Werkvoorbereider

USG Engineering NL


Datum: 1 week geleden
Stad: Duiven, Gelderland
Contract type: Voltijd
USG Engineering NL
Wat je gaat doen

Als Werkvoorbereider Voor Combi SION Ben Je Verantwoordelijk Voor De Nauwkeurige Voorbereiding Van Kabel- En Leidingprojecten Op Het Gebied Van Hoofd- En Aansluitleidingen (huisaansluitingen). Jouw Taken Omvatten Onder Andere

  • Verzamelen van afzonderlijke schetsontwerpen bij de deelnemende netbeheerders.
  • Samenvoegen van de afzonderlijke schetsontwerpen tot een gezamenlijk digitaal schetsontwerp, waarbij tracés worden gecombineerd.
  • Aanvragen van bodemonderzoeken en overleggen met bodemadviseurs over de uitkomsten.
  • Verrichten van aanvullende werkzaamheden op het gebied van bodemonderzoek in relatie tot de uitvoering van werkzaamheden.
  • Mogelijk in de toekomst: aanvragen van vergunningen bij desbetreffende gemeente.
  • Samenwerken met deelnemende netbeheerders binnen vastgestelde (planning)afspraken.
  • Verwerken van alle informatie in het gezamenlijke digitale informatiesysteem.

Over het bedrijf

Technicum Engineering is een toonaangevend detachering bureau gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige technische professionals aan diverse sectoren. Wij streven naar het matchen van de juiste talenten met innovatieve opdrachtgevers om zo optimale resultaten te behalen. Onze opdrachtgever, Combi SION, is een initiatief van gerenommeerde netbeheerders in de regio Flevoland, Friesland en Gelderland zoals Vitens, Liander, VodafoneZiggo, en KPN NetwerkNL. Combi SION staat bekend om haar focus op verbetering, verbinding, en voorspelling binnen de energietransitie, met als doel tevreden klanten door lagere kosten en minder overlast.

Functie-eisen

Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten we dat je voldoet aan de volgende criteria:

  • Minimaal een HBO werk- en denkniveau.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, essentieel voor effectieve samenwerking.
  • Proactieve benadering in het samenwerken met Combi SION, aannemers en netbeheerders, bij voorkeur in de regio Duiven.
  • Analytisch vermogen om verbeterpotentieel te identificeren en verbeteringen door te voeren, zowel in reguliere werkzaamheden als op projectmatige basis.
  • Ervaring met AutoCAD is een pré of de bereidheid om deze ervaring snel op te doen.
  • In staat om met bodemdesk partijen en vergunningverlenende instanties afspraken te maken en op te volgen.
  • Goed in het behouden van overzicht en stellen van prioriteiten.
  • Denkvermogen voor het verder ontwikkelen van processen binnen Combi SION. Bij Combi SION en Technicum Engineering krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamische omgeving waarin innovatie, samenwerking en vooruitgang centraal staan. Met jouw expertise dragen we bij aan de energietransitie en streven we naar tevreden klanten door efficiëntie en kwaliteit.

Wat we je bieden

  • Competitief Salaris: Wij bieden een marktconform bruto maandsalaris, variërend tussen €2900 en €4200 op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
  • Ruime Vakantiedagen: Geniet van 25 vakantiedagen en 12 ADV (Arbeidsduurverkorting) dagen voor voldoende ontspanning, herstel en levensgenot.
  • Vakantiegeld: Ontvang bovenop je bruto jaarsalaris 8% vakantiegeld, wat extra financiële flexibiliteit biedt om je doelen te verwezenlijken.
  • Contractzekerheid: Begin met een jaarcontract, met mogelijkheid tot vast dienstverband in de toekomst voor stabiliteit en zekerheid in je carrière.
  • Kilometervergoeding: Ontvang €0,19 per gereden kilometer om je mobiliteitskosten te dekken en comfortabel te reizen.
  • Leaseauto-optie: Kies voor een leaseauto inclusief mobiele telefoon en laptop voor zakelijk gebruik, waardoor werkplezier en efficiëntie toenemen.
  • Professionele Ontwikkeling: Ondersteuning voor groei en ontwikkeling met toegang tot e-learning platforms zoals SkillTown om je professionele vaardigheden te verbeteren en up-to-date te blijven.

Als deze aanbieding jou aanspreekt en je voelt enthousiasme om deel uit te maken van ons team, aarzel dan niet om te solliciteren via de sollicitatieknop. Voor eventuele vragen staan we graag tot je beschikking. Neem gerust contact op met Kevin Klijn, Manager Recruitment, via [email protected] of bel naar 06-30827555. We kijken uit naar je sollicitatie en hopen je snel te verwelkomen!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

BSO/KDV Pedagogisch Medewerker

Jooble, Duiven, Gelderland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteFunctieomschrijvingWord jij de creatieve held van de kinderopvang in Duiven? Zet je talent in bij Zorgwerk! ï Ben je op...
Jooble

Omgevingmanager Realisatie NuGelre

Liander, Duiven, Gelderland
2 weken geleden
De energietransitie is onmogelijk zonder jou als omgevingsmanager realisatie NuGelreDe komende jaren moet 1 op de 3 straten open om te zorgen dat ons verzorgingsgebied verzekerd blijft van voldoende capaciteit en een betrouwbaar net. In Gelderland betekent dit voor het programma NuGelre, 2.000 km kabel en 1175 elektriciteitshuisjes aanleggen. Bewoners van de Achterhoek, Arnhem en Nijmegen gaan ons overal tegenkomen....
Liander

Teamleider Promotieteam

Opvallers, Duiven, Gelderland
2 weken geleden
Wil jij weten welke Brabanders er schuil gaan achter het activeren van merken als Sony, PSV, Chocomel, Douwe Egberts en Haribo?Wij zijn Opvallers. Wij geloven juist dat in een tijd dat alles achter schermpjes verdwijnt, jouw boodschap het sterkste wordt overgebracht middels een-op-een communicatie met jouw doelgroep. Life = live!We versterken merken op het gebied van marketing en sales én...
Opvallers