Purchaser

Extra Talent


Datum: 1 week geleden
Stad: Zaandam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Extra Talent
Ben jij geboren voor het inkopen van onderdelen en materialen? Streep je samen met je team naar een optimaal resultaat? Voel je je als een vis in het water in een uitdagende, dynamische omgeving waar initiatief nemen wordt toegejuicht? Dan willen we graag met jou praten over de positie van Inkoper.

Wat we bieden:

Naast een competitief salaris tussen €4.200,- en €5.300,- bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Minimaal 32 vakantiedagen per jaar
  • Mogelijkheid tot het volgen van (interne) trainingen
  • Voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en op de zorgverzekering bij Zilveren Kruis
  • Fiscaal gunstige regeling voor de aanschaf van een fiets
  • Gratis gebruik van onze eigen fitnessfaciliteiten
  • Let op: We bieden geen (structurele) thuiswerkoptie aan. We geloven in sociaal zijn tegenover allen, dus alle collega's, inclusief die op de productieafdelingen, werken vanaf de kantoorlocatie.

Functieomschrijving:

Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor een tijdige levering van alle benodigde materialen voor het productieproces. Je fungeert als de schakel tussen de Inkoop- en Productieafdelingen en voert de volgende taken uit:

  • Verbinden van de Inkoop- en Productieafdelingen
  • Onderhouden van relaties met vaste leveranciers
  • Zoeken naar automatiseringsmogelijkheden in het ERP-systeem
  • Aankopen van hoogwaardige technische producten wereldwijd, afgestemd op klantbehoeften en inkoopdoelen

Jouw vaardigheden:

Om te schitteren in deze rol, moet je beschikken over:

  • HBO-werk- en -denkniveau
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Bij voorkeur een NEVI1-diploma
  • Ervaring in de machinebouw/maakindustrie en kennis van inkoop van metalen, handelsdelen en uitbesteding van onderdelen/complete samenstellingen volgens tekening
  • Ervaring met ERP-systemen. Kennis van Category Management en EDI is een pluspunt.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Over het bedrijf:

Sluit je aan bij deze organisatie met een informele en plezierige werkomgeving, bestaande uit ongeveer 250 collega's wereldwijd, waarvan 150 in Nederland. Trots en passie staan hoog in het vaandel. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij jouw achtergrond en ervaring passen. Dit internationale productiebedrijf is gespecialiseerd in roterende sluizen voor de droge bulkindustrie, met het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. De Nederlandse tak produceert sluizen op maat voor klanten wereldwijd, met toepassingen in diverse industrieën zoals aquacultuur, voedselproductie, farmaceutica, en meer. Je wordt onderdeel van een hecht team waar samenwerking essentieel is.

Interesse?

Geweldig! Als je enthousiast bent, druk dan snel op de sollicitatieknop. Voor vragen over de functie of om te bespreken welke mogelijkheden het beste bij jou passen, neem contact op met mij, Lars Blommestein. We bespreken graag alle details samen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Productmanager entertainment, Zaandam

JUSTIN recruitment, Zaandam, Noord-Holland
1 dag geleden
Er voor zorgen dat duizenden mensen worden vermaakt op de grootste festivals door jullie technische producten! Als productmanager entertainment bij Louis Reyners zorg jij dat alle apparatuur met de juiste hijs- en hef beveiliging veilig hangt. Een zorgeloos feestje dus!Over de functieAls productmanager ben je de expert op het gebied van entertainment producten, zowel intern als extern. Je bent een...
JUSTIN recruitment

Voorman in de Groenvoorziening in regio Zaandam

Tijd Personeelsdiensten, Zaandam, Noord-Holland
2 weken geleden
Bedrijven en overheid schakelen ons in voor het verzorgen, onderhouden, beplanten en aanleggen van recreatieterreinen, boomverzorging, sportvelden, parken en tuinen in de regio Noord-Holland.Met onze kennis en ervaring gaan we geen enkele 'groene' uitdaging uit de weg!Voor meerdere projecten in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een VoormanWerkzaamheden Het realiseren van de werkuitvoering met betrekking tot verzorgen, onderhouden,...
Tijd Personeelsdiensten

Head of Insights

pladis Global, Zaandam, Noord-Holland
2 weken geleden
The Challenge We are looking for a Head of Insights for the region Western Europe Emerging Markets. We offer you the opportunity to join our team and contribute to our mission to bring ‘Happiness with every bite’. The position entailspladis is undergoing an exciting transition both globally and within the WEEM, developing and executing exciting new plans to transform the...
pladis Global