Senior financial controller 36u/w Gemeente Barneveld

Gemeente Barneveld


Datum: 1 week geleden
Stad: Barneveld, Gelderland
Contract type: Voltijd
Gemeente Barneveld
Standplaats: BARNEVELD

Duur: 01-07-2024 - 30-09-2024

Optie tot verlenging: Ja

Reageren voor: 20-05-2024

Job Description

Team Financiën Control en Administraties van gemeente Barneveld is aan het professionaliseren. Om die slag te kunnen maken is onder andere een ervaren financial controller nodig. Deze krijgt als taak om de vier financial controllers verder te laten groeien in hun rol als financial controller zowel richting de business controllers als ook richting de administratie. Tevens krijgt deze ervaren kracht als taak om de nog te werven vaste senior financial controller in te werken en op het gewenste niveau te brengen. Ook wordt van de in te huren kracht verwacht een pro-actieve bijdrage in de totstandkoming van de P&C produkten van onze afdeling.

Het actief ondersteunen van het managen van het werk rondom de jaarrekening als ook bij de andere produkten zoals de tussenrapportages, de interim controle en de programmabegroting is onderdeel van de opdracht. Ook wordt de senior financial controller betrokken bij lopende evaluaties rondom de procesgang van recent opgeleverde produkten van ons team. De in te huren professional moet een aanjaagrol vervullen binnen het team.

Functie-eisen

Je voegt een cv van maximaal 3 pagina’s A4 toe. In de cv neem je privé e-mailadres en mobiel telefoonnummer van de kandidaat op. De kennismakinggesprekken vinden fysiek op het gemeentehuis plaats.

De kandidaat die wordt geselecteerd, wordt gevraagd een VOG te overleggen.

Omdat deze uitvraag een spoedeisend karakter heeft is het een eis dat de kandidaat uiterlijk 1 juli 2024 voor 36 uur per week kan starten.

Minimaal 5 jaar ervaring met het maken van de jaarrekening bij een gemeente, waarvan minimaal 3 jaar als eindverantwoordelijke van het jaarrekeningproces.

Tenminste 3 jaar ervaring met Key 2 Financiën, Lias en Cognos.

WO werk- en denkniveau (op cv aantoonbaar).

Wensen

Ervaring

Competenties

Opleiding

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator Chemie, Barneveld

VAPRO Recruitment, Barneveld, Gelderland
1 week geleden
Wij zoekenBen jij op zoek naar een uitdagende baan als Procesoperator Chemie? Dan is opdrachtgever op zoek naar jou! Wij zijn een toonaangevend chemisch bedrijf gevestigd in Barneveld en zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Procesoperator Chemie om ons team te versterken.Wat ga je doen?Binnen het bedrijf lijkt het net één groot scheikunde lokaal met allemaal kleine ruimtes...
VAPRO Recruitment

Operator

Pro Industry, Barneveld, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingBen je technisch aangelegd en heb je een passie voor high-tech machines? Heb je ervaring met CNC-programmering en het bedienen van productieapparatuur? Wil je werken bij een bedrijf dat investeert in zowel personeel als geavanceerde productiemiddelen? Lees dan verder!Wij zoeken een gemotiveerde laser-pons operator voor een metaalbewerkingsbedrijf. In deze rol werk je in een 2-ploegendienst, waarbij je om de twee...
Pro Industry

Administratief specialist Retail NL/FR (vanaf €3000 p/m) J92

Inspire Group, Barneveld, Gelderland
€ 3.000 - € 3.450 per maand
2 weken geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij aan de slag als Administratief specialist Retail NL/FR? Kunnen je collega’s bij jou terecht met hun vragen over administratieve handelingen? Heb jij snel door hoe administratiesystemen in elkaar zitten of hoe je bedrijfsprocessen kunt stroomlijnen? Lees dan verder!Onze opdrachtgever in Amersfoort is een...
Inspire Group