Winkelmedewerker bouwmarkt

Unique


Datum: 1 week geleden
Stad: Tiel, Gelderland
Contract type: Voltijd
Unique
Wat ga je precies doen

Ben je op zoek naar een winkelbaan in de bouw waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Wil je deel uitmaken van een hecht team dat gepassioneerd is over het adviseren van klanten op het gebied van bouwmaterialen? Bij ons krijg je niet alleen de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden in te zetten, maar ook om een directe impact te hebben op het succes van onze klanten bij het realiseren van hun projecten. Of je nu ervaren bent in de branche of juist aan het begin van je carrière staat, wij bieden een dynamische omgeving waarin elke dag nieuwe uitdagingen en kansen biedt om te groeien en te excelleren.

Als Verkoper vervul je een essentiële rol in ons team door taken uit te voeren zoals het verwerken van goederen, het adviseren van klanten, het klaarzetten van orders, het uitvoeren van controles en administratie, en het onderhouden van een nette winkelomgeving.

Schrijf je vandaag nog in via onze website om de eerste stap te zetten naar een carrière als verkoper in een bouwwinkel in Beneden-Leeuwen!

Wat bieden we jou

Als verkoper in de winkel kan je dit van ons verwachten:


  • Een salaris van €2.533 - €2.955 op basis van 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een vaste baan fulltime;
  • Toegang tot de TABS Academy voor verdere ontwikkeling;
  • Een enthousiast collegiaal team;
  • 25 vakantiedagen voor welverdiende rust.


Functie-eisen

We zoeken een sterk communicatieve verkoper, verder zijn we opzoek naar iemand die het volgende in huis heeft:


  • MBO werk- en denkniveau;
  • Passie voor klussen;
  • Teamspeler met een proactieve instelling;
  • Bereidheid om op zaterdagen te werken.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een prominente speler op de Nederlandse markt van hout en bouwmaterialen. De winkel is gevestigd in Beneden-Leeuwen. Als onderdeel van een groep bedrijven leveren ze een compleet assortiment aan producten voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Met een klantgerichte benadering en hoogwaardige service zijn wij dé partner voor bouwend Nederland.

Interesse in deze uitdagende functie?

Schrijf je in via onze website om in aanmerking te komen. Voor vragen kun je contact opnemen met onze vestiging in Arnhem via 026 352 180.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Zelfstandig medewerker groenvoorziening, Tiel

Faam werkt, Tiel, Gelderland
6 dagen geleden
Dit werk gaat nét wat verder!Werk jij graag zelfstandig? Ben je op zoek naar een mooie baan in het groen, waarin je geniet van de combinatie aansturen en meewerken? Ben jij iemand van de details? Ga werken als zelfstandig groenmedewerker!Als zelfstandig medewerker groenvoorziening werk je samen met 2 collega groenvoorzieners. Om 07:00 uur start je op de vestiging en bespreek...
Faam werkt

Leerling vrachtwagenchauffeur / chauffeur, Tiel

Dijk Personeel, Tiel, Gelderland
1 week geleden
Voor een bedrijf in de omgeving van Tiel zijn wij op zoek naar een leerling chauffeur. In deze functie start je als bijrijder of magazijnmedewerker en groei je door naar je C-rijbewijs te behalen.Dit Ga Je DoenSamen met een ervaren chauffeur ga je op pad om meubels te bezorgen en te monteren. Denk hierbij aan kasten, bedden, banken en stoelen....
Dijk Personeel

Toezichthouder Bouw/RO met aandachtsgebied Asbest

Omgevingsdienst Rivierenland, Tiel, Gelderland
3 weken geleden
Jij vindt het heel belangrijk dat een sloop veilig en zorgvuldig gebeurt. Zeker als er ook nog sprake is van asbest. Daarom houd jij als toezichthouder bouw (met aandachtsgebied asbest) toezicht op sloopwerkzaamheden en asbestsaneringen in de regio en adviseer jij de betrokkenen. En als het echt nodig is, grijp je in. Want veiligheid en gezondheid staan voorop!Je belangrijkste werkzaamheden...
Omgevingsdienst Rivierenland