Starters in Gelderland: Junior Technisch Projectleider

Werken in Gelderland


Datum: 1 week geleden
Stad: Nijmegen, Gelderland
Contract type: Voltijd
Werken in Gelderland
Wat ga je doen?

Van starter naar professional in slechts één jaar. Jij start jouw carrière direct sterk met ons regionale werk- en opleidingsprogramma: Starters in Gelderland. Dit doe je niet alleen, maar samen in een groep met andere starters. Als Junior Technisch Projectleider bij gemeente Nijmegen laat jij projecten tot leven komen.

Binnen het team Stadsrealisatie werken we aan veel projecten om onze stad nóg mooier en beter te maken. Komt zo’n project in de fase van uitvoering, dan ben jij aan zet. Samen met je team zorg jij ervoor dat de uitvoering kan starten en dat het daarna doorgezet wordt naar de afdeling Beheer. Van riolering tot groenprojecten; alles met een technisch aspect kan op jouw bord terechtkomen. Dat is nog eens afwisseling!

  • Je zorgt ervoor dat een project technisch klopt, zodat het op de juiste manier de uitvoering in gaat.
  • Je werkt projectmatig en bewaakt de projectfasering, zodat alles op planning blijft lopen.
  • Je monitort de tijd, financiën en middelen tijdens het project.
  • Je betrekt de juiste mensen bij het project. Burgerparticipatie is een belangrijk onderdeel van je werk.

Dit is nog maar het begin; ontwikkel je volledig in deze rol en ontdek dan de andere mogelijkheden binnen onze gemeente. Groei door naar bijvoorbeeld Senior Projectleider of Procesmanager.

Wie zijn wij?

Wij zijn degenen die de stad realiseren: elk plan en beleid krijgt concreet vorm binnen ons team Stadsrealisatie. Dat doen we met 75 collega’s vanuit de kernwaarden daadkracht, samenwerking en professionaliteit. We hakken knopen door, gaan de verbinding aan en helpen waar nodig. We werken hard binnen een fijne, collegiale sfeer. Jij kunt rekenen op een buddy die jou op weg helpt.

Met zo’n 3 dagen op kantoor en 2 dagen thuis zorgen we voor een fijne werk- en privébalans. Afhankelijk van de projecten kan die verdeling anders zijn.

Wat bieden wij jou?

Een opleidingsprogramma via Werken in Gelderland waarmee jij je ontwikkelt van starter naar professional in één jaar. Het leuke aan dit programma is dat je het samen met allemaal andere starters volgt, die net als jij starten bij een organisatie in de regio. In ongeveer 24 opleidingsdagen zorgt Werken in Gelderland ervoor dat jij de kennis en vaardigheden opdoet die je nodig hebt in een politiek gestuurde organisatie. Met de vakinhoudelijke opleidingsdagen maak je in de breedte kennis met veel onderwerpen uit het Ruimtelijk Domein, zoals duurzaamheid, wonen en de Omgevingswet. Voor het programma werken we samen met eigen experts, de HAN en andere onderwijsinstellingen.

Bekijk hier meer informatie over Starters in Gelderland en over het opleidingsprogramma. Je krijgt ook:

  • Een salaris tussen de €3.317 en €4.018 bruto per maand en je bouwt een ABP-keuzepensioen op.
  • De flexibiliteit om ook eens thuis te werken.
  • Een Individueel Keuze Budget van 17,05% boven op je salaris. Laat je het uitbetalen, neem je meer vakantiedagen op of volg je een extra training? Alles kan.
  • Een (jaar)contract (met uitzicht op vast contract) voor 32 tot 36 uur per week. Daarvan wordt 4 uur gereserveerd voor het opleidingsprogramma. Je werkt maandag t/m donderdag en volgt op vrijdagen het opleidingsprogramma. Tijdens schoolvakanties ben je op vrijdag vrij en af en toe ben je tussendoor ook op de vrijdag vrij.

Wie zoeken wij?

Jij denkt altijd twee stappen vooruit en plant als de beste. Je staat open voor suggesties en ideeën van anderen en stapt op hen af om de informatie te krijgen die je nodig hebt. Als aanspreekpunt ben jij de sleutel in alle communicatie. Gelukkig communiceer je zelf ook soepel en duidelijk. Verder heb je:

  • Een bachelor of master in bijvoorbeeld civiele techniek of bouwkunde. Interesse in techniek is heel belangrijk.
  • De wens om in korte tijd veel te leren.
  • Bij voorkeur al eerder een project of een team geleid, bijvoorbeeld tijdens je studie of eerdere (bij)baan. Dit is niet noodzakelijk.
  • Het lef om de leiding en initiatief te nemen en de drive om samenwerking op te zoeken, want jij snapt dat verbinding je verder brengt.
  • Ervaring opgedaan met het betrekken van inwoners of stakeholders tijdens de uitvoering van een project.

Ieders talent en achtergrond is uniek en is een toevoeging. Voel je dus vrij om te solliciteren, wie je ook bent of hoe je ook in het leven staat.

Waar kom je te werken?

Wij maken de stad! Gemeente Nijmegen heeft mooie ambities: het klimaatneutraal maken van de stad voor 2040. Een schonere en gezondere stad ontwikkelen, die goed is voor de inwoners. Een stad van de toekomst met een eeuwenoude geschiedenis. Vanuit stadrealisatie maken wij dit mogelijk.

In ons kantoor vind je kantoortuinen en ook stilte- en concentratieruimtes. Check hier de werkplekken. We zijn fantastisch te bereiken met het openbaar vervoer, waarbij je direct de charme van de stad kunt ervaren voordat je aan het werk gaat. Ontdek de gezellige sfeer van onze stad en organisatie.

Hoe solliciteer je?

Ben jij klaar om het Gelderse Ruimtelijke Domein te ontdekken? Solliciteer dan nu (uiterlijk 28 mei) via onderstaande button!

We zijn benieuwd naar jouw motivatie voor deze unieke kans. Wil je de volgende vragen zo concreet mogelijk beantwoorden in jouw motivatie?

  • Wat vind je interessant aan deze functie?
  • Kun je een voorbeeld geven van een keer dat je als leider optrad? Beschrijf het project of de situatie, hoe je als leider optrad, eventuele uitdagingen die je tegenkwam en hoe je deze hebt aangepakt. Wat was het resultaat en wat heb je geleerd van deze ervaring?
  • Waarin wil je jezelf verder ontwikkelen met het opleidingsprogramma?

Op 18 juni voeren we de eerste gesprekken en op 19/20 juni eventuele tweede gesprekken. Reserveer je alvast wat tijd in je agenda?

Heb je nog vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met Myrna Stregels, Recruiter Starters in Gelderland, via [email protected] of plan een belafspraak in via: https://calendly.com/myrrecruitment/starters-in-gelderland-orienterende-belafspraak.

Vanwege vakantie is Myrna tot 14 mei niet bereikbaar. Heb je een vraag die niet kan wachten? Neem dan contact op met Francesca Hendriks, Projectleider Starters in Gelderland, via [email protected] of 06-29639147.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

PhD Candidate: Visual Perception and Decision-Making

Radboud University, Nijmegen, Gelderland
€ 2.770 - € 3.539 per maand
1 week geleden
Virtually every decision we make comes with a sense of confidence – a subjective estimate of decision accuracy. Confidence enables us to monitor and judge the quality of our own decisions and adapt our behaviour accordingly. For example, we reduce speed when driving in bad weather because we are less confident about our estimates of the distance to surrounding traffic....
Radboud University

Tandartsassistent l 18 - 36 uur l Nijmegen

DentalProfs, Nijmegen, Gelderland
1 week geleden
Voor een moderne praktijk in Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een tandartsassistent(e). De praktijk heeft 9 behandelkamers en een groot patiëntenbestand, en zowel met de auto als het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.Het team bestaat uit 24 medewerkers, waaronder een tandarts-implantoloog, een orthodontist, meewerkend tandartsen, een klinisch tandtechnicus, mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten, een sterilisatieassistente, baliemedewerkers en praktijkmanagement.Wil jij...
DentalProfs

Assistent Storemanager, Nijmegen

Carpetright Europe, Nijmegen, Gelderland
2 weken geleden
Carpetright is op zoek naar een Assistent StoremanagerBen jij een ervaren verkoper en klaar voor een leuke uitdaging? Heb jij affiniteit met de woonbranche en wil jij werken in een gezellig team? Lees dan snel verder voor de vacature van Assistent Storemanager in Nijmegen!Wat ga jij doen?Als Assistent Storemanager ondersteun je de Storemanager bij alle dagelijkse werkzaamheden en ben je...
Carpetright Europe