ZZP Ergotherapeut

GOED.


Datum: 1 week geleden
Stad: Baarn, Utrecht
Contract type: Deeltijd
GOED.
Ben jij een ervaren ergotherapeut die graag tijdelijk aan de slag gaat met een diverse groep kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel? Bij een grote gehandicaptenzorginstelling in de regio Amersfoort/Baarn lever je maatwerk in soms complexe situaties. Kom met ons in contact om er alles over te horen.

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit?

Als Ergotherapeut werk je binnen een multidisciplinair team (met 3 andere collega's) bij een grote gehandicaptenzorginstelling in de regio Amersfoort/Baarn. Van daaruit bezoek je locaties waar een vraag is. Je behandelt kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, ernstig meervoudig beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Daarbij maak je onderdeel uit van het expertisecentrum. Dit bestaat uit beahandelaren, paramedici, het gezondheidscentrum, geestelijke verzorging en de afdeling kwaliteit, innovatie en kennisontwikkeling.

De missie als ergotherapeut is om de cliënt, verwanten en betrokken medewerkers te helpen bij het optimaliseren van dagelijkse activiteiten die belangrijk zijn voor de cliënt.

Wat mag je doen?

  • Analyse van handelingsproblematiek in de praktische situatie en advies geven aan de cliënt, zijn familie en begeleiders.
  • Adviseren van voorzieningen en hulpmiddelen voor kinderen naar WMO of zorgverzekeraar, en indiceerder zijn voor het zorgkantoor voor volwassenen.
  • Onderzoek naar sensorische informatieverwerking (SI).
  • Adviseren ter preventie fysieke belasting (PFB) van cliënten en medewerkers.
  • Scholing geven aan begeleiders over verschillende onderwerpen, zoals PFB, SI, passiviteiten van het dagelijks leven (PDL) en hulpmiddelen.
  • Betrokken zijn bij projecten binnen de gehandicaptenzorginstelling, naast individuele cliëntvragen.


Hoe waarderen wij jou?

We bieden een tijdelijk contract aan bij de opdrachtgever van 1 juni 2024 tot eind december 2024, voor 24-32 uur per week. Het salaris voor een Ergotherapeut is FWG 55 met een maximum bruto salaris van 4.806,- (bij een fulltime 36-urig dienstverband) en conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Voor ZZP'ers bieden we een uurtarief vanaf 60-70 per uur (op basis van ervaring) exclusief reiskostenvergoeding.

Wat breng je mee?

  • Een hbo-diploma Ergotherapie en inschrijving in het kwaliteitsregister paramedici.
  • Rijbewijs B.
  • Relevante werkervaring, met name in het adviseren over hulpmiddelen/voorzieningen en ervaring met kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking.
  • Voorkeur voor ervaring met PFB, SI en PDL.
  • Je bent iemand die oplossingsgericht is en een actieve werkstijl hanteert, met heldere communicatie.


Ben jij werkzaam als ZZP'er?

Wij bieden een uurtarief aan vanaf 60-70,- (op basis van ervaring) exclusief reiskostenvergoeding.

Goed.Work: Uw Partner in Professionele Bemiddeling!

Bij Goed.Work gaan we verder dan een standaard uitzendbureau; we vormen een toegewijde partner op jouw professionele pad. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van getalenteerde professionals met boeiende en betekenisvolle functies in diverse sectoren. Onze missie is het realiseren van perfecte matches tussen werkgevers en werknemers, waarbij kwaliteit en een persoonlijke aanpak voorop staan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of specifieke expertise hebt, bij GOED ben je aan het juiste adres. GOED. Zorg beschikt over de kennis en vaardigheden die we graag met jou delen. Dit doen we niet alleen met werkgevers, maar ook met jou als werknemer. Samen bepalen we de nieuwe norm binnen de zorgsector.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij GOED je een mooie stap? Solliciteer dan meteen!

Vragen?

Indien jij meer informatie wenst of vragen hebt, kun je gerust contact opnemen met een van onze recruiters. Je kunt contact opnemen met Ilhem Alouii d.m.v te bellen/appen naar 0648882395 of te mailen naar [email protected]. Onze recruiters staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou verder te helpen!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Elektromonteur - Get Work B.V.

Techniekwerkt.nl, Baarn, Utrecht
1 week geleden
Geef jou als ervaren elektromonteur een gereedschapskist met de juiste tools en je weet precies waar je moet beginnen. Klinkt dit als jou? Lees dan snel verder!Jouw baan als Elektromonteur in BaarnWerken met kabels, schakelaars en spanning, het is voor jou een peulenschil. Je bent verantwoordelijk voor het installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van elektrotechnische en beveiligingsinstallaties. En dat doe je...
Techniekwerkt.nl

Docent Economie, Baarn

Derec, Baarn, Utrecht
1 week geleden
Als docent van deze school ga je aan de slag met de bovenbouwleerlingen van het vmbo-tl en vmbo-bk. Je hebt dan ook affiniteit met deze leerlingen en helpt hen de stof echt te begrijpen. Je brengt het onderwijs op maat en geeft de leerlingen de handvatten die zij nodig hebben. Ook is het voor deze vacature belangrijk dat je een...
Derec

Technical Support Engineer

Speer IT, Baarn, Utrecht
2 weken geleden
Ben jij een (ervaren) Technical Support Engineer of ben je juist heel tech savvy in het eigen maken van nieuwe, onbekende applicaties? Dan ben je bij Speer IT aan het juiste adres! Voor deze rol hoef je namelijk niet alle technische kennis in pacht te hebben maar maak je ons wel ontzettend blij als je je als een vis in...
Speer IT