Belader bijrijder

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
Salaris: € 25,67 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Wil jij jouw steentje bijdragen aan de maatschappij? Ben jij voor een schonere wereld? Kom dan werken als belader bijrijder bij de Gemeente Alphen aan den Rijn. Je wordt hier natuurlijk goed voor beloond. Je verdient € 15,06 per uur inclusief toeslag. Hier komen nog andere hoge toeslagen bovenop. Op zaterdag kun je tot wel € 25,67 per uur verdienen inclusief toeslagen. Wow!

Wat bieden wij jou

  • Verdien € 15,06 per uur (incl. vuiltoeslag)
  • Een fulltime of parttime baan: jij kiest
  • Op zaterdag verdien je € 25,67 incl toeslag!
  • Gezellige collega's waarmee jij meerijdt
  • Werken in dagdiensten. Avonden voor jezelf!

Wie ben jij

Als belader of bijrijder wil je snel aan de slag. Buiten werken en onderweg zijn vind je fijn! Je bent:

  • Niet bang voor een beetje vuil
  • Parttime of fulltime beschikbaar in dagdiensten van 07:45 tot 14:30
  • Je kunt tegen wat regendruppels, want ja… in Nederland regent het soms!

Wat ga je doen

Om 7:45 begint jouw dienst, maar je bent net wat eerder op locatie. Tijd voor een bakkie koffie. Er wordt gecontroleerd of iedereen er is en dan ga je aan de slag als belader. Samen met je collega’s stap je op de wagen en rijd je mee als bijrijder op de vuilniswagen. Je zorgt ervoor dat de vuilnisbakken geleegd worden en zet deze weer netjes terug. Dit doe je niet alleen! Je werkt namelijk in kleine teams, gezellig! Bijna pauze, dus hup terug naar het bedrijf.

In de pauze kun je wat lekkers halen in de kantine en vervolgens werk je nog een paar uurtjes door. Tussen 14:30-15:30 uur kun je dan naar huis! Heeeerlijk, even bijkomen van je dag en genieten van de avond :)

Waar ga je werken

Als belader werk je in verschillende dorpen in de omgeving van Gemeente Alphen a/d Rijn. Je kunt ook op andere afdelingen werken. Heb je bijvoorbeeld een rijbewijs? Dan kun je ook zelfstandig op pad gaan, klussen uitvoeren of prullenbakken legen. Daarnaast heeft Alphen a/d Rijn ook een inzamelplaats voor het grofvuil. De milieustraat is ook open op zaterdag. Wil je meer werken? Dan kan dat dus! Daarnaast hebben we ook werk op de milieustraat op werkdagen hoor! :)

Sollicitatie

Ben jij enthousiast om snel aan de slag te gaan als belader? Solliciteer dan direct! Heb je vragen? Dan kun je ons bellen, mailen of appen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Full-stack Developer

Jooble, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteSamen met je team ga je aan de slag om op goed doordachte wijze de meest uiteenlopende vraagstukken op te...
Jooble

Medewerker bosmaaier (met eigen bus), Alphen aan den Rijn

Faam werkt, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
2 weken geleden
Ga met je eigen bus direct vanuit huis op pad!Geniet van vrijheid in je functie als medewerker bosmaaier. Als jij zelfstandig bent en bedreven met de bosmaaier, is deze fantastische baan iets voor jou!Je begint elke dag vanuit huis en gaat met de bedrijfsbus naar de eerste werklocatie. Uitgerust met een telefoon en laptop van de zaak weet je precies...
Faam werkt

Bezorger en Magazijnmedewerker | 16 tot 40 uur

Nederland Vacature Groep, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
3 weken geleden
Taken en verantwoordelijkhedenDe Bosrand, een uniek familiebedrijf!In 1980 begonnen als kwekerij is De Bosrand uitgegroeid naar een toonaangevend en vernieuwend familiebedrijf met vijf tuincentra, twee groothandels, twee kwekerijen, een distributiecentrum en een hoofdkantoor. Met bijna 500 collega’s draag je bij aan een groenere en meer sfeervolle leefomgeving. We zijn groots in groen, dat zie je terug in ons enorme assortiment,...
Nederland Vacature Groep