Diëtist

Bravis ziekenhuis


Datum: 1 week geleden
Stad: Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Bravis ziekenhuis
Ben jij de ambitieuze diëtist die wij zoeken? Krijg jij energie van het helpen van patiënten en het overbrengen van je kennis en expertise op collega's? Dan is deze waarneming iets voor jou.

Als kinderdiëtist binnen het Bravis ziekenhuis heb jij de expertise in huis om zowel de klinische als poliklinische patiënt te ondersteunen in de beste voeding. Hierin werk je niet alleen samen met je collega diëtisten maar ook met verpleegkundigen, paramedici, artsen, teamleiders en andere afdelingsmedewerkers. Je draagt bij in het herstel van de patiënt door te zorgen voor een optimaal voedingsbeleid. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een dynamische organisatie

Binnen de diëtetiek werk je in een gedreven, enthousiast en deskundig team. Waarbij je aandacht zowel uitgaat naar klinische als poliklinische werkzaamheden op verschillende afdelingen. Jij zorgt er samen met je collega's voor dat jouw patiënten optimaal worden behandeld en tot herstel komen.

We dagen jou elke dag uit

Als kinderdiëtist behandel je patiënten met allerlei verschillende zorgvragen. Door jouw coachende en motiverende benadering begeleid je de patiënten naar gezonde voeding en herstel. Samen met je collega diëtisten, maar ook met alle andere paramedische collega's, artsen en verpleegkundigen, bied je de beste mogelijke patiëntenzorg en kijk je patiëntgericht naar wat nodig is voor een goed herstel. Daarnaast ben je leergierig en neem je graag deel aan projecten om onze zorg te verbeteren. Zo draag jij op een innovatieve manier bij aan de zorg van de toekomst.

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO Voeding & Diëtetiek.
  • Je staat geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici voor diëtisten.
  • Het heeft de voorkeur dat je al minimaal 1 jaar werkervaring hebt als (kinder-)diëtist in de eerste of tweede lijn of hebt een tweede lijns stage met positief resultaat hebt afgerond.
  • Je bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden/ ontwikkelingen die je kan toepassen binnen je vakgebied.
  • Begrippen als samenwerken, initiatiefrijk en proactief staan jou op het lijf geschreven.
  • Je beschikt over de competenties: communicatief vaardig, energiek, empathisch, verantwoordelijk, ondernemend, zelfstandig, representatief, enthousiast en betrokken.

Maar nog veel belangijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties

(Roosendaal en Bergen op Zoom), een Buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2028 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 250 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Waar je het voor doet?

  • Salarisschaal volgens FWG 55 CAO ziekenhuizen lopende van € 3.606,-- tot € 5.084,-- op basis van 36 uur);
  • Je valt onder CAO ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop

en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;

  • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale

gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand voor 31 mei 2024. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling in verband met zwangerschapswaarneming per augustus 2024 t/m februari 2025.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Pleun Halman via 06 – 58951596.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Productiemedewerker

Pro Industry, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 dag geleden
FunctieomschrijvingDroom je weg bij het zien van een caravan of camper en brengen ze direct dat vakantiegevoel bij je naar boven? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Bij ons bedrijf in Tholen werk je samen met een gedreven en gezellig team aan het produceren van ramen voor campers en caravans. Dit nauwgezette proces vereist precisie en aandacht voor...
Pro Industry

Operator

Pro Industry, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingVoor een toonaangevend bedrijf in Bergen op Zoom zoeken we een vakbekwame operator. In deze uitdagende rol ga je aan de slag bij een bekende werkgever in de chemische industrie. Het bedrijf heeft een informele werksfeer, waardoor je op je eerste werkdag direct een warm welkom zult ontvangen. Door de vele verschillende productielijnen is geen dag hetzelfde. De werkzaamheden vinden...
Pro Industry

Warehouse employee, , Bergen Op Zoom

Adecco, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
2 weken geleden
Hey you, Logista is coming to the Netherlands! Would you like to grow together with this international logistics company? Look no further and seize this fantastic opportunity. We are looking for enthusiastic warehouse employees for Logista in Bergen op Zoom.As a warehouse employee you will be working on: Receiving, storing and moving goods within the warehouse; Packing and preparing outgoing...
Adecco