Helpende, Somatiek, Almelo, 20 uur

Carintreggeland


Datum: 1 week geleden
Stad: Almelo, Overijssel
Contract type: Voltijd
Carintreggeland
  • Gaat jouw hart sneller kloppen van het bieden van somatische zorg?
  • Houd je ervan om samen met je collega’s te werken aan een waardevolle dag voor onze cliënten?
  • Ben jij een ervaren Helpende?

Voel jij je aangesproken? Ja? Dan ben je heel welkom!

Voor onze locatie Eugeria, afdeling team 1 zijn wij op zoek naar een (ervaren) helpende collega. Natuurlijk werk jij niet alleen, maar met meerdere collega’s samen tijdens jouw dienst. Voor onze cliënten, in totaal 16 bewoners, ben jij onmisbaar! Jij bent namelijk de vrolijke gangmaker die een positieve sfeer brengt en zorgt voor een ontspannen en fijne leefomgeving. Daarnaast ben jij iemand die weet waar je voor staat en wat je kan.

Dagelijks help jij onze cliënten door te ondersteunen bij ADL taken en het begeleiden en stimuleren van zelfredzaamheid. Jij bent iemand die zich niet gemakkelijk van zijn/haar stuk laat brengen en hebt geduld voor onze cliënten. Je geeft warme en liefdevolle zorg en bent een luisterend oor. Als geen ander weet jij de individuele wensen en behoeften bij cliënten te achterhalen en kan hierop passende zorg en ondersteuning aanbieden.

Klinkt leuk, toch?

Wie ben jij

  • Jij bent een ervaren helpende met diploma
  • Je bent flexibel inzetbaar op zowel verschillende woningen en in verschillende diensten
  • Jij kan jezelf makkelijk aanpassen in verschillende situaties en besluitvaardig handelen
  • Je houdt wel van een beetje uitdaging en draagt met veel liefde zorg en ondersteuning voor onze cliënten
  • Jij hebt écht een luisterend oor en cliënten en je collega’s kijken echt uit naar jouw komst

Je vindt bij ons

  • Een vast dienstverband, klaar om door jou ondertekend te worden
  • Beloning volgens CAO VVT FWG 25, maximaal €2.928,86 bruto per maand o.b.v. 36 uur
  • Een hecht en gemotiveerd team dat jou graag verwelkomt!
  • Waardevol werk dat jou ontwikkelt en laat groeien
  • De mogelijkheid om je verder te kunnen ontwikkelen via ons leerplein. Hier vind je tal van e-learnings die aansluiten bij jouw wensen en ambities

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans.

Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!

We werken op basis van gelijkwaardigheid, dit doen we vanuit onze vier kernwaarden: moedig, open, vertrouwen en samen. Deze waarden geven ons houvast en verbinden ons met elkaar.

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]

Of bel met onze collega Karola Drost – Goris via telefoonnummer 06-29638557 voor inhoudelijke vragen.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk ons visie filmpje hier.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Eindcontroleur, Almelo

In Person Almelo, Almelo, Overijssel
3 dagen geleden
Wil jij werken in een hightech wereld en ben jij technisch en in staat om nauwkeurig te werken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als eindcontroleur ben je verantwoordelijk voor het controleren en testen van producten en systemen. Jij zorgt dat het systeem binnen de gestelde tijd gereed is en de eindcontroles in overeenstemming met de klant eisen voldoen. Binnen...
In Person Almelo

Operator Bakkerij, Almelo

VAPRO Recruitment, Almelo, Overijssel
1 week geleden
Wij zoekenOntwikkel je carrière als Operator bakkerij bij dit bedrijf in Almelo! Zet je technische vaardigheden in om de productielijnen soepel te laten draaien. Werk in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.Wat ga je doen?Als Operator Bakkerij in Almelo heb jij de verantwoordelijkheid om geautomatiseerde productielijnen soepel te laten draaien. In een 5-ploegendienst voer je diverse taken uit,...
VAPRO Recruitment

Medewerker Logistiek

Novoferm Nederland, Almelo, Overijssel
1 week geleden
In deze allround functie van medewerker Logistiek krijg je de kans om alle facetten te mogen ondernemen. Het ene moment ben je orders aan het picken met behulp van een reachtruck of heftruck. Het andere moment ben je vrachtwagens aan het laden/ lossen. De afwisseling maakt deze functie zeer zelfstandig en divers. Zijn dit aspecten die jij belangrijk vindt in...
Novoferm Nederland