Afdelingsmanager Traineeship

Dirk van den Broek


Datum: 1 week geleden
Stad: Noordwijk-Binnen, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Dirk van den Broek
Wat ga je doen

Heb jij ambitie en wil je leren hoe je het verschil kan maken bij ons op de winkelvloer, volg dan het Afdelingsmanager Traineeship bij de Superopleider! Afhankelijk van je kennis en ervaring word jij in 1 of 2 jaar middels praktijkgerichte trainingen, intervisies met je mede trainees en persoonlijke begeleiding opgeleid tot Afdelingsmanager. En als Afdelingsmanager ben je samen met de Supermarktmanager verantwoordelijk voor het management van jouw team, filiaal en miljoenenomzet.

Tijdens dit traineeship start je als Teamleider en groei je geleidelijk door naar Afdelingsmanager. Wij begeleiden jou in dit traject door middel van zowel theorie- als praktijktrainingen waarbij lesstof direct toepasbaar is. Jij staat tijdens deze opleiding aan het roer en de Supermarktmanager, Verkoopleider en Opleidingscoördinator helpen jou bij het behouden van de koers, zodat jij maximaal kan groeien. En dat maakt werken bij Dirk een super opleiding.

Als Afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor de afdeling kruidenierswaren + kassa of vers. Samen met de Supermarktmanager en jouw collega Afdelingsmanager geef je leiding aan je medewerkers, maar ben je ook verantwoordelijk voor de commerciële uitstraling van jouw afdeling. Dat betekent aansturen, coachen en controleren, maar ook gewoon met gezond verstand een oogje in het zeil houden en alert blijven op opbloeiend talent of zaken die wat extra aandacht verdienen. Je geniet ervan als jouw winkel iedere dag uitblinkt in een strak, vol en vers winkelbeeld. En heb je ideeën? Dan horen wij die graag, ambitie loont!

Wat bieden wij

Een superopleiding in de vorm van een traineeship dat zich volledig richt op het ontwikkelen van je leiderschaps-, commerciële-, en praktische vaardigheden.

Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;


  • Afhankelijk van ervaring een bruto maandsalaris tussen de €2.716,- en €3.264,- per maand exclusief vakantiegeld (wij betalen uit per 4 weken)
  • Na het succesvol afronden van het traineeship een baan als Afdelingsmanager en bij fulltime dienstverband (40 uur) een brutomaandsalaris van minimaal €3.026,- en maximaal €3.879,- per maand (wij betalen uit per 4 weken)
  • 24 vakantiedagen op fulltime basis
  • Een goede pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekeringen en private leaseregeling
  • Reiskostenvergoeding


Een goede werkgever

Wij zijn Dirk, de Superopleider. Met meer dan 125 filialen, 12.000 collega’s, en een consumentenomzet van 1,6 miljard zijn wij de ideale plek voor jouw carrière. Dirk denkt niet in stereotypes. Wij selecteren onze mensen niet op hun achtergrond, maar op potentie. De juiste instelling staat bij ons centraal, want we geloven dat je hiermee kan groeien naar wat je uiteindelijk wilt bereiken. Onze werkvloer is een voedingsbodem voor groei. En om jouw volledige potentie naar boven te kunnen halen, krijg je bij Dirk alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We hebben oog voor elkaar, voeren het goede gesprek en ondersteunen elkaar waar nodig. Dit alles zorgt voor een sterk teamgevoel waar mensen met respect en in een goede sfeer met elkaar omgaan. Het doel is duidelijk: Dirk wil dat de klant altijd met een goed gevoel en een goed gevulde boodschappentas de Dirk uitstapt. Iedereen binnen Dirk voelt zich verantwoordelijk om hier een bijdrage aan te leveren.

Wat vragen wij van je

Om het traineeship succesvol te kunnen doorlopen, is het belangrijk dat jij je herkent in de volgende competenties: leiderschap, analytisch, resultaatgericht, communiceren, samenwerken, en klantgericht.

Daarnaast beschik je over:


  • Afgeronde mbo-4 opleiding
  • Leidinggevende ervaring
  • Doorzettingsvermogen en passie en plezier voor het vak


Geïnteresseerd? Reageer voor 13 juni 2024

Ben jij enthousiast geworden en herken jij jezelf in het profiel van Afdelingsmanager Trainee? Reageer dan voor 13juni 2024 via de sollicitatieknop.

Sollicitatieprocedure

Na jouw sollicitatie zullen wij contact met je opnemen. Wanneer jij één van de kandidaten bent die aansluit op bovenstaande profiel ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met een HR Adviseur & Verkoopleider en bij gebleken geschiktheid vragen wij jou om een assessment te maken. Na het assessment ontvang je bericht of je mag starten met het traineeship bij Dirk.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Supermarktmanager Traineeship

Dirk van den Broek, Noordwijk-Binnen, Zuid-Holland
1 week geleden
Wat ga je doen?Maak jij met ons supermarktmanager traineeship jouw vervolgstap in de retail? Heb jij al een aantal jaar ervaring in de retail? Heb je hbo werk- en denkniveau, ambitie, analytisch vermogen en passie voor retail?Volg dan onze superopleiding en word Supermarktmanager Trainee bij Dirk en groei afhankelijk van je kennis en ervaring in 1 jaar door tot Supermarktmanager....
Dirk van den Broek

Bijbaan als Vulploegmedewerker - Neem Jezelf Aan

Dirk van den Broek, Noordwijk-Binnen, Zuid-Holland
1 week geleden
Dirk nodigt je gegarandeerd uit om een kijkje achter de schermen te nemen. Loop mee, stel je vragen en ervaar de Dirk mentaliteit. Lijkt het je wat? Jij bepaalt zelf of je de volgende dag al begint!Klik op de ‘solliciteer op deze vacature’ knop om je aan te melden; vervolgens nodigen wij je sowieso uit. Er volgt geen sollicitatiegesprek, behalve...
Dirk van den Broek

Marketplace Specialist

Lightmakers BV | Light & Living EU, Noordwijk-Binnen, Zuid-Holland
2 weken geleden
Light & Living is een handelsbedrijf in sfeervolle verlichting, comfortabele meubelen en woonaccessoires. Light & Living maakt luxe interieurs betaalbaar voor de consument en wil voor haar klanten een ‘world of inspiration’ zijn. Onze belangrijkste missie is mensen inspireren, iedere dag opnieuw. We weten als geen ander dat thuis de basis is. Een eigen plek, ingericht met comfortabele meubelen en...
Lightmakers BV | Light & Living EU