Administrateur

Werken in Gelderland


Datum: 1 week geleden
Stad: Ede, Gelderland
Contract type: Voltijd
Werken in Gelderland
Krijg jij energie van het werken met cijfers en duik jij graag in de financiële data? Vind jij het een uitdaging om onze financiële administratie vorm te geven en weet jij dat teambelang een toegevoegde waarde is om de ambities van Werkkracht waar te maken? Maak het verschil in de functie van Administrateur en solliciteer snel!

Onze financiële administratie zal, na jarenlange uitbesteding, weer onder eigen regie worden uitgevoerd. Er is daarom een vacature ontstaan voor een

Administrateur (0,8 - 1 fte)

Samen werken aan werk!

Als Administrateur maak je deel uit van een enthousiast team van 10 personen binnen de afdeling Bedrijfsvoering, waarbij open communicatie en informele sfeer belangrijk zijn en jullie samen successen behalen. Je zult vooral samenwerken met je directe collega van het team Financiën.

Naast het teambelang heb je natuurlijk ook zelf je verantwoordelijkheden en diverse werkzaamheden. Ongeveer 70% van de dag heb je de focus op de verwerking van bankzaken en andere administratieve taken. De overige tijd ben je bezig met afstemming met je collega’s en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor blijft je werk afwisselend en uitdagend.

Je werkzaamheden zijn divers maar kan je onder verdelen in het:

  • Uitvoeren van bankverwerkingen: Je zorgt voor een nauwkeurige en tijdige verwerking van banktransacties, waardoor de financiële processen soepel verlopen.
  • Verwerken van boekingen en journaalposten: Met jouw oog voor detail zorg je voor een correcte verwerking van boekingen en journaalposten, wat essentieel is voor een accurate financiële administratie.
  • Beheren van debiteuren/crediteuren: Je draagt zorg voor een up-to-date registratie en beheer van debiteuren- en crediteurengegevens, waardoor het team efficiënt kan opereren.
  • Ondersteuning bij maandafsluitingen: Samen met het team werk je mee aan een vlotte en gestructureerde maandafsluiting, waarbij jouw bijdrage cruciaal is voor het behalen van de financiële doelstellingen.

Kortom: een levendige, veelzijdige job met enorm veel uitdaging in een dynamische omgeving.

Wat verwachten we van jou?

Als Administrateur ben je sterk analytisch, proactief en een echte teamspeler. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring. Je weet dus wat er van jou verwacht wordt in deze functie en vind het een uitdaging om die kennis en ervaring in te zetten om de financiële administratie binnen Werkkracht verder te professionaliseren. We zien graag terug dat je beschikt over de volgende competenties:

  • Je bent secuur en werkt proces gedreven;
  • Je bent initiatiefrijk en kwaliteitsbewust;
  • Je bent daadkrachtig en hebt een goed overtuigingsvermogen;
  • Je kunt het overzicht bewaken;
  • Je bent een teamspeler;
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;

Wat hebben wij jou te bieden?

Een leuke, uitdagende functie voor minimaal 32 per week. We bieden je een jaarcontract (dat bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed pensioen, ontwikkelmogelijkheden via onze eigen Werkkracht Academie en voldoende vrije dagen om ook lekker op vakantie te gaan.

Inschaling vindt plaats in schaal 8 van de CAO SGO. Naast dit salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit 17,05% van je bruto maandsalaris (dit is incl. 8% vakantiegeld). Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in extra vakantiedagen of besteden aan een fietsplan of het abonnement voor jouw sport.

We werken op basis van vertrouwen. Hoe je werkt bepaal je zelf, zolang je jouw werk en de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers georganiseerd hebt en de resultaten worden behaald.

Wij geloven in de kracht van werk!

Werkkracht is een organisatie die de Participatiewet en de Sociale Werkvoorziening (SW) uitvoert. We zijn in Ede op het gebied van arbeidstoeleiding, de verbindende schakel tussen werkzoekenden, werkgevers, het regionale werkgeversservicepunt (WSP), onderwijs, zorg en de gemeente. Bij Werkkracht staat de mens centraal. Individueel maatwerk en focus op werk, dat is hoe wij het doen. Wij geloven dat meedoen gelukkig maakt. Werken op je eigen niveau en je talenten inzetten binnen een organisatie die bij je past.

Samen met onze samenwerkingspartners en ondernemers uit de regio, zetten wij ons daarvoor in. Ons doel is om gezamenlijk alle werkzoekenden binnen de Participatiewet en de SW aan regulier werk te helpen of te activeren.

Omdat we werk centraal zetten voor onze werkzoekenden, zetten we onze medewerker centraal bij de uitvoering van zijn/ haar werk. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om daadwerkelijk werk te maken van groei en ontwikkeling. Het is een organisatie waarbinnen professionals met elkaar bouwen aan nieuwe dienstverlening en zelf eigenaarschap kunnen nemen voor de resultaten.

Interesse?

Graag ontvangen wij uiterlijk 31 mei a.s. jouw reactie in de vorm van een CV en een korte motivatie via [email protected] o.v.v. vacature Administrateur.

De sollicitatiegesprekken zullen in week 24 en 25 plaatsvinden.

Heb je vooraf nog vragen? Je kunt contact opnemen met Justin Doekhi, manager Bedrijfsvoering,

via 06 - 83 334 251.

Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Parttime mode-adviseuse, Ede

Modehuis Ter Horst van Geel BV, Ede, Gelderland
6 dagen geleden
Laat jij onze klanten stralen? Dat vinden wij het belangrijkste!Als mode-adviseuse ben je het eerste aanspreekpunt in de winkel van Ter Horst van Geel in het centrum van Ede. Je inspireert en adviseert jouw (vaste) klanten op een enthousiaste manier en werkt dagelijks met vele bekende merken en durft creatieve combinaties te maken!Functie-eisenNatuurlijk ben je goed op de hoogte van...
Modehuis Ter Horst van Geel BV

Productiemedewerker

Jooble, Ede, Gelderland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteEen baan als productiemedewerkerHeb jij passie voor praktisch werk en hou je van afwisseling? Ga dan aan het werk als...
Jooble

Sales Engineer, Ede

Staal Verbind | Engineering Specialist, Ede, Gelderland
1 week geleden
In de rol van Sales Engineer draag je bij aan de voortdurende groei van deze organisatie. Jouw cruciale inzet is onmisbaar voor de organisatie. Door het indienen van overtuigende en concurrerende offertes speel je een sleutelrol in het verwerven van projecten. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de financiële levensvatbaarheid en de risico's van deze projecten zorgvuldig worden geëvalueerd. Wat ga...
Staal Verbind | Engineering Specialist