HR-stage team Opleiding tot Ontwikkeling

IJsselheem


Datum: 1 week geleden
Stad: Kampen, Overijssel
Contract type: Voltijd
IJsselheem
Wat ga je doen?

Als HR-stagiair ga je alle voorkomende werkzaamheden verrichten binnen dit team, dat jaarlijks ruim 200 (zorg)stagiaires plaatst op de verschillende locaties binnen IJsselheem. Je regelt stageovereenkomsten met scholen en verzorgt de indiensttredingen en mutaties via ons personeelsinformatiesysteem (AFAS). Daarnaast is het ook mogelijk om werkzaamheden op te pakken in de begeleiding van de BBL en deeltijd collega's in opleiding binnen IJsselheem. Daarnaast ga je onderzoeken hoe het binden en behouden van de collega's in opleiding geoptimaliseerd kan worden en de inzetbaarheid vergroot kan worden tijdens de opleiding. Verder denk je mee in het flexibiliseren van de verschillende leerwerktrajecten binnen de zorg. Daarnaast horen we graag van jou waar jouw interesses liggen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden binnen ons team!

Waar ga je werken?

IJsselheem is een ouderenzorgorganisatie met 16 locaties binnen de regio’s Kampen, Zwolle, Zwartewaterland, Hattem en Heerde. IJsselheem biedt diverse soorten zorg op de locaties, maar ook bij de mensen thuis. Jij komt terecht in het team van Opleiding tot Ontwikkeling en je gaat samenwerken met de stafmedewerkers leren & ontwikkelen en de adviseurs leerwerktraject. Samen verzorgen zij de instroom, begeleiding, organisatorische en administratieve processen van de BOL (beroeps opleidende leerweg) studenten en BBL (beroepsbegeleidende leerweg) en Duale collega's in opleiding die jaarlijks bij IJsselheem stagelopen of werken.

Wie ben jij?

Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je pakt bestaande werkzaamheden makkelijk op en vindt het interessant en leerzaam om mee te denken over hoe processen verbeterd kunnen worden. Je vindt het leuk om nieuwe ideeën uit te werken en daar je collega's in mee te nemen. Je bent geïnteresseerd in leren en ontwikkelen binnen de zorg. Je bent derde- of vierdejaars HR-student MBO of tweede- of derdejaars HBO die op zoek is naar een stage vanaf september voor minimaal 3 dagen per week.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wat krijg je van ons?

IJsselheem biedt een uitdagende stage met passende begeleiding, waar jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en waar je relevante praktijkervaring op kunt doen. Je komt te werken in een grote organisatie die volop in ontwikkeling is. Tijdens deze stage maak je kennis met verschillende HR-facetten binnen het leren en ontwikkelen en is er ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding conform de CAO VVT.

Over IJsselheem

IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie. Begin 2022 legden we onze duurzame ambities vast met onze eigen ‘Routekaart duurzaamheid’, sloten we aan bij het landelijke initiatief en ondertekenden we de ‘Green Deal 3.0 Samen werken aan duurzame zorg’.

Ben je enthousiast?

Wacht niet langer, solliciteer direct op deze vacature. Dan plannen we graag een kennismaking met je in!

Ben je nieuwsgierig?

Lijkt het je leuk om de eens sfeer te komen proeven? Meld je dan vrijblijvend aan via de aanmeldlink sfeerproeven en dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met Silvia (06 82887731) of ([email protected]) of neem contact op met Anne via (06 82065892) of ([email protected]). Een berichtje sturen via sms of WhatsApp kan ook.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

CNC-OPERATOR

Jooble, Kampen, Overijssel
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteBen jij klaar voor een uitdagende baan waarbij je met geavanceerde technologieën werkt en je talent voor precisie kunt benutten?...
Jooble

Assistent Controller, Kampen

Capital Spring, Kampen, Overijssel
1 week geleden
Als Assistent Controller verricht je werkzaamheden op het snijvlak van Accounting, Financial Control en Business Control. Je draagt bij aan een complete, accurate en sluitende financiële administratie en je verricht voorbereidende werkzaamheden voor de planning & control cyclus. De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket;Het uitvoeren van financieel administratieve werkzaamheden op grootboekniveau. De balans kent geen geheimen voor jou;Verzamelen, analyseren...
Capital Spring

Projectsecretaris Kamper aanpak ontheemden 32u/w Gemeente Kampen

Gemeente Kampen, Kampen, Overijssel
2 weken geleden
Standplaats: KAMPENDuur: 13-05-2024 - 31-08-2024Optie tot verlenging: JaReageren voor: 03-05-2024Zelfstandig, flexibel en met een gezonde dosis humor aan de slag bij de Kamper Aanpak OntheemdenProjectsecretaris Kamper Aanpak Ontheemden28-32 uurAlgemene informatieAls Projectsecretaris voor het programma Kamper Aanpak Ontheemden (KAO) zet je je in voor de opvang en ondersteuning van ontheemden in de gemeente Kampen. Sinds het voorjaar van 2021 werkt gemeente...
Gemeente Kampen