Controller

HB17 Werkt


Datum: 1 week geleden
Stad: Middelburg, Zeeland
Salaris: € 3.500 - € 4.000 per maand
Contract type: Voltijd
HB17 Werkt
Jij bent een breed georiënteerde finance professional. Je haalt werkplezier uit het verzorgen van rapportages maar vind het ook leuk om jezelf in te zetten voor goed debiteurenbeheer.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een team met, naast jou, drie collega's. Er wordt op een prettige manier met elkaar samengewerkt zonder strakke hiërarchische lijnen. Collega's onderling vervangen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. Dat maakt ook dat je takenpakket niet 100% afgebakend is. In de basis houd jij jezelf bezig met de maandelijkse rapportagecyclus, daarnaast zorg jij voor een accuraat debiteurenbeheer.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoek ik iemand die zichzelf herkent in het volgende profiel:

  • Afgeronde HBO opleiding in financiële richting;
  • Professionele beheersing van het Engels;
  • Tenminste drie jaar relevante werkervaring;
  • Vaardig met Excel, IT in het algemeen en ERP systemen;
  • Gedetailleerde maar efficiënte manier van werken.


Kun jij (nog) niet alle punten afvinken maar ben je van mening dat jij wel de collega bent die ik zoek? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.

Wat bieden wij?

Ik bied je een fulltime baan, direct in dienst bij onze opdrachtgever. Naast een passend salaris kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO metaalbewerkingsbedrijf (o.a. 13 ADV dagen).

Over de opdrachtgever

Verwelkom de toekomst van groenbeheer, want onze gewaardeerde opdrachtgever staat klaar om je te verbazen met hun hoogwaardige machines! Met een indrukwekkend assortiment van vijf eigen merken, variërend van verfijnde baggerboten tot precieze werktuigen voor bermonderhoud, bieden ze oplossingen voor elke uitdaging. Betreed de wereld van efficiëntie en innovatie, waar groenbeheer een fluitje van een cent wordt, dankzij onze opdrachtgever en hun verbluffende machines!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Productiemedewerker

Tempo-Team, Middelburg, Zeeland
€ 19,88 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingWerk jij graag in ploegendiensten? Heb je een scherp oog voor detail en netjes werken? Check dan deze vacature!Wat bieden wij jouSalaris van 19,88 (inclusief toeslag!)Vaste plek in een ploegWerken in vol-continu ploegendienstMogelijkheid om voor of na je werk te sportenDoorgroeimogelijkhedenMakkelijk te bereiken werklocatieWie ben jijJe hebt een klein beetje technisch inzicht en vindt het geen probleem om in een...
Tempo-Team

Complex Beveiliger DJI Middelburg M/V | 24 - 36uur

Nederland Vacature Groep, Middelburg, Zeeland
€ 16 - € 19 per uur
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedenBewaar jij de rust door snel te schakelen in een dynamische omgeving? Vind je daarnaast dagdiensten, een extra toeslag van €1,75 bruto per gewerkt uur en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Solliciteer dan nu op de vacature Complex Beveiliger DJI (fulltime of parttime) voornamelijk dagdiensten en kom in aanmerking voor diverse extra beloningen! Als Complex Beveiliger DJI werk je merendeels dagdiensten...
Nederland Vacature Groep

Logistiek medewerker

Pro Industry, Middelburg, Zeeland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingHeb jij ervaring met het besturen van de heftruck en heb jij daarnaast de ambities om jezelf verder te ontwikkelen tot logistieke topper? Zoek dan niet verder! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeurs die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Je komt te werken bij een bedrijf in Middelburg dat gespecialiseerd is in het verwerken van onder andere...
Pro Industry