zo laagdrempelig is betekend het niet dat zij onderdoen qua kwaliteit.

Dit kantoor is namelijk onderdeel van een investeringsmaatschappij, maar daar merk jij als je hier werkzaam bent niks van. Wat je wel merkt is dat ze hier door een hele mooie klantenportefeuille hebben. Hierbij kan je denken aan ZZP’ers tot en met een paar van de bekendste MKB-bedrijven in de regio IJmond die jij zeker zal kennen.

Je zal hier ongeveer dezelfde werkzaamheden doen als een Assistent Accountant, zoals het samenstellen van jaarrekeningen en het voeren van administraties. Mocht jij jouw takkenpakket verder willen uitbreiden dan is het ook mogelijk om salarisadministratie en andere administratieve werkzaamheden op te pakken.


Wat ga jij doen als Administrateur op dit Administratiekantoor?

  • Jouw taken zijn heel breed van de administraties voeren voor ZZP’ers tot en met het Samenstellen van jaarrekeningen voor de mooiste bedrijven in regio Rijnmond.
  • Als je het leuk vindt is het ook mogelijk om salarisadministratie erbij op te pakken, zodat jij een nog breder takenpakket hebt en geen dag hetzelfde is.
  • Zij vinden het belangrijk om goed contact te hebben met hun klanten, dus regelmatig zal je met hen een kopje koffiedrinken en waar nodig adviseren.
Naar wie zijn wij opzoek voor het vervullen van deze prachtige rol?

  • Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan bij een administratie of accountantskantoor
  • Jij hebt bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting

Wat kan jij verwachten als jij hier aan de slag gaat op dit administratiekantoor?

  • Een goed salaris tussen de €3000 en €4000 per maand o.b.v. Fulltime
  • De mogelijkheid om parttime te werken al vanaf 24 uur per week
  • Iedereen werkt hier regelmatig thuis en dit is voor jou natuurlijk ook mogelijk
  • Dit kantoor heeft een parkeerplaats, waardoor je zo voor de deur zou kunnen parkeren
  • De sfeer is informeel en zij hebben een kantoorhond, dus elke dag is gegarandeerd gezellig
  • Breede klantenportefeuille van ZZP’ers tot bekende bedrijven in regio IJmond
  • Mocht je nog relevante cursussen willen volgen dan betalen zij dit natuurlijk voor jou
  • Reiskostenvergoeding en een netto onkostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • Omdat het geen accountantskantoor is zit je niet vast aan zware wet- en regelgeving

Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan snel, want de werving is al volop bezig! Mocht je vragen hebben bel dan naar 020 760 3444 (tussen 8:00 en 19:00) of neem een kijkje op de website van Brown & McCrow.

Deze vacature wordt beheerd door Max , Indy en Douwe van Brown & McCrow . Dit is overigens het enige recruitment consultancy van Nederland dat enkel bemiddeld in de Accountancy branche. Jij wordt dus altijd geholpen door een specialist!

(Jouw sollicitatie is volledig confidentieel. Wij informeren niemand over jouw kandidatuur zonder jouw toestemming.)

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Projectleider Werktuigbouwkunde

Maandag, Beverwijk, Noord-Holland
4 dagen geleden
Over de functieAls Projectleider Werktuigbouwkunde bij Maandag ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van werktuigbouwkundige installaties in uitdagende projecten. Je neemt zowel technische als financiële verantwoordelijkheid voor deze projecten.Waarom werken als projectleider via Maandag?Uitdagende projecten: Wij bieden concreet werk waar je jouw expertise als Projectleider Werktuigbouwkunde kunt inzetten.Ontwikkeling: Bij Maandag geloven we in jouw groei. We bieden uitgebreide...
Maandag

Projectengineer Civiel omgeving Beverwijk

ABC Professionals NL, Beverwijk, Noord-Holland
2 weken geleden
Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven projectengineer civiel.Waar Ga Je WerkenJe komt te werken op de afdeling project & technisch advies (PTC) dat verantwoordelijk is voor alle projecten op het terrein.Wat Houdt De Functie InAls projectengineer civiel opereer je zelfstandig binnen diverse technische projecten. Je draagt verantwoordelijkheid voor technische aspecten, budgettering en tijdlijnen binnen...
ABC Professionals NL

Procesoperator omgeving Beverwijk

ABC Professionals NL, Beverwijk, Noord-Holland
2 weken geleden
Als procesoperator is je doel het zorgen voor een doelmatig en een goed verloop van het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor de geplande productie onder handhaving van de voorschriften t.a.v. kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Je werkt veel samen met de teamleider productie en de collega operators & productievakmannen. Bij de fabriek werk je in verschillende omgevingen (binnen, buiten en...
ABC Professionals NL