Jeugdconsulent 24 uur per week

Maandag


Datum: 1 week geleden
Stad: Venray, Limburg
Contract type: Voltijd
Maandag
Over de functie

Als consulent jeugd kom je te werken binnen het Sociaal Domein. Binnen het Sociaal Domein houden we ons bezig met de hulp voor kinderen en jongeren (-9 maanden tot 18 jaar) en hun ouders/opvoeders waarbij sprake is van opgroei-, opvoedingsproblemen, gedragsproblemen, psychische problemen en/of stoornissen.

Als consulent pak je meldingen op en heb je focus op het goede gesprek aan de keukentafel, specifiek het onderdeel eigen kracht en collectieve voorzieningen. Je hebt regie op het gehele proces, evalueert met alle betrokkenen en stuurt bij waar nodig.

  • Je werkt zelfstandig, maakt een afgestemd/ op maat gemaakt (leefzorg)plan voor en met ouders en/of jongere met (meerdere complexe) ondersteuningsvragen en draagt er zorg voor dat de juiste hulp wordt ingezet.
  • Wanneer nodig geef je toegang tot maatwerkvoorzieningen op grond van de Jeugdwet.
  • Je brengt veiligheidsrisico’s in kaart en handelt direct waar nodig, te denken valt aan; huiselijk geweld, kindermishandeling, systemische of psychiatrische crisissituatie van jongere en/of ouders.
  • Je maakt (steeds opnieuw) een inschatting welke hulp noodzakelijk is en blijft monitoren of vrijwillige hulp toereikend is.
  • Met je kennis en ervaring ben je vraagbaak voor je collega’s van de ingang (frontoffice) en je collega consulenten (jeugdhulp, maar ook Wmo, participatie, Schulddienstverlening en leerplicht).

Functie eisen

Een Teamplayer Die In Mogelijkheden Denkt, Met Ruime En Aantoonbare Ervaring Op Het Gebied Van De (uitvoering Van) Jeugdhulp. Je Bent Geen Hulpverlener, Maar Kent De Hulpverlening Wel. Hierbij Is Een HBO Werk- En Denkniveau En Een Opleiding Die Gericht Is Op Het Werkveld Van Belang. Daarnaast Beschik Je Over

  • Een SKJ registratie.
  • Een goede en adequate kennis van de betreffende wetgeving, de sociale kaart van Venray en van het keuzepallet van aanbieders op het gebied van de jeugdhulp;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Maar ben je ook klantgericht, resultaatgericht, flexibel, creatief en nauwkeurig.

Over het bedrijf

Bij Maandag staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jeugdconsulent 24 uur per week die past bij Maandag. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Beleidsmedewerker Participatie, Venray

koen, Venray, Limburg
1 week geleden
Wat jij doetHeb jij een duidelijke en strategische visie op de Participatiewet en kun je dit vertalen naar passend beleid? Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een beleidsmedewerker participatie voor regio Limburg.Het sociaal domein is elke dag volop in beweging door kleine en grote veranderingen. Als beleidsmedewerker participatie speel je een cruciale rol bij het ontwerpen, coördineren en evalueren...
koen

PLC Software Engineer

Jooble, Venray, Limburg
2 weken geleden
Zoek je een specialist die continu bezig is met de ontwikkeling van medewerkers en eigen bedrijfsvoering? Dan ben je hier aan het juiste adres.Functie omschrijvingDe door ons gezochte PLC software engineer wenst te werken binnen een jong en dynamisch bedrijf. Vanwege de projectmatige aanpak v...
Jooble

Klantenservice medewerker Retail (€14,72-16,00) J28

Inspire Group, Venray, Limburg
€ 2.552 - € 2.773 per maand
4 weken geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij werken in de klantenservice bij een mooi en bekend Nederlands bedrijf? Een baan als Klantenservice medewerker Retail in een gzellige werkomgeving? De volgende stap in je (klantcontact) carrière? Lees dan snel verder!Over deze mooie baanOnze opdrachtgever in regio Venray heeft weer plek voor...
Inspire Group