Supply Chain Starter HBO / WO

Extra Talent


Datum: 1 week geleden
Stad: Tiel, Gelderland
Contract type: Voltijd
Extra Talent
Zit jij in de afrondende fase van een hbo-opleiding of heb je recent jouw diploma behaald in Logistiek, (Technische) Bedrijfskunde, Supply Chain of International Business? Dan ben ik op zoek naar jou! Laten we samen ervoor zorgen dat jij de perfecte baan vindt.

Ons aanbod

  • Een contract via Extra Talent, waarbij je na gemiddeld 7 á 8 maanden wordt overgenomen door de werkgever;
  • Salaris tussen € 2.700,- en € 3.400,- bruto per maand waarin de arbeidsvoorwaarde van de CAO van de organisatie waar je gaat werken overgenomen worden.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Extra Talent, met meer dan 25 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling, heeft een uitgebreid netwerk in diverse sectoren. Wij richten ons op logistieke dienstverleners, handelsorganisaties en productieorganisaties in regio Gelderland, Utrecht en Noord-Brabant. De functies op kantoorniveau waarin wij bemiddelen zijn onder andere:

Supply Chain Planner;

Supply Chain Coördinator;

Supply Chain Analist;

Supply Chain Specialist;

Inkoper;

Serviceplanner;

Voorraadbeheerder;

Productieplanner;

Logistics Engineer;

Bedrijfsbureau.

Dat doen we met resultaat: meer dan 95% van onze kandidaten treedt in dienst bij de opdrachtgever na de detacheringsperiode.

Wie ben jij?

  • Jij zit in de afrondende fase van je hbo-opleiding of je bent recent afgestudeerd in Logistiek, (Technische) Bedrijfskunde, Supply Chain of International Business;
  • Je hebt relevante stages gelopen tijdens je studie;
  • Stevig sta je in je schoenen en je bent niet bang voor uitdagingen;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Over Extra Talent Supply Chain

Wij vinden organisaties die het best bij jou passen op basis van jouw interesses, ambities, opleiding/stages en persoonlijkheid. Onze consultants begeleiden je door het gehele proces, van arbeidsmarktoriëntatie tot onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden. Ook na de match blijven we betrokken in een coachende en adviserende rol.

Ben je enthousiast geworden?

Leuk! Je kan solliciteren via de sollicitatieknop. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kan je mij, Kyra de Louw, bereiken per e-mail via [email protected] of telefonisch en via WhatsApp op 06 – 20 45 92 96.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Gewoon Fysio: Fysiotherapeut die zelf ook sport!

join.com, Tiel, Gelderland
6 dagen geleden
Gewoon Fysio is op zoek naar een Fysiotherapeut die zelf ook sport!Ben jij een gepassioneerde en gemotiveerde therapeut die affiniteit heeft met levensstijl coaching en krachttraining? Heb je het gevoel dat je vastzit in een omgeving waarin je weinig ruimte hebt om je eigen aanpak en visie toe te passen? Wil je werken in een praktijk waarbij de focus ligt...
join.com

Leerling vrachtwagenchauffeur / chauffeur, Tiel

Dijk Personeel, Tiel, Gelderland
1 week geleden
Voor een bedrijf in de omgeving van Tiel zijn wij op zoek naar een leerling chauffeur. In deze functie start je als bijrijder of magazijnmedewerker en groei je door naar je C-rijbewijs te behalen.Dit Ga Je DoenSamen met een ervaren chauffeur ga je op pad om meubels te bezorgen en te monteren. Denk hierbij aan kasten, bedden, banken en stoelen....
Dijk Personeel

Leerkracht groep 5, Tiel

Derec, Tiel, Gelderland
2 weken geleden
Voor deze moderne school waar het niet ontbreekt aan kwalitatief goede faciliteiten ben ik op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Jij gaat hier voor 3 dagen per week (0,6 fte) aan de slag. De dagen kunnen in overleg worden bepaald, de voorkeur gaat wel uit naar woensdag, donderdag en vrijdag. Je komt hier te werken in een hecht...
Derec