Financieel Administratief Medewerker B 28u/w gemeente Maashorst, Uden

Gemeente Maashorst


Datum: 1 week geleden
Stad: Uden, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Gemeente Maashorst
Standplaats: UDEN

Duur: 27-05-2024 - 01-01-2025

Optie tot verlenging: Ja

Reageren voor: 13-05-2024

Dit zijn wij

Even voorstellen. Wij zijn Maashorst. Een splinternieuwe gemeente met zes bruisende kernen, omgeven door natuur zoals je die nergens anders tegenkomt. Bij ons vind je het beste van twee werelden: alle voorzieningen in de buurt en toch ruimtelijk en omringd door groen wonen en werken. Dat we nieuw zijn, betekent dat we nog volop aan het uitvinden zijn wie we zijn en welke weg we gaan bewandelen. Spannend? Ja, soms wel. Maar het biedt ook ontzettend veel kansen.

Over impact gesproken

Maashorst barst van de ambities! In onze eigen gloednieuwe organisatie én in onze prachtige gemeente, waar natuurliefhebbers en levensgenieters ondergedompeld worden in ‘goei leven’. Om een van onze ambities te noemen: Maashorst als toeristische streek op de kaart zetten. Letterlijk. We willen dat heel Nederland in 2026 weet waar Maashorst ligt. Ja, echt! Deze en andere plannen verwezenlijken we graag met een stel vrijzinnige pioniers, die zin hebben in een oer-Brabants avontuur.

Dit ga je doen

Inwoners financieel ondersteunen op het gebied van jeugdhulpverlening, re-integratie, uitkeringen en voorzieningen vanuit de Wmo. Een mooie verantwoordelijkheid waarmee jij hét verschil maakt voor velen. En ben je dol op cijfers? Dan kun jij je hart al helemaal ophalen, want je bent dagelijks bezig met euro’s. Denk aan herberekeningen maken, facturen klaarzetten en declaraties voor leerlingenvervoer verwerken. En aan crediteuren aanmaken, ontvangsten boeken, debiteuren uitbetalen en aanmaningen versturen.

Je doet het samen met …

Het team bestaat uit zeven financieel-administratief medewerkers, twee senior financieel-administratief medewerkers, een financieel specialist, vijf backoffice-medewerkers en drie administratieve ondersteuners.

Kandidaatomschrijving

Om succesvol te zijn in deze opdracht breng je het volgende mee:

  • Een mbo 4-diploma richting financiële administratie of (bedrijfs)economie.
  • Ervaring op het gebied van uitkeringsadministratie.
  • Kennis van administratieve methodieken en bijbehorende wet- en regelgeving, zoals de belastingwet en eisen rondom verantwoording.
  • Bij voorkeur kennis van Suite4All voor het sociaal domein, de Wmo, Participatiewet en Jeugdwet en de vaardigheid om te werken met Excel en Key2Finance.
  • Een proactieve instelling.
  • Het vermogen om met deadlines te werken, zowel zelfstandig als in teamverband.

Functie-eisen

Diploma

  • Minimaal MBO niveau 4 opleiding richting financiële administratie of (bedrijfs)economie.

Kennis en ervaring

  • Kennis en ervaring op het gebied van uitkeringsadministratie binnen een gemeente.

Wensen

Motivatiebrief

  • Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

De kandidaat motiveert waarom hij/zij de geschikte kandidaat is voor deze opdracht.

De kandidaat motiveert waarom hij/zij deze opdracht bij de gemeente Maashorst wilt doen.

Kennis en ervaring

  • Kennis en ervaring op het gebied van uitkeringsadministratie binnen een gemeente.

Systemen

  • Bij voorkeur kennis van Suite4All voor het sociaal domein, de Wmo, Participatiewet en Jeugdwet en de vaardigheid om te werken met Excel en Key2Finance. Benoem duidelijk in je motivatiebrief wanneer voldaan wordt aan deze criteria.

Interview

  • Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Duidelijke toelichting op motivatie.

Duidelijke toelichting op opgedane kennis en ervaring.

Duidelijke toelichting op gevraagde en beschikbare eigenschappen.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Renovatietimmerman mutatiewoningen in Uden

Haldu Groep, Uden, Noord-Brabant
1 week geleden
Ben jij een ervaren timmerman met een passie voor renovaties en onderhoudswerkzaamheden? Heb je oog voor detail en een talent voor het transformeren van ruimtes? Dan is deze uitdagende functie als renovatietimmerman iets voor jou! Wat ga je doen?Als renovatietimmerman ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden binnen mutatieonderhoud. Jouw taken omvatten onder andere het plaatsen van keukens, monteren van wanden...
Haldu Groep

Zelfstandig Accountant (Controlepraktijk)

Jooble, Uden, Noord-Brabant
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteVanwege uitbreiding van het klantenportfolio van Audit Service Plus zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven accountants die zelfstandig...
Jooble

Servicedesk Medewerker

De Backenders, Uden, Noord-Brabant
1 week geleden
Zin om dé Servicedesk te worden van mooie klanten? Dan pas je misschien wel bij onze club.FunctieomschrijvingWij groeien. Kijken altijd hoe we dingen efficiënter kunnen organiseren, in een goede samenspraak met het team. Daarom zoeken we nu iemand die de 1e en 2e lijn support op zich neemt van mooie klanten. Iets voor jou?Wij hebben veel klanten die voor hun...
De Backenders