Procesoperator

Unique


Datum: 1 week geleden
Stad: Tiel, Gelderland
Contract type: Voltijd
Unique
Wat ga je precies doen

Op zoek naar een dynamische rol in de productiesector? Heb je een passie voor het produceren van hoogwaardige coatings en harsen die gebruikt worden in diverse toepassingen?

Word een onmisbare schakel als procesoperator bij onze gewaardeerde opdrachtgever in Tiel. Hier maak je deel uit van een dynamisch productieproces binnen de Packaging Coatings business unit, waarbij je verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van productiewerkzaamheden met behulp van gespecialiseerde apparatuur.

Als procesoperator 5 -ploegen ben je niet alleen betrokken bij het vervaardigen van hoogwaardige producten, maar speel je ook een cruciale rol in het waarborgen van kwaliteit en veiligheid binnen de productieomgeving. Met behulp van gespecialiseerde apparatuur voer je nauwkeurig productiewerkzaamheden uit volgens strikte procedures en voorschriften. Je werkt samen met een toegewijd team en hebt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen in deze uitdagende en dynamische rol.

Wat bieden we jou

Als procesoperator kan je het volgende van ons verwachten:


  • Een salaris van €2917,- tot €3524,- op basis van 40 uur afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een uitdagende fulltime functie binnen een dynamische productieomgeving;
  • Werken in een hecht team waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei;


Functie-eisen

Wij verwachten van een procesoperator:


  • Minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting;
  • Bereidbaarheid om in 5-ploegen te werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Kennis van kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften, ervaring in een productieomgeving is een pré.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Tiel is een toonaangevende productieplant gespecialiseerd in coatings en harsen voor diverse industrieën. Als wereldleider in verven, coatings en gespecialiseerde materialen, worden ze gedreven door een gedeelde passie voor het creëren van oplossingen die een positieve impact hebben.

Het is een dynamische werkomgeving waarin innovatie en kwaliteit centraal staan.

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Schrijf je in via onze website om in aanmerking te komen! Voor eventuele vragen over de vacature, neem contact op met onze vestiging in Arnhem via 026 352 180.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator Betonproductie, Tiel

VAPRO Recruitment, Tiel, Gelderland
1 week geleden
Wij zoekenWil jij bijdragen aan het productieproces van hoogwaardige betonnen tegels? Grijp nu je kans! Onze klant in Tiel zoekt een gemotiveerde operator met ervaring in de betonindustrie. Ontvang aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en volop kansen voor persoonlijke groei. Solliciteer en word een waardevol lid van dit gedreven team!Wat ga je doen?Betreed de rol van Operator Betonproductie in Tiel...
VAPRO Recruitment

Strategisch Inkoopadviseur 1201, Tiel

Grippr Procurement, Tiel, Gelderland
1 week geleden
Voor een overheidsorganisatie in de provincie Gelderland zoekt Grippr Procurement een Strategisch Inkoopadviseur met een coachende rol. De inzet is 16 tot 24 uur per week.De VacatureVoor een overheidsorganisatie in de provincie Gelderland zoekt Grippr Procurement een Strategisch Inkoopadviseur met een coachende rol. De inzet is 16 tot 24 uur per week.Als Strategisch Inkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen...
Grippr Procurement

Onderhoud Medewerker Airco & Klimaat

Eminent Groep, Tiel, Gelderland
3 weken geleden
Functieomschrijving . Jij gaat bij onze klanten thuis preventief onderhoud en service verrichten aan hun airconditioning. Je hebt een eigen bus en je bezoekt zo meerdere klanten per dag.Benieuwd naar de precieze werkzaamheden? Neem eenvoudig contact met ons op!Functie EisenJe hebt technisch inzichtJe hebt geen hoogtevreesIn bezit van rijbewijs B en woonachtig in de omgeving van Tiel Functieoverzicht . Opleidingsniveau...
Eminent Groep