Arboplaats: Arbodeskundige (32-40 uur/hybride)

join.com


Datum: 1 week geleden
Stad: Gouda, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
join.com
Arboplaats is op zoek naar een Arbodeskundige (32-40 uur/hybride)

Draag jij graag bij aan gezonde en veilige arbeidsomstandigheden? Vanuit een klein team en bij afwisselende klanten? Dan zoeken wij jou!

De Arboplaats aanpak

Arboplaats maakt het tot haar missie om werknemers gezond en gelukkig hun pensioen in te laten gaan. Zowel fysiek als psychosociaal. We kijken naar het totaalplaatje: fysieke en mentale risico’s en welzijn van de medewerkers, nu en in de toekomst. Ook kijken we naar de plus: werkgeluk. Ons streven is om het meest innovatieve Arbo adviesbureau van Nederland te zijn.

Met de door Arboplaats ontwikkelde Mijn PrO (Prestatie Optimalisatie) softwaretool bieden we een innovatieve, branchegerichte, dynamische, online Arbomanagement tool waarin de RI&E, gevaarlijke stoffen beoordeling, PAGO, PSA- en duurzaam-werk-onderzoek samen komen.

We stellen niet het maken van declarabele uren centraal, maar we focussen op wat er echt toe doet: de prioritaire risico’s én het gedrag van werknemers op het gebied van preventie. Zodat onze klanten aan de slag kunnen met de relevante verbeterpunten. We wijzen niet alleen de problemen aan, maar focussen op waar het uiteindelijk om gaat: verbeteren van de risicobeheersing én beïnvloeden van gedrag. Omdat je brancheorganisaties en bedrijven ook leidt naar praktische oplossingen, kun je echt een verschil maken als adviseur.

Taken

Wat je gaat doen

Je voert het arbeidshygiënisch/veiligheidskundig werk uit bij onze klanten. Dit gaat om grote organisaties zoals AkzoNobel en Philips, maar ook kleine schildersbedrijven, de rubber- en kunststofindustrie of gezondheidszorg. Je maakt klanten wegwijs in de software, voert RI&E’s uit en adviseert over wetgeving, prioriteiten en verbeteringen.

Wat we belangrijk vinden is dat klanten in beweging komen omdat ze dat willen, niet omdat ze moeten!

Vereisten

Circa een kwart van je tijd besteed je aan interne projecten, met name het verbeteren van de software en het ontwikkelen van nieuwe tools voor ons vakgebied. We vragen daarom het volgende:

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt een ‘Arbo’ opleiding afgerond, bijvoorbeeld (integrale) veiligheidskunde of (middelbare) arbeidshygiëne
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je communiceert makkelijk met zowel het management als de werkvloer, binnen zowel kleine als grote bedrijven. Met je adviesvaardigheden kun je klanten motiveren tot verandering.
  • Je bent mobiel, onze klanten zitten door het hele land.
  • Je bent handig in het gebruik van software en laptop/tablet.
  • Je vindt innoveren leuk en kunt er mee omgaan dat dit ook betekent dat uitgewerkte ideeën soms toch niet goed genoeg blijken te zijn om ze bij klanten in te zetten.
  • Je hebt een kritische blik en durft je mening te geven.
  • Je bent een gezellige collega, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent in staat ook efficiënt te werken wanneer je niet op kantoor bent.
  • Ook als je net afgestudeerd bent nodigen we je uit om te solliciteren.


Benefits

Wat we bieden

  • Een klein team met leuke collega’s, korte lijntjes en veel ruimte voor eigen inbreng.
  • De basis zoals een laptop, mobiele telefoon en marktconform salaris/vakantiedagen.
  • Veel vrijheid om te werken waar en wanneer jij maar wilt om een goede werk-privébalans te creëren.
  • Een werkgever met een sociaal en duurzaam hart.


Als je geïnteresseerd bent, dan ontvangen we graag je CV en eventueel een korte motivatie. Deze mag je mailen naar Huib Arts, directeur Arboplaats.

Je kunt ook bij Huib terecht voor meer informatie over deze vacature:

M: 06-19194818

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Tandartsassistent

Fresh Tandartsen, Gouda, Zuid-Holland
1 week geleden
Wat ga je doen?Als tandartsassistent werk je samen met de tandarts als één team en draag je bij aan de beste behandeling van onze patiënten. Je bereidt hierbij behandelingen voor, ontvangt patiënten, assisteert de tandarts, steriliseert instrumenten en administreert de benodigde gegevens in Exquise.Wie ben jij? Jij hebt een diploma tot tandartsassistent, volgt de opleiding tot tandartsassistent of hebt ervaring...
Fresh Tandartsen

Verzuimconsultant Gouda (28-40 uur)

Perspectief, Gouda, Zuid-Holland
2 weken geleden
Als verzuimconsultant ben je adviseur en werk je onder taakdelegatie van de bedrijfsartsen. Dit betekent dat de bedrijfsartsen bepaalde taken aan jou als verzuimconsultant overdragen. Zo pak jij in eerste instantie de (preventieve) verzuimdossiers op, geef jij gericht advies aan werkgever en medewerker op het gebied van verzuim, bewaak je het tijdspad en informeer je de werkgever en medewerker tijdig...
Perspectief

Locatiemanager Fietsenstalling Gouda

Jooble, Gouda, Zuid-Holland
2 weken geleden
Jouw beschikbaarheid Wij zijn op zoek naar een nieuwe unitleider voor tussen de 30 en 38 uur per week.De fietsenstalling in Gouda is geopend van 06:00 uur tot 00:15 uur, doordeweeks en in het weekend.Onze nieuwe unitleider is daarom flexibel inzetbaar zijn, doordeweeks en in het weekend, ochtend, middag en avond. Je werkt dus op momenten wanneer dit nodig is...
Jooble