(Junior) Business Analist

Michael Page


Datum: 1 week geleden
Stad: Tilburg, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Michael Page
  • Werken bij een woningcorporatie, maak maatschappelijke impact|Bouw mee aan een kwalitatieve en efficiënte bedrijfsvoering binnen WonenBreburg

About Our Client

WonenBreburg zorgt er als woningcorporatie voor dat zo'n 40.000 mensen in Breda en Tilburg prettig wonen in één van onze (sociale) huurwoningen. Onze ruim 400 medewerkers richten zich op het bieden van een thuis voor mensen met beperkte kansen op de particuliere woningmarkt. Datzelfde Thuis gevoel willen wij ook bieden aan onze medewerkers. Onze organisatie kan niet zonder sociaal betrokken medewerkers. Zij vormen het fundament van alles wat wij doen. Onze mensen zijn duidelijk in wat we kunnen, maar weten ook waar onze grenzen liggen. Ze tonen vakmanschap, houden elkaar scherp en hebben oog voor onze huurders

Job Description

Als (JR) Business Analist ben je verantwoordelijk voor het controleplan en de controle op de kwaliteitseisen in de processen en ben jij de drijvende kracht achter het waarborgen en het aanjagen van verbeteringen van de kwaliteit van onze operationele processen. Jij weet alles van belangrijke data over huur en huurders en zorgt dat die data in onze systemen steeds beter op orde is.

  • Door het monitoren en controleren van procesprestaties op basis van het controleplan signaleer je knelpunten en breng je deze in kaart. Je snapt namelijk goed hoe zaken in ons systeem werken (oa Dynamics Empire Online) en hoe de processen in elkaar steken. Hierbij werk je nauw samen met verschillende collega's en communiceer je de resultaten helder en effectief.
  • In deze dynamische rol ben je verantwoordelijk voor de datakwaliteit en ben je de drijvende kracht achter verbeteringen op zowel het gebied van (data)kwaliteit als automatisering.
  • Als spin in het web van kwaliteitsbewaking en procesverbetering, fungeer je als aanspreekpunt voor collega's op het gebied van huur- en huurdersgegevens. Je bent niet alleen een controleur maar ook een bruggenbouwer, waarbij je met betrokkenheid en bevlogenheid in gesprek gaat met medewerkers en klanten om het proces te optimaliseren.
  • Als (Jr) Business Analist ontwerp en vul je dashboards met stuurinformatie waarmee jij en anderen de procesprestaties kunnen monitoren en erop bijsturen. Deze informatie is ook input voor management rapportages.
  • Je bent bijvoorbeeld nauw betrokken bij de jaarlijkse huuraanpassing en het afrekenen van de stook- en servicekosten en zorgt er samen met collega's voor dat onze huurders de juiste en begrijpelijke informatie krijgen.

The Successful Applicant

  • Je hebt minimaal Hbo-niveau in een bedrijfseconomische / financiële richting.
  • Je werkt zelfstandig en hebt een proactieve instelling.
  • Daarnaast ben je een vrolijke en enthousiaste collega die het leuk vindt om zaken te doorgronden en te verbeteren.

What's on Offer

  • Salarisindicatie: €60.000 en €70.00 bruto per jaar o.b.v 36-urige werkweek
  • 4*9 is een optie
  • 25 vakantiedagen
  • 0,21 cent km vergoeding
  • Binnen WonenBreburg heb je volop ruimte om je te ontwikkelen en beschik je over een individueel loopbaanontwikkelingsbudget (€900,- per kalenderjaar) voor het volgen van opleidingen.
  • Wij vinden de vitaliteit van onze medewerkers erg belangrijk, daarom stellen wij jaarlijks een vitaliteitsbudget van € 450,- netto beschikbaar dat je kunt besteden aan bijvoorbeeld je sportabonnement, sportkleding, wellness, etc.
  • 26 vakantiedagen op basis van de 36-urige werkweek. Het is mogelijk om meer dagen bij te kopen (van bijvoorbeeld je jaarlijkse gratificatie of vakantiegeld), óf om vakantiedagen te verkopen met ons zogeheten cafetariamodel.
  • Flexibiliteit door hybride werken. Om hybride werken mogelijk te maken kun je, na je proeftijd, gebruikmaken van de thuiswerkwinkel (€ 700,--) om je thuiswerkplek goed in te richten en kun je een thuiswerkvergoeding dagelijks declareren.

Contact: Wiebe Hoogsteen

Quote job ref: JN-042024-6391538

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Klantgerichte Shutter Monteur Tilburg (fulltime / parttime)

Veneta.com, Tilburg, Noord-Brabant
1 week geleden
Als klantgerichte shutter monteur rijd jij maar al te graag door Nederland. Je gaat samen met je collega op pad en plaatst raamdecoratie op verschillende locaties. Jij komt bij veel verschillende mensen over de vloer en soms zelfs BN’ers! Je maakt heel veel klanten zichtbaar blij met hun prachtige nieuwe raamdecoratie.BeschrijvingWat jij gaat doenElke dag vrolijk op pad naar een...
Veneta.com

Loodgieter / cv-monteur, Tilburg

Techvisie, Tilburg, Noord-Brabant
1 week geleden
Ben jij een ervaren loodgieter en/of cv-monteur en zoek je een nieuwe baan in de omgeving van Tilburg? Dan hebben we een mooie vacature openstaan voor jou. Of eigenlijk: voor jullie. We hebben namelijk een mooie opdracht openstaan voor een koppel. Solliciteer dus gerust samen met jouw favoriete collega.Je komt te werken bij onze opdrachtgever: expert in werktuigbouwkundige installaties.Wat verwachten...
Techvisie

Allround medewerker F&B (part time)

Valk Jobs, Tilburg, Noord-Brabant
3 weken geleden
IntroductieVan kop koffie tot 3-gangen diner en van snelle lunch tot uitgebreide borrel... Jij staat altijd klaar voor onze gasten en zorgt dat ze niks te kort komen. Jij weet wat service verlenen is. Werken bij Hotel Tilburg doe je met de tofste collega’s in een gezellige omgeving. Gastvrijheid, je thuis voelen en plezier hebben is wat wij belangrijk vinden!BeschrijvingWat...
Valk Jobs