Monteur elektrotechniek machinebouw Duiven

Stoal BV


Datum: 1 week geleden
Stad: Duiven, Gelderland
Contract type: Voltijd
Stoal BV
Natuurlijk kun jij in deze markt overal in Nederland aan de gang als monteur elektrotechniek binnen de machinebouw. Zeker met jouw opleiding en ervaring binnen de machinebouw, is het een makkie om ergens een geschikte baan te vinden. Toch?

Of heb je alle elektrotechnische zoektermen binnen Google al een keer gebruikt en zie je door de bomen het bos niet meer? Zoveel vacatures, aanbiedingen en recruiters. Zoveel bureaus, vage omschrijvingen en onduidelijkheden? Mensen die het verschil tussen een PLC en een simpel relais niet weten… maar wel wat moeten zeggen over jouw nieuwe baan? Hebben die mensen eigenlijk wel het beste met jou voor? Misschien is het zoeken van een nieuwe baan wel vermoeiender dan je dacht. Je wilt natuurlijk ook niet voor de eerste de beste werkgever aan het werk gaan. Tenzij… de eerste ook daadwerkelijk de beste werkgever blijkt te zijn!

Want hoe fijn zou het zijn, als nou eens niet het werk, maar de werknemer centraal staat?

Stel dat jij inspraak hebt in het werk dat je doet, of juist niet doet. Stel dat jij mag kiezen tussen werken binnen de service of juist in de werkplaats. Stel dat je mag kiezen uit de machines waar je aan werkt. Of misschien wil je graag internationaal werken? Stel dat er rekening wordt gehouden met jouw toekomst plannen en privé situatie? Stel dat zelfs je werkzaamheden of locatie aangepast kunnen worden, mocht dit beter voor je zijn? En dat allemaal, terwijl de arbeidsvoorwaarden ook nog eens goed zijn?!

Volgens ons zou echt leuk werk, aan deze voorwaarden moeten voldoen. Op deze manier haal jij namelijk het meeste plezier uit je werk. En wanneer je oprecht plezier hebt in je werk, is de kans erg groot dat je je werk ook goed doet. Iedereen blij. Dat is pas het nieuwe werken!

Mee eens? Lijkt zo’n baan waarin jij centraal staat je een goed plan? Of klinkt dit te mooi om waar te zijn? Laat ons deze nieuwe manier van werken bewijzen, of praat eens met een van je toekomstige collega’s!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Industrieel reiniger

Olympia, Duiven, Gelderland
1 week geleden
Wat ga je doen?Als industrieel reiniger heb je een belangrijke en uitdagende rol. Je zorgt ervoor dat machines en ruimtes schoon en veilig zijn. Je werkt met verschillende schoonmaakmiddelen en apparaten en leert hoe je die goed moet gebruiken. Je bent niet bang om vies te worden of om op hoogte te werken. Met een positieve instelling en een 'aanpakkersmentaliteit'...
Olympia

BSO/KDV Pedagogisch Medewerker

Jooble, Duiven, Gelderland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteFunctieomschrijvingWord jij de creatieve held van de kinderopvang in Duiven? Zet je talent in bij Zorgwerk! ï Ben je op...
Jooble

Medewerker projectbeheersing, Duiven

Van Dijk Employment Services, Duiven, Gelderland
2 weken geleden
Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, co��rdineren en uitvoeren van de projectbeheersingsaspecten, zoals planning, financieel beheer, risicomanagement en scope- en documentbeheer.Waar kom je terecht?Voor een netbeheerder in Gelderland zoeken we een medewerker projectbeheersing. Deze organisatie ontwikkelt en beheert energienetten. Via kabels en leidingen ontvangen 3 miljoen Nederlandse huishoudens en bedrijven elektriciteit, gas en warmte.Als medewerker projectbeheersing ga je binnen de...
Van Dijk Employment Services