Lobby Host

Vaeshartelt.rc


Datum: 1 week geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Contract type: Voltijd
Vaeshartelt.rc
Vacaturekenmerken

  • Vakgebied: Front office
  • Functie: Lobby host
  • Branche: Hotel

Dienstverband

Full time, Part time of Oproep

Wij zijn oeroud. Ja, echt. We bestaan al eeuwen. Maar ook oudjes zijn toe aan vernieuwing. Daarom hebben we bij Vaeshartelt een grootschalige upgrade van ons bestaande product gerealiseerd. Met dit vernieuwde Vaeshartelt realiseren wij een toegankelijke ontmoetingsplaats waar een breed publiek van kan genieten. Iedereen krijgt de ruimte om z’n eigen ding te doen, of dit nou een hotelovernachting of een picknick in het park betreft. Niemand hoeft zich te laten afschrikken door de lange imposante oprijlaan! We bieden budget comfort met rijke details die het verschil maken. Of kortom: het nieuwe Vaeshartelt is budget boutique. Ben jij degene die ons kan helpen om Vaeshartelt als de beste ontmoetingsplaats van Maastricht neer te zetten?

Functiebeschrijving

Als lobby host ben jij het gezicht voor onze (hotel)gasten bij Vaeshartelt, dé ontmoetingsplek van Maastricht. Elke werkdag is weer anders. Samen met je collega’s zorg jij voor de beste gastbeleving. Gasten tevredenstellen is 1 ding, de verwachtingen overtreffen is iets heel anders.

Als lobby host ben jij de eerste persoon met wie hotelgasten in aanraking komen bij Vaeshartelt. Dit is enorm belangrijk, want onze medewerkers helpen ons dag in, dag uit met het presenteren van Vaeshartelt naar gasten als dé toegankelijke ontmoetingsplek van Maastricht. Onze Lobby is letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de organisatie, ofwel dé plek waar gasten terecht kunnen met vragen en/of verhalen. Als lobby host signaleer je deze gasten met een getraind oog en beantwoord je hun vragen nog voordat ze bedacht hebben dat ze een vraag hadden! Eigenlijk ben je een wandelende Vaeshartelt Wikipedia. Hoeveel het kost om een fiets te huren? De leukste plekjes in Maastricht? Wat staat er op het menu? Jij hebt het antwoord!

Als lobby host werk je niet achter maar juist zoveel mogelijk voor de receptie. Je helpt de gast bij het gebruik van de self service balies bij check-in en check-out.

Je bent niet bang om op gasten af te stappen en net even dat extraatje te bieden om zo een bezoek aan Vaeshartelt in een niet te vergeten beleving om te toveren. En voor jezelf? Vaeshartelt geeft jou de ruimte door een werkplek te zijn waar je jezelf mag zijn.

Welke verantwoordelijkheden heb je?

Het allerbelangrijkste is dat jij onze gasten volledig ontzorgd en hun verblijf zo plezierig mogelijk maakt. Jij bent een vraagbaak en helpt de gast met het wegwijs maken binnen en buiten Vaeshartelt. Dit doe je op een proactieve manier en met de intentie om de informatievoorziening op Vaeshartelt naar een hoger niveau te tillen. Hierbij hoort ook nauw contact met andere afdelingen. Verder hoort o.a. het verwelkomen, in- en uitchecken, verrichten van kassahandelingen en het aannemen en verwerken van reserveringen ook tot jouw job. Ook horen BHV en brandmeldcentrale bij je verantwoordelijkheden.

Wat vragen wij?

  • Minstens MBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met hotelreceptie en dus kennis van o.a. PMS systemen is een pré.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must, daarnaast is beheersing van Frans of Duits een pré.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Geld. Ja, echt en 2x per jaar fooi.
  • 25% korting op alle producten die wij verkopen.
  • Loopbaanbegeleiding en hulp met persoonlijke ontwikkeling, bijv. door werkgerelateerde trainingen en cursussen.
  • De mogelijkheid om een vaste vrije dag in de week te plannen.
  • Niet-ziek bonus.
  • De mogelijkheid om een fiets naar keuze te leasen via Vaeshartelt.
  • Een geweldig park van 23 hectare waar jij lekker je bammetjes kunt opeten of rondjes in kunt wandelen.
  • Een platte organisatiestructuur die zorgt voor een prettige, informele werksfeer. Op zijn tijd een biertje met de baas kan gewoon.
  • Gratis je auto parkeren.
  • Geregeld een personeelsfeestje, vrijmibo of een schaaltje bittergarnituur.

Heb je liever nog wat meer informatie onder het genot van zo’n overheerlijke Blanche Dael koffie (dan kun je daar alvast aan wennen), dan verwelkomen we je natuurlijk graag en geheel vrijblijvend! Je kunt ons snel bereiken door te mailen naar [email protected].

Ben je al meteen razend enthousiast geworden en wil jij deel uitmaken van het vernieuwde Vaeshartelt? Solliciteer dan direct.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Support Engineer

InWork B.V., Maastricht, Limburg
1 week geleden
Jouw rolAls Support Engineer ben je de eerste verdedigingslinie tegen technische uitdagingen. Je neemt klantenvragen aan, analyseert ze en lost ze op met jouw technische expertise. Je werkt nauw samen met collega's en klanten om ervoor te zorgen dat alle IT-gerelateerde problemen vlot worden opgelost. Verder behoren tot je verantwoordelijkheden:Diagnosticeren en oplossen van technische problemen via de telefoon, e-mail of...
InWork B.V.

Medewerker Security Center

Unique, Maastricht, Limburg
1 week geleden
Wat ga je precies doenAls lid van het Q-Park Security Center ben je een onmisbare schakel in het handhaven van veiligheid binnen onze parkeerfaciliteiten. Je taken omvatten het monitoren van camerabeelden en het gepast reageren wanneer nodig, volgens de geldende procedures. Je detecteert ongewone of verdachte activiteiten, storingen en noodsituaties die worden vastgelegd door de camera's. Het nauwkeurig registreren van...
Unique

Hoofd Administratie / Controller

Jooble, Maastricht, Limburg
3 weken geleden
Wil je met je financiële cq administratieve skills dit technisch MKB bedrijf mee verder ontwikkelen?Functie omschrijvingAls Hoofd Administratie/Controller draag je de eindverantwoordelijkheid voor de gehele boekhouding, inclusief personeels- en salarisadministratie, en de bijbehorende rapport...
Jooble