Arbeid- & Organisatieadviseur (32-40 uur/hybride)

Arboplaats BV


Datum: 1 week geleden
Stad: Gouda, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Arboplaats BV
raag jij graag bij aan gezonde en veilige arbeidsomstandigheden? Vanuit een klein team en bij afwisselende klanten? Dan zoeken wij jou!

De Arboplaats aanpak

Arboplaats maakt het tot haar missie om werknemers gezond en gelukkig hun pensioen in te laten gaan. Zowel fysiek als psychosociaal. We kijken naar het totaalplaatje: fysieke en mentale risico’s en welzijn van de medewerkers, nu en in de toekomst. Ook kijken we naar de plus: werkgeluk. Ons streven is om het meest innovatieve Arbo adviesbureau in Nederland te zijn. En daarbuiten.

Met de door Arboplaats ontwikkelde Mijn PrO (Prestatie Optimalisatie) softwaretool bieden we een innovatieve, branchegerichte, dynamische, online Arbomanagement tool waarin de RI&E, gevaarlijke stoffen beoordeling, PAGO, PSA- en duurzaam-werk-onderzoek samen komen.

We stellen niet het maken van declarabele uren centraal, maar we focussen op wat er echt toe doet: de prioritaire risico’s én het gedrag van werknemers op het gebied van preventie. Zodat onze klanten aan de slag kunnen met de relevante verbeterpunten. We wijzen niet alleen de problemen aan, maar focussen op waar het uiteindelijk om gaat: verbeteren van de risicobeheersing én beïnvloeden van gedrag. Omdat je brancheorganisaties en bedrijven ook leidt naar praktische oplossingen, kun je echt een verschil maken als adviseur.

Taken

Wat ga je doen

In deze rol heb je uiteenlopende verantwoordelijkheden. Zo begeleid je projecten bij klanten, interview je medewerkers, analyseer je uitkomsten van het psychosociaal onderzoek, schrijf je rapporten en presentaties en adviseer je de directie. Je helpt de klant om de gevonden aandachtspunten aan te pakken en te verbeteren om zo het werk daadwerkelijk veiliger, gezonder en prettiger te maken.

Omdat we volop aan het innoveren zijn, denk je ook mee over innovaties in jouw vakgebied en de optimalisatie van de software en steek je de handen uit de mouwen wanneer hiervoor voorbereidend werk gedaan moet worden. Denk bijvoorbeeld aan het testen van software, of het vertalen van wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk. Hier besteed je ongeveer een kwart van je werk aan.

Vereisten

Wie ben jij

  • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleidingsachtergrond in een relevante studierichting zoals HR of Arbeid- en Organisatiepsychologie.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Je bent enthousiast over onderwerpen als werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en het beïnvloeden van bijvoorbeeld verzuim, werkstress en ongewenst gedrag.
  • Je herkent je in de volgende vaardigheden: communicatief, analytisch, kritisch denken en constructieve feedback geven, advisering , omgaan met weerstand en klantgerichtheid.
  • Je bent een aanpakker en kunt, ook vanuit huis, goed zelfstandig en effectief werken.
  • Je voelt je thuis in een organisatie die in ontwikkeling is.
  • Onze klanten zitten door het hele land en daar naartoe reizen is voor jou geen enkel probleem.
  • Je bent handig in het gebruik van software en laptop/tablet.
  • Het is een pré als je gecertificeerd A&O-er bent.
  • Ook als je net afgestudeerd bent nodigen we je uit om te solliciteren.


Benefits

Wat we bieden

  • Een klein team met leuke collega’s, korte lijntjes en veel ruimte voor eigen inbreng.
  • De basis zoals een laptop, mobiele telefoon en marktconform salaris/vakantiedagen.
  • De vrijheid om deels te werken waar en wanneer jij maar wilt en zo een fijne werk-privébalans te creëren.
  • Een werkgever met een sociaal en duurzaam hart.


Als je geïnteresseerd bent, dan ontvangen we graag je CV en eventueel een korte motivatie.

Deze mag je mailen naar Huib Arts, directeur Arboplaats.

Je kunt ook bij Huib terecht voor meer informatie over deze vacature:

M: 06-19194818

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Senior Applicatie Beheerder

Circle8 Total Talent Flow, Gouda, Zuid-Holland
21 uur geleden
Over de organisatieDe Justitiële ICT Organisatie (JIO) is de JenV-partner voor ICT en IV ten dienste van een veilig en rechtvaardig Nederland. JIO is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICT-dienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. Zij maken onder meer apps, waarmee de Rijkscollega’s hun werk makkelijk en...
Circle8 Total Talent Flow

Slaapwacht, Gouda

Kwintes, Gouda, Zuid-Holland
2 weken geleden
Voor de Beschermde Woonvorm Manege in Gouda zijn we op zoek naar een collega slaapwacht.Een baan als slaapwacht is er één met verantwoordelijkheid. Tijdens de slaapdiensten ben je de steun en toeverlaat in de nacht en ondersteun je cliënten waar nodig. Als slaapwacht overnacht je op de locatie en word je gewekt als dat echt nodig is. Deze functie kun...
Kwintes

Management Assistant Parttime

Secretary Plus Nederland, Gouda, Zuid-Holland
3 weken geleden
Dit ga je doenSpelling en grammatica zijn echt jouw ding! Binnen deze functie kun je helemaal losgaan met punten, komma's en cijfers. Je gaat de organisatie tekstueel ondersteunen door bijvoorbeeld teksten te redigeren, offertes te controleren en notulen op te stellen.Daarnaast omvat jouw werkdag ook natuurlijk andere ondersteunende werkzaamheden, zoals ervoor zorgen dat het MT-team wordt ondersteund door jouw talent...
Secretary Plus Nederland