Jeugdzorgmedewerker AMV COA

Start People


Datum: 1 week geleden
Stad: Tilburg, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Start People
Wat je gaat doen

Ben jij zelfverzekerd, klaar om uitdagingen aan te gaan en heb je een sterke persoonlijkheid?

Sta je stevig in je schoenen en durf je voor jezelf op te komen? Dan zou de positie van AMV-medewerker wel eens perfect voor jou kunnen zijn! We zijn op zoek naar meerdere AMV-medewerkers voor onze locatie in Oisterwijk.

Als AMV-medewerker werk je met alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Deze jongeren, in de leeftijd van 15 tot 17 jaar, zijn naar Nederland gekomen zonder voogd of ouders. Het is een kwetsbare doelgroep die veel aandacht nodig heeft.

Bij het COA is geen enkele dag hetzelfde, hoe clichématig het ook klinkt. De functie van AMV-medewerker is uitdagend en kan veeleisend zijn.

Je zult groepen AMV'ers begeleiden en ook individuele begeleiding bieden.

Je werkt in verschillende diensten, waaronder dag-, avond- en nachtdiensten.

Elke dienst heeft verschillende taken. Overdag begeleid je de jongeren naar afspraken bij instanties zoals de IND, Nidos en GZA. 's Avonds leg je de nadruk op contactmomenten. Er is tijd voor (intake)gesprekken, maar ook voor recreatieve activiteiten. Tijdens de nachtdiensten houd je je deels bezig met administratieve taken, en er is ook ruimte om nevenactiviteiten te initiëren en nieuwe jongeren een slaapplaats te bieden.

Wat we je bieden

Bij deze maatschappelijke en boeiende functie hoort natuurlijk een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Als AMV-medewerker bij het COA kun je het volgende verwachten:


  • Een werkweek van parttime 32 tot fulltime 36 uur in een dynamische werkomgeving.
  • Een maandsalaris tussen € 3.335 en € 4.281 op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau.
  • Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld naar rato, inclusief toeslagen voor onregelmatige uren.
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis, met een maximum van 120 km (oftewel € 25,20 netto per gewerkte dag).
  • Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is noodzakelijk om te kunnen starten bij het COA, en dit regelen wij voor jou.


Met deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden wij jou de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan de zorg en begeleiding van alleenstaande minderjarige vreemdelingen in ons land.

Functie-eisen

Jij bent van harte welkom om te reageren op deze functie als jij jezelf herkent in onderstaand profiel

Jij.....


  • zoekt werk in loondienst en bent voor langere tijd beschikbaar
  • bent in bezit van een HBO-diploma in een sociaal-agogische richting, zoals Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Culturele Maatschappelijke Vorming, Pedagogiek, Social Work of Toegepaste Psychologie.
  • bent geregistreerd als Jeugdzorgwerker in het SKJ-register (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).
  • beschikt over enige kennis van het juridisch kader met betrekking tot Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen.
  • hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • hebt de vaardigheid om met emoties om te gaan, bijvoorbeeld bij het voeren van slechtnieuws-gesprekken.
  • bent bereid om onregelmatig te werken, waaronder avond-, nacht- en weekenddiensten, en je hebt eigen vervoer om de locatie te bereiken.
  • hebt affiniteit met de doelgroep, een hands-on mentaliteit en een flexibele instelling.
  • bent je bewust van je werkomgeving en bent in staat om effectief samen te werken met andere partijen, zoals gemeenten en partners in de vreemdelingenketen.
  • bent in het bezit van een geldig BHV- en Agressie-certificaat of bereid om deze op onze kosten op korte termijn te behalen.


Dus herken jij jezelf in dit profiel en zoek je een baan in loondienst?

Dan verwelkomen we je sollicitatie graag en kun jij een waardevolle aanvulling op ons team zijn!

Over het bedrijf

Bij het COA werken de professionals op het gebied van menswaardige en duurzame opvang en begeleiding van asielzoekers. Wij vervullen een centrale rol in het opvangproces in Nederland conform Europese standaarden. In goede samenwerking met betrokken partners speelt het COA flexibel, transparant en voorspelbaar in op veranderingen, bijvoorbeeld als het gaat om aantallen, nationaliteit en achtergrond van de asielzoekers.

Wij werken internationaal samen met partners opdat asielmigratie naar en in Europa voorspelbaarder, planmatiger en menswaardiger wordt, ook in Nederland.

We creëren, samen met partners, doelmatige, duurzame, veilige, menswaardige en flexibele opvangvormen en bieden daarbij maatschappelijke meerwaarde, bijvoorbeeld op het gebied van (arbeids)participatie, lokale investeringen en huisvesting.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige begeleiding aan onze bewoners. Daarmee stimuleren wij hen en stellen we hen in staat zelfredzaam te zijn in een voor hen nog onbekende omgeving. Zo kunnen zij zo vroeg mogelijk verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen toekomst en een bijdrage leveren aan de samenleving. Als onze bewoners geen recht hebben op asiel, draagt onze begeleiding bij aan terugkeer met perspectief.

Wij kennen onze bewoners en hun talenten in een vroeg stadium en kunnen daarom maatwerk bieden. Wij zijn daarom voor onze partners een onmisbare schakel in een doorlopende lijn van begeleiding van bewoners naar integratie en (arbeids)participatie in Nederland. We stellen onze kennis en ervaring op dit gebied ter beschikking in alle fasen van het asielproces, bijvoorbeeld aan de gemeenten aan wie we onze bewoners overdragen, maar ook bij hervestiging en opvang in de regio.

Het COA realiseert deze visie op een duurzame manier via het toevoegen van waarde aan mens, milieu en maatschappij.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assistent cateringmanager Albert Heijn distributiecentrum, Tilburg

Albron, Tilburg, Noord-Brabant
6 dagen geleden
Als assistent manager ben jij mede verantwoordelijk voor alles wat met eten en drinken te maken heeft bij Albert Heijn distributiecentrum in Tilburg. Op deze locatie verblijden we 175-250 medewerkers van Albert Heijn per dag met eten & drinken.Samen met de locatiemanager zorg je ervoor dat het jullie gasten aan niks ontbreekt. Daarnaast werk je zelf operationeel mee in de...
Albron

Monteur

Pro Industry, Tilburg, Noord-Brabant
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingHeb jij ervaring als monteur en ben jij een echte teamplayer? Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de technische vraagstukken vanuit de productie, waardoor de continuïteit van het proces wordt geborgd en het machinepark zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Het gaat om een internationaal bedrijf en je komt in een dynamische en tevens schone omgeving terecht. Wil jij...
Pro Industry

Orderpicker

Tempo-Team, Tilburg, Noord-Brabant
€ 13,27 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingHey orderpicker! € 13,27 verdienen per uur, per direct fulltime aan de slag, doorgroeien én elk weekend lekker tijd voor ontspanning! De perfecte baan toch?! Solliciteer dan snel op deze vacature!Wat bieden wij jou€ 13,27 per uur!40-urige werkweek!Tijdelijk met uitzicht op vast!Orderpicker!Grote logistieke speler in Tilburg!Gezelligheid op de werkvloer!Wie ben jijHoe jij aan de slag gaat als orderpicker voor deze...
Tempo-Team