Magazijnmedewerker met kans op vast contract, Lekkerland

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Waddinxveen, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Een fulltime baan met vaste uren én een goede kans op een vast contract! Jaarlijks neemt Lekkerland 26 medewerkers over van Tempo Team. Yes! Daarnaast heerlijk werken in dagdiensten. Dat betekent avonden en weekenden vrij. Wat wil je nog meer? En niet te vergeten werk je met enthousiaste collega's samen. Kom werken als magazijnmedewerker bij Lekkerland in Waddinxveen!

Wat bieden wij jou

  • Enthousiaste collega's
  • Kans op vast contract!
  • 8,33% vakantietoeslag
  • Reiskostenvergoeding
  • Fulltime baan voor langere tijd
  • Meer dan 1000 trainingen volgen via 'Mijn Groei'.

Wie ben jij

Wanneer je als magazijnmedewerker aan de slag gaat is het belangrijk dat je in de buurt van Waddinxveen woont. Daarnaast:

  • Heb je al ervaring met magazijnwerk opgedaan
  • Wil je fulltime aan de slag: maandag t/m vrijdag tussen 10:00 - 18:00
  • Je hebt eigen vervoer! Lekkerland is helaas niet met OV bereikbaar

Wat ga je doen

Als magazijnmedewerker ga je aan de slag op de afdeling Zoetwaren. De producten die in het magazijn verwerkt worden gaan uiteindelijk richting benzinestations en kiosken. Je werkt dus met een enorm assortiment aan producten van chocoladerepen en koekjes. Heerlijk! Je verzamelt de orders en maakt ze verzendklaar. Afhankelijk van de afdeling werk je met een voicepicksysteem en container, een pompwagen of EPT. Je kunt kiezen welke afdeling je het fijnst vindt. Jij verveelt je in ieder geval nooit!

Waar ga je werken

Wanneer je als magazijnmedewerker aan de slag gaat ontvang je een goed salaris en eventueel toeslagen. Doe je het goed? Dan kun je op vrij korte termijn al op contract van Lekkerland werken. Jaarlijks neemt Lekkerland 26 medewerkers van Tempo Team over! Op alle afdelingen hangt een ontspannen sfeer, maar wordt er tegelijkertijd wel lekker doorgewerkt. Laat zien wat je kunt en je kunt doorgroeien naar een functie als bijvoorbeeld teamleider of reachtruckchauffeur, zo groeit ook je salaris lekker mee. Wij zeggen: topbaan!

Sollicitatie

Ga jij binnenkort aan de slag als magazijnmedewerker? Solliciteren gaat super gemakkelijk door op de solliciteerknop te klikken. Bij vragen mag je ons bellen, appen of mailen. Hopelijk tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Machine Operator

TRIXXO Nederland, Waddinxveen, Zuid-Holland
1 week geleden
Wij zijn op zoek naar een Machine Operator in de zoetwarenindustrie! Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder!Over de functieVoor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda die actief is in de zoetwarenindustrie zijn wij op zoek naar een flexibele en betrokken Machine Operator. In deze functie bereid je deeg en stroop volgens familierecepturen, bak je de producten conform...
TRIXXO Nederland

Service Engineer Beveiligingssytemen (Medior), Waddinxveen

AXS Techniek B.V., Waddinxveen, Zuid-Holland
1 week geleden
Voor deze functie als Service Engineer binnen de Beveiligingstechniek ga jij werken aan uitdagende projecten voor diverse klanten.✓ In deze functie kan je naast jouw persoonlijke ontwikkeling ook stappen maken in salaris door de brede salaris range (€2800,- tot €4000,- bruto per maand)✓ Een mooie service auto van de zaak (Stationwagen)✓ Als Servicetechnicus krijg je de mogelijkheid voor het volgen...
AXS Techniek B.V.

Senior Sourcing Account Manager (Grapes), Waddinxveen

Green People Recruitment, Waddinxveen, Zuid-Holland
1 week geleden
Je zorgt voor een effectieve supply chain en verbindt mensen, maakt strategische en tactische keuzes en initieert veranderingen;Je leidt de inkoopafdeling, inclusief strategische inkoop;Actieve betrokkenheid bij seizoensplanning en uitbreiding van het assortiment;Optimaliseren van de supply chain;Dagelijkse interactie met klanten om de vraag en het aanbod in evenwicht te houden, prijsstelling, promoties en andere klantgerelateerde activiteiten af te stemmen;Strategische aandacht voor...
Green People Recruitment