Eventcrew

Next Venue


Datum: 1 week geleden
Stad: Barneveld, Gelderland
Contract type: Deeltijd
Next Venue
Next Venue is op zoek naar nieuwe enthousiaste eventcrew members! In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de totale beleving van onze gasten.

Wie zijn wij?

Next Venue is een toonaangevende speler in de Nederlandse evenementen- en horecabranche. Jaarlijks faciliteren we in onze monumentale, industriële en circulaire locaties honderden evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. Van bruiloften tot zakelijke congressen. Daarnaast zijn we actief in catering (PuurDichtbij), hebben we eigen lunchrooms en restaurants.

Rolomschrijving

Als crewmember ben je medeverantwoordelijk voor de totale beleving van de gasten. Als allround speler in de event-, catering- en horecabranche zorg jij ervoor dat het de gasten aan niks ontbreekt.

Je bent ons visitekaartje – jij ontvangt en verzorgt onze gasten met daarbij één doel: de tevredenheid van onze gasten.

Jij!

  • Jij hebt een aangeboren talent voor gastvrijheid;
  • Jij weet elke keer de gasten de totaal beleving te bieden;
  • Jij vindt het leuk om gevarieerd werk te doen.
  • Horeca-ervaring is geen vereiste, we leren het je graag;

De perfecte match:

  • Je bent studerende en zoekt een leuke bijbaan;
  • Je hebt passie voor gastvrijheid en hard werken met een lach;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent flexibel inzetbaar, wanneer jij dat wil;
  • Je schakelt snel, denkt oplossingsgericht en gaat altijd voor het beste resultaat.

Dit bieden wij

Altijd op een bijzondere locatie aan het werk, waar en wanneer jij wil tijdens de leukste evenementen. Je bent onderdeel van een hecht team van collega’s, die snel je vrienden worden.

Reageer direct!

Heb je interesse in deze functie, dan kun je dat kenbaar maken door een brief met cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling. Isabel, Jeanine en Iris staan je graag te woord en zijn bereikbaar op, 088 - 0001521.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator

Pro Industry, Barneveld, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingBen je technisch aangelegd en heb je een passie voor high-tech machines? Heb je ervaring met CNC-programmering en het bedienen van productieapparatuur? Wil je werken bij een bedrijf dat investeert in zowel personeel als geavanceerde productiemiddelen? Lees dan verder!Wij zoeken een gemotiveerde laser-pons operator voor een metaalbewerkingsbedrijf. In deze rol werk je in een 2-ploegendienst, waarbij je om de twee...
Pro Industry

Business Controller (32-40 uur)

H&S Group BV, Barneveld, Gelderland
1 week geleden
Als Business Controller bij de H&S Group krijg je een zelfstandige rol als financiële business partner: jij wordt een belangrijke sparringpartner voor de businessunitmanager, de operatie en sales. Samen met je collega business controllers, en met financial control en group control ondersteunen jullie als team de businessunits op het gebied vanStrategische planning en supportInzicht in de financiële performance van de...
H&S Group BV

Assistent Accountant | Juniorfunctie MBO+

Rousch Financial Professionals, Barneveld, Gelderland
1 week geleden
Meer detailsMatch criteriaSalaris€ 2000 - € 2500,€ 2500 - € 3000ROR47405NieuwFunctieomschrijvingAls junior assistent accountant verwerk en controleer je voornamelijk de administraties (in Exact), op kantoor en soms op locatie. Aansluitend verzorg je ook de aangifte omzetbelasting. Je werkt samen met directe collega junior assistent accountants onder supervisie van senior assistent accountants. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je groeit in...
Rousch Financial Professionals