Medisch Secretaresse Polikliniek Chirurgie

Treant


Datum: 1 week geleden
Stad: Hoogeveen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Treant
Ben jij onze nieuwe vrolijke en vriendelijke collega die houdt van een dynamische werkomgeving? Lees dan verder!

De functie

Jij bent een belangrijke schakel die zorgt voor het goed laten reilen en zeilen van zaken binnen de polikliniek Chirurgie. Je houdt je bezig met de tijdige, complete en overzichtelijke verslaglegging. Daarnaast plan je onderzoeken/afspraken voor de patiënten en leg je deze vast in het patiëntendossier. Je bent het aanspreekpunt voor patiënten, naasten en overige betrokken collega's bij de zorg voor de patiënten. Van jou wordt verwacht dat je goed en snel alles kunt samenbrengen waarbij je goed kunt prioriteren! Jij gaat daarbij voor de optimale planning en samenwerking!

Het team

Je gaat werken op de polikliniek chirurgie. De vakgroep chirurgie heeft drie poliklinieken in onze ziekenhuizen in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Jij gaat afwisselend werken op de locaties van alle drie de ziekenhuizen. Je werkt intensief samen met chirurgen, het hoofd en de teamleider van de afdeling, verpleegkundig specialisten, physician assistants, doktersassistenten en natuurlijk je collega medisch secretaresses! We bieden stageplekken voor verschillende functies, o.a. voor doktersassistenten in opleiding en AIOS. Zij maken gedurende de stageperiode deel uit van ons team.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij bent die enthousiaste medisch secretaresse die assertief en betrokken is. Wat houdt dit in op de poli Chirurgie? Je hebt doorzettingsvermogen, je toont initiatief, je kunt goed prioriteiten stellen en je kunt genieten van de dynamiek van je werkomgeving. Je hebt je diploma medisch secretaresse niveau 4, kennis én ervaring van de geautomatiseerde systemen en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tenslotte vragen we van jou een vrolijke en vriendelijke uitstraling, dat je goed verbaal en non-verbaal kunt communiceren, kunt luisteren en dat je inlevingsvermogen hebt! Kun je je ook nog vinden in de kernwaarden van Treant: Toegewijd, Innovatief en Samen? Solliciteer dan direct!

Wil je toch liever eerst een (halve) dag meelopen? Ook dat is mogelijk!

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (intentie tot vast)
  • Een salaris van minimaal € 2.429,- maximaal € 3.440,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 35)
  • Vakantietoeslag (8,33%)
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 14 mei 2024. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren".

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Henk Verhagen, Hoofd Chirurgie, bereikbaar via telefoonnummer 06 53 72 10 79. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiters Floor, Corin of Monique, bereikbaar via telefoonnummer 06 27 10 28 90.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 21 mei, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

CNC Kanter, Hoogeveen

Cottus BV, Hoogeveen, Drenthe
4 dagen geleden
Wat jij doetAls ervaren CNC Kanter / Zetter in de omgeving van Hoogeveen werk je zelfstandig vanaf tekening aan het buigen / kanten en programmeren van producten van kleine -en middelgrote series. Met behulp van de tekening controleer je het bewerkte product op maatvoering en oppervlaktekwaliteit en tref je maatregelen bij geconstateerde afwijkingen. Dankzij jouw ruime ervaring en kennis zorg...
Cottus BV

Assistent Filiaalmanager Hoogeveen - Scapino

Scapino, Hoogeveen, Drenthe
1 week geleden
Scapino zoekt een Assistent Filiaalmanager voor dit mooie filiaal! Jij bent ondersteunend aan de Filiaalmanager bij het realiseren van de doelstellingen van het filiaal en vervangt de Filiaalmanager bij diens afwezigheid. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk op de rest van het team, waardoor de klant zich altijd welkom voelt en dankzij jouw expertise gaat de klant altijd met de juiste producten...
Scapino

Schadebehandelaar Hoogeveen

Nederland Vacature Groep, Hoogeveen, Drenthe
2 weken geleden
Taken en verantwoordelijkhedenBen jij op zoek naar een gevarieerde baan waarin je jouw ondernemerschap kunt laten zien? Voor ons kantoor in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een Schadebehandelaar. Jij bent een communicatief sterke verzekeringsprofessional die uitdaging ziet in het analyseren en oplossen van problemen. Je hebt een onderzoekende instelling en wil op basis van feitelijke informatie bepalen of mensen...
Nederland Vacature Groep