Medewerker techniek en milieu

Rijksoverheid


Datum: 1 week geleden
Stad: Lelystad, Flevoland
Contract type: Voltijd
Rijksoverheid
Functie­omschrijving

Hoe meten wij bij Rijkswaterstaat de waterkwaliteit en welke techniek zit daar achter? Als medewerker techniek en milieu zorg jij ervoor dat dit allemaal vlekkeloos kan verlopen. Techniek, schepen en instrumenten: in deze functie komt het allemaal samen. Is jouw interesse gewekt? Lees snel verder!

Hoe jij de Nederlandse infrastructuur veiliger gaat maken

De afdeling Mobiel Meten is verantwoordelijk voor de uitvoering vanmobiele (varen, vliegen, rijden) metingen op het gebied van hydrografie, hydraulica, milieu en wegen. Jij bent 1 van de contactpersonen in de verbinding tussen aannemer – bemanning – scheepswerven en surveyors. Het vraagt dus een nauwe samenwerking met anderen en een flexibele houding in je dagelijkse agenda. Je voert ondersteunende taken uit, zoals koppeling van sensoren aan de ICT op schepen, logistieke hulp en deeltaken op het gebied van activa beheer, arbo zaken en beheer van dienstauto’s. Dankzij jou zijn de collega’s verzekerd van goed onderhouden middelen en een snelle reparatie als er iets stuk of kwijt is.

Je ondersteunt bij de inkoop van technische productiemiddelen en organiseert de beheer- en onderhoudscontracten hiervan. Vanuit de rol van technisch adviseur houd je ook ontwikkelingen in het kennisveld bij. Bij kleine storingen en afhankelijk van de situatie en jeexpertise voer je zelf werkzaamheden uit. Dat kunnen werkzaamheden zijn in het veld of aan boord als ondersteuning van de specialisten op het gebied van waterkwaliteit en waterkwantiteit.

Dit is waar jij voldoening uit haalt

Werken in een breed operationeel en technisch werkveld: daar haal jij jouw energie uit. En dat is precies wat deze functie jou biedt. Door uitval van schepen of apparatuur is er ook altijd dynamiek. Jij houdt ervan om tijdens deze dynamiek zelfstandig prioriteiten te stellen.Je wilt graag resultaten behalen, vindt het leuk om als aanspreekpunt te fungeren en bent graag de verbindende factor.

Verder houd jij van techniek en het inhoudelijke aanspreekpunt voor projecten te zijn. Je vindt het leuk om te reizen, andere collega’s te ontmoeten en samenwerkingen te organiseren.

Wat wij aan jou waarderen

Het spreekt voor zich dat je flexibel bent in deze functie, zowel fysiek voor het werken in het veld, aan boord en bij het reizen en mentaal vanwege schakelen tussen de vele onderwerpen. Je bent goed in plannen en in het bewaken van de voortgang van (meet)opdrachten. Als teamspeler werk jij graag samen met collega's en hierdoor stem je gemakkelijk af hoe de realisatie het meest optimaal kan plaatsvinden.

Je zoekt de samenwerking op en hierdoor kunnen we het belang van de informatievoorziening bij Rijkswaterstaat blijven uitdragen en helpen verbeteren. Je hebt hierbij oog voor uniformering en standaardisering. Je bent communicatief en op meerdere niveaus een goede gesprekspartner.

Met jouw kennis en ervaring lever je een continue bijdrage aan een stabiele en solide data-inwinning. Je doet suggesties voor de verbetering van werkprocessen en je anticipeert hierbij op ontwikkelingen en innovaties.

Solliciteer direct, wij kijken ernaar uit!

Een eerste kennismaking kan wat ons betreft snel plaatsvinden.Wil je eerst inhoudelijk meer weten over de functie? Bel of app met Alfred de Jong, operationeel manager Mobiel Meten, via 06-51715255. Hij staat je graag te woord.

Wil je alvast meer lezen over het werk? Lees dan verder over wat we meten en wat we met die informatie doen? Of kijk deze vlog over sensoren, de ogen en oren van de techniek!

Functie-eisen

  • je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van techniek of ICT of een milieukundige opleiding met ervaring binnen de techniek
  • je hebt ervaring met data inwinning, datacommunicatiesystemen, hardware en software voor het inwinnen van data
  • je levert de afgesproken resultaten op het afgesproken moment
  • je zoekt de samenwerking op en stemt daarbij het eigen werk af op anderen
  • je zoekt samen met de klant naar de best passende oplossingen

Arbeids­voorwaarden

  • Salaris­niveau

schaal 9



Maand­salaris: Min €3165 - Max €4440

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamleider m/v, Lelystad

Hanzewerk, Lelystad, Flevoland
6 dagen geleden
Korte Beschrijving (1 pakkende zin)Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan jij een groep productiemedewerkers aansturen? Heb jij geen moeite om ook zelf je handen uit de mouwen te steken? Lees dan gauw verder en solliciteer!Wat Ga Je DoenHeb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan jij een groep productiemedewerkers aansturen? Heb jij geen moeite om ook zelf je handen uit...
Hanzewerk

Landmeter FTTH ( Auto, Salaris € 2.000 - € 3.500 p/m ), Lelystad

ZKER, Lelystad, Flevoland
1 week geleden
Kom werken bij ZKER! Bij ZKER kun je pas echt doorgroeien!(Kennis van de infra is een must)Wij bieden kansen om jezelf te ontwikkelen en financieel een stap te maken. Bij ZKER staat de medewerker altijd op nummer 1!We werken namelijk aan de energietransitie waar momenteel alle focus op ligt wegens de hoge benzine, olie, gas prijzen en natuurlijk de stikstof...
ZKER

Assistant Controller, Lelystad

Marfo, Lelystad, Flevoland
2 weken geleden
Als Assistant Controller ben je sterk met cijfers. Je draagt je steentje bij in de financiële administratie. Daarnaast ben je een kei in analyseren en rapporteren van financiële gegevens. Je voorziet je collegaâs van de benodigde data, waarmee zij de KPIâs kunnen meten en op bijsturen. Daarmee draag jij bij aan het behalen van de financiële doelstellingen.Hoe is je nieuwe...
Marfo