Projectleider Civiele Techniek

Eminent Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Goirle, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Eminent Groep
Functieomschrijving .

Onze opdrachtgever zoekt een projectleider die de lijm is tussen alle partijen die meewerken aan een project. Er zal een groot aantal projecten op jouw bord worden gelegd die zich vooral in stedelijke gebieden zullen afspelen. Jij zorgt ervoor dat al deze projecten duidelijk en professioneel verlopen door jouw zelfvertrouwen en duidelijke manier van communiceren.

Daarnaast Ben Je Verantwoordelijk Voor

  • Opstellingen van planningen.
  • De kwaliteit van de werkzaamheden waarborgen.
  • Coördineren van projectgroepen.
  • Actief deelnemen aan overleggen omtrent het project.

Functie Eisen

  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau, door een diploma of dusdanige relevante werkervaring.
  • Relevante werkervaring als projectleider.
  • Een motiverend karakter waarbij je communicatieve vaardigheden en oplossingsgerichte manier van denken naar voren springen!

Functieoverzicht .

Opleidingsniveau

HBO

Aanbod

    • Een salarisindicatie tussen de 4.500,- EU / 5.500,- EU.
    • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; waar een auto van de zaak toe behoort.
    • Werken voor een organisatie waar de opdrachten divers zijn en en er in een professionele, maar toch gezellige, sfeer gewerkt wordt.
Daarnaast kom je te werken in een professioneel team waar er goed wordt gelet op jouw behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en werkplezier.

Bedrijfsprofiel .

Projecten zijn afwisselend en verspreid door heel Nederland. Als je interesse hebt in een diverse baan met een professioneel bedrijf dat toch niet te formeel is, wacht dan niet langer en solliciteer nu!

Onze relatie is een civiel technisch bedrijf dat zich richt op een efficiënte manier van werken, maar nooit de persoonlijke band uit het oog verliest. Met een niet al te grote groep ligt de nadruk op goede, en niet al te formele, communicatie om zo elk project kraakhelder en met voldoening voor alle partijen te laten verlopen.

Ben je op zoek naar een diverse en uitdagende functie waar je jezelf binnen no time op je plek voelt? Lees dan deze vacature verder!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Proefspuiter TSG Spuitgieten

WR.nl Solliciteren, Goirle, Noord-Brabant
1 week geleden
Voor wie je gaat werken: WR zoekt voor een vaste medewerker voor de volgende werkgever, je treedt gelijk in dienst bij deze werkgever:Wij ontwikkelen en produceren kunststof behuizingen en technische spuitgietdelen.Ben jij een Proefspuiter?Heb jij ervaring met Spuitgieten en Sork?Vaste baan: Proefspuiter TSG MBO | €2.300 - €3.300Zij bieden oplossingen in het beschermen en verfraaien van de producten van onze...
WR.nl Solliciteren

Projectleider klimaatinstallaties

Eminent Groep, Goirle, Noord-Brabant
1 week geleden
Functieomschrijving . Als Projectleider HVAC ben je de drijvende kracht achter de succesvolle realisatie van uiteenlopende projecten, variërend van kleine klussen tot grotere opdrachten. Je beschikt over het vermogen om multidisciplinair leiding te geven, vanaf de aanvraag tot aan de oplevering.Verantwoordelijkheden omvatten het effectief onderhouden van relaties met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Je speelt een cruciale rol in het signaleren...
Eminent Groep

Fietsenmaker gezocht omgeving Tilburg, Goirle

WerkTalent, Goirle, Noord-Brabant
1 week geleden
Heb je ervaring als fietsenmaker of ben je technisch onderlegd en heb je affiniteit met fietsen, dan zijn wij opzoek naar jou voor deze functie in Tilburg!Dit ga je doenAls fietsenmaker is je belangrijkste taak natuurlijk het repareren en onderhouden van de fietsen van onze klanten. Dit zijn van allerlei verschillende merken. Wanneer je een klant ontvangt met een kapotte...
WerkTalent