Vrachtwagenchauffeur, Tiel

IQ Select


Datum: 1 week geleden
Stad: Tiel, Gelderland
Contract type: Voltijd
IQ Select
Functie omschrijving

Stap in de wereld van versgebakken brood en maak kennis met een toonaangevend familiebedrijf in Geldermalsen, dat een grote speler is in de bakkersbranche. Dit bedrijf heeft een rijke geschiedenis en kijkt vol overtuiging naar de veelbelovende toekomst van brood. Ze zoeken nu een gedreven vrachtwagenchauffeur, en dat zou zomaar jij kunnen zijn!

Stel je voor: het is 02:00 uur, de stad ligt in diepe rust, maar jij als vrachtwagenchauffeur bent klaar om supermarkten, bakkerijen en groothandels tot leven te wekken. Als vrachtwagenchauffeur lever je dagelijks aan 4 à 5 adressen. Of het nu gaat om brood, banket of andere smakelijke creaties, jouw vrachtwagen zit er vol mee. Het is geen zwaar werk, maar het vergt wel inzet van een toegewijde vrachtwagenchauffeur.

Ben jij er klaar voor om als vrachtwagenchauffeur de nachtelijke heerser van de wegen te worden en de wereld te trakteren op vers brood? Meld je nu aan als vrachtwagenchauffeur en laat de nacht vervuld zijn van de geur van versgebakken brood, terwijl je elke dag, inclusief zondag, supermarkten, bakkerijen en groothandels verblijdt met jouw leveringen!

Ben jij de vrachtwagenchauffeur die wij zoeken? Heb jij affiniteit met bakkersproducten of wil jij graag nacht rijden? Stuur dan jouw cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons op het nummer 030-3076000.

Functie eisen

  • Rijbewijs CE
  • Code 95, bestuurderskaart
  • Ervaring als vrachtwagenchauffeur is een pre
  • Woonachtig omgeving Geldermalsen

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris en toeslagen conform Bakker CAO
  • Salaris per week tussen de €900 en €10500 bruto per week
  • Vaste baan
  • Reiskosten

IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Technisch manager dijkversterkingsproject HWBP, Tiel

Van Dijk Employment Services, Tiel, Gelderland
1 week geleden
Je stuurt het technische team van adviseurs en specialisten aan bij een dijkversterkingsproject van een waterschap in Gelderland. Je werkt aan vraagstukken binnen het technisch management, zoals uitvoeringsontwerp, ontwerpwijzigingen en technische vraag- en knelpunten.Waar kom je terecht?Dit waterschap werkt elke dag aan sterke dijken en aan de kwaliteit en het peil van het water in Gelderland. Zij zoeken een strategisch...
Van Dijk Employment Services

Allround Monteurs in 2-ploegendienst - Struyk Verwo Infra

Techniekwerkt.nl, Tiel, Gelderland
1 week geleden
Allround Monteurs in 2-ploegendienstTielIntroductie“Van starter tot professional”OrganisatieStruyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating met 7 productielocaties en een hoofdkantoor in Utrecht – De Meern. Struyk Verwo Infra voert met 20.000 actieve artikelen een breed en diep assortiment. Dit is gebaseerd op de dynamiek van nieuwe producten ten gevolge van specifieke, individuele klantwensen en assortimentsoptimalisatie en innovatie product-...
Techniekwerkt.nl

HSE-Q Coordinator, Tiel

MY Recruitment, Tiel, Gelderland
2 weken geleden
Introductie Functie omschrijvingVerantwoordelijk voor een breed pakket aan taken, want naast HSE, ook kwaliteit, een stukje Regulatory Affair en Business Continuity. Onze opdrachtgever is recent verkozen tot topwerkgever van 2024. Profiel kandidaatVanuit jouw rol informeer, ondersteun en stuur je het management, de medewerkers en de klanten over alle Safety, Health, Environment, Quality Regulatory Assurance en Business Continuity Management aangelegenheden. Waarbij...
MY Recruitment