(junior) Projectmanager verkoopstrategie (32-40 uur).

Lidl Nederland


Datum: 1 week geleden
Stad: Huizen, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Lidl Nederland
Samenvatting

Wil jij op strategisch niveau meedenken over hoe wij de klant optimaal kunnen bedienen en wil jij invloed uitoefenen op het verkoopbeleid en de strategie van Lidl? Lees dan snel verder!

Als (junior) projectmanager op de afdeling Verkoopstrategie & Ontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het nog efficiënter inrichten van de werkprocessen op de winkelvloer. Gevraagd en ongevraagd onderzoek je de huidige werkprocessen en kom je met verbetervoorstellen. Nadat je verschillende stakeholders hebt overtuigd van jouw verbeterplan, ben je vervolgens in samenwerking met het filiaalmanagement verantwoordelijk voor de implementatie en het beheer hiervan. In deze uitdagende rol draag je bij aan de optimale afstemming tussen de ultieme klantbeleving enerzijds en het werkplezier van de Lidl medewerkers anderzijds.

Wat ga je doen?

  • Je houdt je bezig met het ontwikkelen van procesoptimalisaties voor de filialen. Dit gaat om zowel praktische hulpmiddelen als om het eenvoudiger maken van de werkprocessen.
  • Jij bent binnen deze functie de specialist op het gebied van voedselveiligheid en niet-handelswaren. Concrete projecten waarmee jij aan de slag gaat:
  • Onderzoeken, in samenwerking met de afdeling Logistiek en Supply chain, of het mogelijk is om diepvries op pallets uit te leveren in plaats van TKT-boxen, voor een nog efficiënter proces in de filialen.
  • Het digitaliseren van papieren bedrijfsprocessen zoals bijvoorbeeld onze HACCP-formulieren.
  • Het optimaliseren van een aantal systemen die veelal in onze filialen gebruikt worden zoals een portaal waar eigen verbruiksartikelen besteld worden.
  • Het takenpakket kan, afhankelijk van de ontwikkeling en behoefte, worden uitgebreid naar een hogere mate van complexiteit en/of diversiteit.
  • Je schakelt regelmatig met onze collega’s op de regionale kantoren en met onze internationale collega’s. Zo weet jij jouw projecten goed te laten aansluiten op de praktijk.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent circa drie jaar werkzaam in een projectmanagement-, consultant- of productowner rol. Je hebt daarbij ervaring in de Retail sector.
  • Je bent communicatief sterk en je weet hoe je draagvlak in een organisatie kunt creëren.
  • Je hebt oog voor detail. In een hectische werkomgeving waar continu van alles gebeurt, houd jij moeiteloos verschillende ballen in de lucht en behoud jij het overzicht.
  • Je toont initiatief en draagt verbeterpunten aan en bent in staat om deze zelf uit te rollen.
  • Je bent een doorzetter met overtuigings- en daadkracht.

Wat krijg jij van ons?

  • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen de afdeling Verkoopstrategie.
  • Een plek in een jong dynamisch team vol passie waarin we elkaar uitdagen en van elkaar leren.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, een passend salaris en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Mogelijkheid tot flexibel werken op één van onze distributiecentra en/of thuiswerken.

Interesse?

We zien jouw cv en motivatie graag vóór vrijdag 17 mei tegemoet ! Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kun je contact opnemen met onze recruiter Demi Hartman via [email protected] Wil je direct solliciteren? Klik hieronder op solliciteer nu! en stuur jouw cv en motivatiebrief meteen naar de recruiter.

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 31 landen. In Nederland hebben we meer dan 21.000 medewerkers in 440 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt en zich kan ontwikkelen en we discriminatie voorkomen. Samen maken we Lidl!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Parttime Koerier - Bussum

Jooble, Huizen, Noord-Holland
13 uur geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's website(Vacatures Huizen) Picnic is per direct op zoek naar parttime koeriers! Picnic is op zoek naar parttime koeriers! Als parttime...
Jooble

Sanitärinstallateur / Sanitärmonteur - Fest oder Temporär in Thurgau

DAS PERSONAL., Huizen, Noord-Holland
1 week geleden
AufgabenSanitärinstallationen in Neu- und UmbautenInstallation von Wasser-und AbwasserleitungenWartung von SanitäranlagenQualifikationAusbildung zum Sanitärmonteur, Sanitärinstallateur oder gleichwertige AusbildungFreude an Ihrem Handwerk & TeamgeistFührerschein Kat. B von VorteilBenefitsAttraktiver Lohn (Vergütung)Bonuszahlungen bei erfolgreicher Vermittlung von neuen MitarbeiternKarriere- und WeiterbildungschancenPersönliche BetreuungWir freuen uns auf Ihre [email protected] Berufe: Sanitärmonteur, Sanitärinstallateur, Heizungsinstallateur, Heizungsmonteur, Gebäudetechniker, Haustechniker, Haustechnikpraktiker, Installateur, Monteur, Anlagenmechaniker, Heizungsbauer, Monteur HLKS, Installateur HLKS, HLKKS, Anlagenmechaniker für...
DAS PERSONAL.

Planner Thales NOC

ASA Talent, Huizen, Noord-Holland
3 weken geleden
Wat je gaat doenAls planner bij het NOC bestaan je werkzaamheden uit de storingsdienst, projecten en onderhoud.Voor de komende jaren sta je voor een aantal uitdagingen:Het LEAN krijgen van de processen; Implementeren van toegevoegde waarde op het gebied van service management;Hiervoor wordt een service organisatie verder ingericht die zich naast de operationele ICT processen gaat richten op data analyses en...
ASA Talent